afiyet olsun canım
seninde kandilin mubarek olsun
kızlar yarın işyerinde öğlen ıspanaklı börek çıkacak
kalorisepetinde 1 porsiyonu 800 kal. yazıyor( 1 porsiyon dediği 1 dilimmi oluyor anlamadım ben
zaten günlük almam gereken kalori okadar:18:[/QUOT/] ayy korktum valla ispanakli borekten ama bir porsiyonun bir dilim oldugunu sanmiyorum
canım bence yeme un yok borek hele hıc yok ıkı tane patates hasla bence yarın ıse gıderken onu ye sen
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dun aksam yediklerim 4 adet cig kofte, ve ananas bugun kandil dolayisiyla niyetliyim gece yedigim 1 adet kepekli ekmek, 1 ucgen peynir (light),biraz surmelik peynir, ve sekersiz cay .........aksam ne yiyecegime karar veremedim daha yazarim sonra ne yedigimi bu arada sohbet koyulasmis
aksama telafi ederim artik :) siz spor falan yapiyormusunuzsaol canım seninde kandilin mubarek olsun
uarada sahurda yediklerin çok az gibi geldi bana dikkat et rejim yapacam derken sağlığımızdan olmayalım
aksama telafi ederim artik :) siz spor falan yapiyormusunuz
seninde kandilin CANIM mubarek olsun oruçun kabul olusun inşaALLAHGERCEKTEN EPEY AZ YEMİŞİN ACIKMADIN MI????
kızlar ramazan da geliyorramazanda kilo alanlardanmısınız yoksa verenlerden mi
canım bence yeme un yok borek hele hıc yok ıkı tane patates hasla bence yarın ıse gıderken onu ye sen
canım ben patates getirip işyerinde yersem burdakilerin dilinden 1 sene kurtulamam :)
erkek ağırlıklı bi işyeri burası ve yaşıt sayılırız çoğumuz, düğünden önce diyet yaparken saolsunlar burnumdan getirdiler hergün takılıyorlardı
şimdi patates yerken görürlerse gene başlarlar, dışarı çıkıp hafif bişeyler yiyim olmazsa yarım simit ve ayran bile olabilir
canım ben patates getirip işyerinde yersem burdakilerin dilinden 1 sene kurtulamam :)
erkek ağırlıklı bi işyeri burası ve yaşıt sayılırız çoğumuz, düğünden önce diyet yaparken saolsunlar burnumdan getirdiler hergün takılıyorlardı
şimdi patates yerken görürlerse gene başlarlar, dışarı çıkıp hafif bişeyler yiyim olmazsa yarım simit ve ayran bile olabilir
aldırma canım kımseye sen onlar takılıolar sana olesıne ıyı ıste hem eğlenir hem diyet yaparsın zayıflayıncada sen onlara gülersin
aldırma canım kımseye sen onlar takılıolar sana olesıne ıyı ıste hem eğlenir hem diyet yaparsın zayıflayıncada sen onlara gülersin
biliyom takılıyolar ama olsun genede ugraşamıcam onlarla hıh
evet zaten düğüne geldiklerinde 38 beden gelinliği giydim naberdiye bende onlarla eğlenmiştim
kızlar yarın inşaALLAH anneciğimin yanına gitcemama benim diyet yaptığımı öğrenince çok kıızcaaakk
günaydın kızlar
dün akşam yediklerim;
patates salatası, 1 adet domates, ayran
biraz yürüyüş yaptım yürüyüş yaparken küçük bi top dondurma yedim
sabah kahvaltım;
1/4 simit, 1 dilim tulum peyniri, şekersiz çay
Üstüne şekersiz ıhlamurum
Saat 10 gibi yeşilçay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?