Hully'nin Diyet Günlüğü

hully

kezban
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.278
25
116
Çin
Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum

canım bende evlendikten sonra 10 kilo aldım( işim gereği hep oturuyorum ve ne kadar yamasamde veremiyom sanki kilo... sen nasıl verdin? kilolarını

bende oturuorm butun gun..çok hızlı veriorm kiloyu.
sabahları
1 dilim uno denge ligt ekmek
1 dilim kaşar
1 domates
1 yumurta
1 şekersiz çay

öğlen
Akdeniz salata yiorm
1 parça tavuk

akşam
Ne yemeği yaptıysam ekmeksiz yarım porsiyon ve 1 bardak yoğurt

Tabi gün içinde bol su içiorm ve 3 fincan yeşil çay bu çok önemli
Aynı zamanda bazen dondurma ve çikolata yiorm ama sadece hafta sonları.
son 4 kilo da beraber verelım ıstedım.
Birde kalori sepeti die bir site var.Her GÜN YEDİKLERİMİ YAZIORM VE KALORİ HESABINI O YAPIO SANA DA TAVSİYE EDRİM

Birde hayatımdan nutellayı da cıkardım...Mümkün oldugunca akşamları mekik çekiorm ve zayıfladıgım her gun daha ıyı hıssedıorm kendımı.Kesinlikle fazlalıklar azken önlem almalıyız.İpin ucu kaçarsa cok daha zorlaşır

merhaba ben 10 ayda 23-24 kg verdim. akupunktur desteğiyle 3 ay normal seanslara devam ettim korumalara devam ediyorum. 2 ay her hafta gidiliyor.sonra 2 ay 15 te bir gidiliyor ama bu verilen ve de hedeflenen kiloya göre uzayabiliyor. 3 ay sonra doktorum bana artık gelme korumaya geçelim dedi. sonra 6 ay boyunca ayda bir kontrol. 1 kontrolüm kaldı.23 kg nin 21 kg sini yağdan 2 kg sini kastan vermişim.bakırköy kızılayda.kilosu çok fazla olup vermekte zorlananlara tavsiye ediyorum.

benım ole cok fazla kilom yok ama işte 4 kilo falan vericem...Sanırım bunuda kendi çabamla yapabilirim.Sende cok guzel kılo vermıssın tebrık ederım

su ve yeil çayyy
valla bende nerdeyse senden az yiyoruma ama veremiyom kilo(( akşamları ben hemen hemen hiç VİRÜSyemiyorum... sadece yeşil çay içmiyorudum ben dur bide öyle deneyim umarım veririm..bilgilendirdğin için saol ciciş :)

Valla ben bıle bu kadar yemeyle bıraz daha devam edersem olucem...benden daha azını yeme sakın.gunluk 600 kalori bile çok az ama işte hızlı zayıflamak istiyorum.senin vereceğin kilo ne kadar yanı kılosu az olanlar daha zor zayıflıo sanırım.bir de sinamike die bi bitki var sanırım ama ayda ıkıyı gecmemelı bunu ıcmen..bagırsakları tembellestırırmıs.ama yeşil çayı kesınlıkle gunde 3 fıncan ıc cok ıse yarıo sıkılasıosn uyku problemın varsa daha dınc oluosun.limonlusunu tavsıye ederım

canım benım en az 10 kilo vermem gerek 1,66 boy 74 kiloyum ((( sinamekiyi değilde yeşil çay ı şunda içiyorum :))))

Hulyy bu kalori sepeti dediğin site de yediklerini nereye yazıyorsun canım ben bulamadım da:))

Afiyet olsun bende aynen senın gıbıyım yaptım yeşil çayımı içiorm bi taraftanda haberler zayıflayan arkadaşlar falan:)boyun uzunmus aslında cok bellı deıldır kılolar ama bencede zayıflıyınca ınsan özgüveni daha bir yerinde oluo...ben bir de buzdolabımın üzerine 1 aylık tarih yazdım ve her gün kilomu yazıorm.buda cok motive edıo.iniş çıkışlar oluo tabi her gün ama 1 hafta sonunda muhakkak en az 1 kilo vermiş oluorm..bıde eşinden de yardım al beraber haftada 1 bıle olsa yuruyun benımde bugun kilom 54.2 cıktı hedef 50 önemli olan istemek ve pes etmemek ınanıorm kı sonunda o mutluluğu yaşamaya değer

hulyy bu kalori sepeti dediğin site de yediklerini nereye yazıyorsun canım ben bulamadım da:))

canım önce üye ol sonra sonra kilonu ne kadar zamanda kilo vermek istediğini ve hedef kilonu yazıosn.bu site cok faydalı.yesıklerınıde hemen sol tarafta sabah için kalorinizi girdiniz mi yazıor ordan ulaşabılırsın ama kesınlıkle kullan kalori sepetini

SOL ÜSTTE KALORİ SEPETİNİ TIKLAYABILIRSIN SONRA HERSEYIN TEK TEK YAZDIINI GÖRÜRSÜN 2012-07-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[2] Ay Çekirdekli Simit 1 YARIM 125
Toplam : 150.7 kal.

Medneeeeeeee buldun mu kolay bı sıte ama umarım halledebılmıssındır..ben de bı kahve içeyim bu arada

bu süreç içinde tabi bide hep merdıven cıktım asonsör kullanmadım eve gidince çamaır astım topladım balkon sildim temizlik yaptım sürekli bahaneler bulup hareket ettim cok aclık hissedersem mutlaka çikolata yedim ama öle tadımlık sadece...her gece yatarken sabah kaç olucam die merakla uyudum...bide anne olmaya karar verınce zayıf hamile kalmak istediğim için yapıyorum bunu...ben doğum kontrol hapı kullanıorm oda bıraz şişirio...bazen bı kıloda takılıorm mesela ama bozmuorm diyete devam edıorm 5 gun sonra bı bakıorm 1 gunde 600 700 gr gitmiş...kesinlikle kararlılığınızı bozmayın...anneniz babanız eşiniz her gün onlara zayıfladığınızı anlatın cok ıı oluo...sonra bı bakıosnuz kı eskı kıyafetlerınız yavaş yavaş olmaya başlıo...bide az yemek yemenın verdıği hafiflik yok mu ah o ne güzel bişi...zayıflayalım ve zayıf kalalım arkadaşlar...mutlu olmanın ılk sebeplerınden bırıde bu bızler ıcın:)güzel bi vücuda sahip olmak ve korumak..bir anlık yemek zevki için vazgeçmeyelim

Hani bide bundan ye bişi olmz bugunluk bozuver diyen tipler vardır başta annelerımız:)sakın onlara ıtımat edıpte bozmayın diyeti..ben artık hayır demeyı ogrendım ve herkes yıoken onumde yememek o kadar cok hosuma gısıokı anlatamam...Sonra mangal tavukları kısırları tatlıları yıyenlere ağırlık cokunce ayyy cok yedık demeye baslayınca onlar ben daha bı mutlu oluorm :)cunku ben iradelıyım ve gucluyum dıye soylenıorm ıcımden :)

bende sabah kahvaltımı yazi.4 adet çikolatalı eti form bsküvi, 4 adet eti form mısır ve pirinç patlağı, 2 fincan yeşil çay ve bol su :))) nasıl.... çok mu abartmışım az yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…