Hully'nin Diyet Günlüğü

valla boyda ıyımıs benım 163 boy göbiş var bendede bıraz tamamen kutulmama az kaldı

kızlar hepınıze ı aksamlar ben cıkıorm evıme gısım bı yemek yapım :)sabah 9 da burda olurum

arkadaşlar eşimle kavga ettıım ıcın dışarda yemek zorynda kaldım:)1\2 porsiton mercımek ve salata yedım

arkadaşlar sabah tartıldım ve 54 kilo cıktım tam henuz kahvaltı yapmadım moralım cok bozuk bısı yemek ıstemıorm

günaydın hullycim hayırdr ne oldu
bende epey yedim bugun
yarım dilim ekmek
4tane zeytin
3dilim dometes,salatalık
3dilim peynir
1dilim börek
2bardak şekersiz çay

günaydın kızlar ben bu kalorisepeti ni tuttum, süper bişey

ben diyete dün başladım o yüzden cuma günü tartılmayı düşünmüyorum ama belli olmaz dayanamazsam tartılırım :)

sabah;

yarım kepekli gevrek
1 dilim tulum peyniri
Şekersiz çay
Üstüne Şekersiz ıhlamur

Hazmı kolaylaştırsın diye her sabah kahvaltıdan sonra şekersiz ıhlamur vazgeçilmezim

ara: 2 kayısı

Son düzenleme:
günaydın hullycim hayırdr ne oldu
bende epey yedim bugun
yarım dilim ekmek
4tane zeytin
3dilim dometes,salatalık
3dilim peynir
1dilim börek
2bardak şekersiz çay

canım normal yemıssın bence börek hariç...aman işte bızımde aıle sorunumuz var eşımle sabah kavga kıyamet cıktım evden

gun gectıkce zayıflamınızın tadına varıosunuz bu o kadar guzel bısı kı gunden gune erımek harıka bı duygu
sırf bu duyguyu yaşamak için rejim yapmaya razıyım

tamam canım tartılırım
benimde haftaiçi fix kahvaltım bu şekilde
evet kilo vermek çok güzel 2.5 kilo verdim ve bu kiloda kaldım çünkü diyeti ve sporu bırakmıştım
ben bi listeye bağlı uzun süre diyet yapamıyorum
Aslında spor yapsam hemen farkediyor, çabuk sıkılaşıyorum
Bayrama kadar biraz incelmem lazım

ohoooooooooooooo bayrama kadar coktan zayıflamıs olursun bence sadece ara vermeden devam etmek onemlı..ben ınanıorm bayrama kadar ınceleceıne yesıl çayda sıkılastırıo

Limonlu yeşil çay içiyorum 2 gündür
ben düğünden önce 6ay spor ve diyet yaptım ozaman yeşilçay içmekten içimden yeşilçay ağacı çıkmıştı
Tiksindim diye ozamandan beri bidaha hiç içmemiştim
Gene yollarımız kesişti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…