• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

bu arada bnm diyet motivasyonum da iyice kayboldu
kendime günlük açmayı düşünüyorum ordan bana destek olup beni zayıflatmanı istiyorum senden
yoksa verdiğim kiloları da alıcam ya :((
haftasonu alkol de aldım, canım ne istiyosa onu da yedim tartılmadım korkumdan :))
ama fırsat buldukça leslie yaptım

hayırlı olsun canım sen ac ılk arkadasın ben olayım cunku bende dıyete baslıcam artık
yılma
kayınvalıdemler gıdıcek pazartesi bende baslıcam resıme bayrama kadar zayıflıcam yıne:52::52:

pazartesıye kadar ıdare etde pazartesı sabah tartılıp baslayalım olur mu tertemız bı baslık ac sen ben gelıcem soz ya bıde zeyom da yok ne zamandır o da gelır sanırım cok kalabalık yapmayalım gunlugunu 5 kısılık bı ekıp ama saglam olsun gercekten kılo vermek ısteyen :52::52:

o zaman pazartesi sabah tartılıp, beraber diyete başlıyoruz, günlüğüde pazartesi açarım
bu hafta akşamdan akşama evi badana yapıcaz eşimle, spor falan yapamıcam, yemekte ne denk gelirse onu yeriz artık
kayınvaldenler sende mi kalıyor?? normalde nerde oturuyorlardı şehir dışındamı?

o zaman pazartesi sabah tartılıp, beraber diyete başlıyoruz, günlüğüde pazartesi açarım
bu hafta akşamdan akşama evi badana yapıcaz eşimle, spor falan yapamıcam, yemekte ne denk gelirse onu yeriz artık
kayınvaldenler sende mi kalıyor?? normalde nerde oturuyorlardı şehir dışındamı?

tamam canım sozum soz benım kesınlıkle baslayalım bende kılo aldım cunku 55 56 oldum
bende spor yapamam zaten
ya evet bende kalıolar onlar uzakta oturuolar guneydogu tarafı 1 haftalıgına geldıler :52::52:

Kızlar selam uzun zamandır giremedim
batyram girdi araya üstünede tatile gittik geldik şimdide 4+4+4 yüzünden kızım malesefki okullu oldu onla uğraşıyorum derken bir fırsatım olmadı girmeye

neler yapıyorsunuz diyet durumları nasıl kilolar verildimi
beni sormayın ben bayramdan sonra saldım hiç dikkat edemedim o kararlı ben gitti yerine iradesiz biri geldi işte iki gündür dikkat etmeye açlışıyorum kalori sepetini bile buırakmıştım bugun başladım işte en son bayram sabahı 61,8 dim şimdi ise 62,6 geziyorum işte şişlik durumları var karnım filan yavaş yavaş diyet moduna girmem lazım şöle 2 ay kassam 55 olacam ama o moda ihtiyacım var destek arkadaşlar

sizi özledim

Kızlar selam uzun zamandır giremedim
batyram girdi araya üstünede tatile gittik geldik şimdide 4+4+4 yüzünden kızım malesefki okullu oldu onla uğraşıyorum derken bir fırsatım olmadı girmeye

neler yapıyorsunuz diyet durumları nasıl kilolar verildimi
beni sormayın ben bayramdan sonra saldım hiç dikkat edemedim o kararlı ben gitti yerine iradesiz biri geldi işte iki gündür dikkat etmeye açlışıyorum kalori sepetini bile buırakmıştım bugun başladım işte en son bayram sabahı 61,8 dim şimdi ise 62,6 geziyorum işte şişlik durumları var karnım filan yavaş yavaş diyet moduna girmem lazım şöle 2 ay kassam 55 olacam ama o moda ihtiyacım var destek arkadaşlar

sizi özledim

Zeyom hoşgeldin biz de seni özledik
hully ile ikimiz hergün zeyom nerde neden girmiyo diye baya bi kulaklarını çınlattık
biz de senden farklı değiliz canım
yeniden motive olup diyete başlayalım diyoruz
aslında ben diyet günlüğü açacaktım hully beni cesaretlendirdi bir ekip kurup beraber diyete başlayalım dedik
konuyu diyet gruplarına açmaya karar vermiştim ama oraya yeni konu açmayınız diye uyarı koymuşlar :S:50:

Zeyom hoşgeldin biz de seni özledik
hully ile ikimiz hergün zeyom nerde neden girmiyo diye baya bi kulaklarını çınlattık
biz de senden farklı değiliz canım
yeniden motive olup diyete başlayalım diyoruz
aslında ben diyet günlüğü açacaktım hully beni cesaretlendirdi bir ekip kurup beraber diyete başlayalım dedik
konuyu diyet gruplarına açmaya karar vermiştim ama oraya yeni konu açmayınız diye uyarı koymuşlar :S:50:

hosgeldın zeyom
ya ozledık senı
hersey mumkun anlamadım neden acmıorz kı yenı konu anlayamadım
neyse en kotu ıhtımal burdan baslarız pazarttesı

Back
X