Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum
Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum
bende oturuorm butun gun..çok hızlı veriorm kiloyu.
sabahları
1 dilim uno denge ligt ekmek
1 dilim kaşar
1 domates
1 yumurta
1 şekersiz çay
öğlen
Akdeniz salata yiorm
1 parça tavuk
akşam
Ne yemeği yaptıysam ekmeksiz yarım porsiyon ve 1 bardak yoğurt
Tabi gün içinde bol su içiorm ve 3 fincan yeşil çay bu çok önemli
Aynı zamanda bazen dondurma ve çikolata yiorm ama sadece hafta sonları.
son 4 kilo da beraber verelım ıstedım.
Birde kalori sepeti die bir site var.Her GÜN YEDİKLERİMİ YAZIORM VE KALORİ HESABINI O YAPIO SANA DA TAVSİYE EDRİM
valla bende nerdeyse senden az yiyoruma ama veremiyom kilosu ve yeil çayyy
valla bende nerdeyse senden az yiyoruma ama veremiyom kilo(( akşamları ben hemen hemen hiç VİRÜSyemiyorum... sadece yeşil çay içmiyorudum ben dur bide öyle deneyim umarım veririm..bilgilendirdğin için saol ciciş :)
valla ben bıle bu kadar yemeyle bıraz daha devam edersem olucem...benden daha azını yeme sakın.gunluk 600 kalori bile çok az ama işte hızlı zayıflamak istiyorum.senin vereceğin kilo ne kadar yanı kılosu az olanlar daha zor zayıflıo sanırım.bir de sinamike die bi bitki var sanırım ama ayda ıkıyı gecmemelı bunu ıcmen..bagırsakları tembellestırırmıs.ama yeşil çayı kesınlıkle gunde 3 fıncan ıc cok ıse yarıo sıkılasıosn uyku problemın varsa daha dınc oluosun.limonlusunu tavsıye ederım
hulyy bu kalori sepeti dediğin site de yediklerini nereye yazıyorsun canım ben bulamadım da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?