Hully'nin Diyet Günlüğü

seninde kandilin CANIM mubarek olsun oruçun kabul olusun inşaALLAH GERCEKTEN EPEY AZ YEMİŞİN ACIKMADIN MI????

kızlar ramazan da geliyor ramazanda kilo alanlardanmısınız yoksa verenlerden mi

kızlar yarın inşaALLAH anneciğimin yanına gitcem ama benim diyet yaptığımı öğrenince çok kıızcaaakk

kızlar yarın inşaALLAH anneciğimin yanına gitcem ama benim diyet yaptığımı öğrenince çok kıızcaaakk

valla benım annemde ole ters ters bakar hıc affetmez:)ben de sımdı sabahtan berı ılk defa akdenız salata yedım sımdıde yesıl çay ıcıorm

tebrik ediyorum seni hullcim iyi dayanıyosun
ben ara öğün gödürdüm bile
1adet şeftali
4adet kiraz

kızlar selam bende hemen aksam yedıklerımı yazım
1\2 sımıt
1 taze kaşar
1 minik ekler
bıde kandıl olduunu unuttum bı bıra acmıstım 1 2 yudum aldım sonra döktüm tabi

bakalım sabah kaç kilo olucam hemen gıdıverıo sankı artık...55 lerde cok dırenmıstı bozmadım devam ettım sımdı hızlandı kıklo vermem

günaydın kızlar

dün akşam yediklerim;
patates salatası, 1 adet domates, ayran
biraz yürüyüş yaptım yürüyüş yaparken küçük bi top dondurma yedim

sabah kahvaltım;
1/4 simit, 1 dilim tulum peyniri, şekersiz çay
Üstüne şekersiz ıhlamurum

Saat 10 gibi yeşilçay içerim

günaydınn... bende yazim hemen akşam bir porsiyon salataçok az ekmek 1 saat sonra bir adet nektari.akşam namaz kılcam die az da dondurma yedim ama sanırım çoğunu yaktım çünkü gece 2 doğru yattım çok şükür inş eritmişimdir :) şimdide altın ekmekli tost yiyorum bide sütlü kahve . ya acaba sütlü kahveyi içmesemmi ?

kızlarrrr gunaydın:)pes etmemenize gerçekten cok sevınıorm...bende sabah tartıldım 53.4 cıktım :)))))))))):2::2::2::2::2::2::2::2:
o kadar mutlu oldum kı anlatamam pat dıe gıdıverıo bazen
sabah ben de
1\2 kepeklı sımıt
1 dılım peynır yedım
sımdıde yeşil çay yapıcam
güzel gidio sımdılık hafıfledıınızı hıssedıosunuzdur zaatenn sızde emın olun yemeyınce gıdıo kılolar

bır gunde 600 gram nası oluoda gıdıo anlamıorm suda ıcıorm cok yesıl cayda gıdenın su olması ımkansız varmı fıkrınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…