• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

afiyet olsun canım

seninde kandilin mubarek olsun

kızlar yarın işyerinde öğlen ıspanaklı börek çıkacak :(
kalorisepetinde 1 porsiyonu 800 kal. yazıyor :(( 1 porsiyon dediği 1 dilimmi oluyor anlamadım ben
zaten günlük almam gereken kalori okadar:18:[/QUOT/] ayy korktum valla ispanakli borekten ama bir porsiyonun bir dilim oldugunu sanmiyorum

canım bence yeme un yok borek hele hıc yok ıkı tane patates hasla bence yarın ıse gıderken onu ye sen :51::51::51::51::51:

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dun aksam yediklerim 4 adet cig kofte, ve ananas bugun kandil dolayisiyla niyetliyim gece yedigim 1 adet kepekli ekmek, 1 ucgen peynir (light),biraz surmelik peynir, ve sekersiz cay .........aksam ne yiyecegime karar veremedim daha yazarim sonra ne yedigimi bu arada sohbet koyulasmis

seninde kandilin CANIM mubarek olsun oruçun kabul olusun inşaALLAH:34: GERCEKTEN EPEY AZ YEMİŞİN ACIKMADIN MI????

kızlar ramazan da geliyor:46::46: ramazanda kilo alanlardanmısınız yoksa verenlerden mi:52::52::52:

canım bence yeme un yok borek hele hıc yok ıkı tane patates hasla bence yarın ıse gıderken onu ye sen :51::51::51::51::51:

canım ben patates getirip işyerinde yersem burdakilerin dilinden 1 sene kurtulamam :)

erkek ağırlıklı bi işyeri burası ve yaşıt sayılırız çoğumuz, düğünden önce diyet yaparken saolsunlar burnumdan getirdiler hergün takılıyorlardı

şimdi patates yerken görürlerse gene başlarlar, dışarı çıkıp hafif bişeyler yiyim olmazsa yarım simit ve ayran bile olabilir

canım ben patates getirip işyerinde yersem burdakilerin dilinden 1 sene kurtulamam :)

erkek ağırlıklı bi işyeri burası ve yaşıt sayılırız çoğumuz, düğünden önce diyet yaparken saolsunlar burnumdan getirdiler hergün takılıyorlardı

şimdi patates yerken görürlerse gene başlarlar, dışarı çıkıp hafif bişeyler yiyim olmazsa yarım simit ve ayran bile olabilir

aldırma canım kımseye sen onlar takılıolar sana olesıne ıyı ıste hem eğlenir hem diyet yaparsın zayıflayıncada sen onlara gülersin:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar yarın inşaALLAH anneciğimin yanına gitcem:46::46::46: ama benim diyet yaptığımı öğrenince çok kıızcaaakk:52::52::52:

kızlar yarın inşaALLAH anneciğimin yanına gitcem:46::46::46: ama benim diyet yaptığımı öğrenince çok kıızcaaakk:52::52::52:

valla benım annemde ole ters ters bakar hıc affetmez:)ben de sımdı sabahtan berı ılk defa akdenız salata yedım sımdıde yesıl çay ıcıorm :52::52::52::52::52:

tebrik ediyorum seni hullcim iyi dayanıyosun :46::46:
ben ara öğün gödürdüm bile
1adet şeftali
4adet kiraz:52::52::52::52:

kızlar selam bende hemen aksam yedıklerımı yazım
1\2 sımıt
1 taze kaşar
1 minik ekler
bıde kandıl olduunu unuttum bı bıra acmıstım 1 2 yudum aldım sonra döktüm tabi:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bakalım sabah kaç kilo olucam hemen gıdıverıo sankı artık...55 lerde cok dırenmıstı bozmadım devam ettım sımdı hızlandı kıklo vermem

günaydın kızlar

dün akşam yediklerim;
patates salatası, 1 adet domates, ayran
biraz yürüyüş yaptım yürüyüş yaparken küçük bi top dondurma yedim :43:

sabah kahvaltım;
1/4 simit, 1 dilim tulum peyniri, şekersiz çay
Üstüne şekersiz ıhlamurum

Saat 10 gibi yeşilçay içerim

günaydın kızlar

dün akşam yediklerim;
patates salatası, 1 adet domates, ayran
biraz yürüyüş yaptım yürüyüş yaparken küçük bi top dondurma yedim :43:

sabah kahvaltım;
1/4 simit, 1 dilim tulum peyniri, şekersiz çay
Üstüne şekersiz ıhlamurum

Saat 10 gibi yeşilçay içerim

günaydınn... bende yazim hemen akşam bir porsiyon salataçok az ekmek 1 saat sonra bir adet nektari.akşam namaz kılcam die az da dondurma yedim ama sanırım çoğunu yaktım çünkü gece 2 doğru yattım çok şükür inş eritmişimdir :) şimdide altın ekmekli tost yiyorum bide sütlü kahve . ya acaba sütlü kahveyi içmesemmi ?

kızlarrrr gunaydın:)pes etmemenize gerçekten cok sevınıorm...bende sabah tartıldım 53.4 cıktım :)))))))))):2::2::2::2::2::2::2::2:
o kadar mutlu oldum kı anlatamam pat dıe gıdıverıo bazen
sabah ben de
1\2 kepeklı sımıt
1 dılım peynır yedım
sımdıde yeşil çay yapıcam
güzel gidio sımdılık hafıfledıınızı hıssedıosunuzdur zaatenn sızde emın olun yemeyınce gıdıo kılolar :52::52::52::52::52::52:

bır gunde 600 gram nası oluoda gıdıo anlamıorm suda ıcıorm cok yesıl cayda gıdenın su olması ımkansız varmı fıkrınız

Back
X