Hully'nin Diyet Günlüğü

vala ıı oluo ya bende yesıl çayın zayıflamadakı etkısıne cok ınandım bazen benımde mıdem almıo ama zorla ıcıorm ne yazıkkı

Günaydın kızlar....
Akşam menümden başliim anlatmaya :)
sadece 2 kaşık sebze yemeği ve bol salata çok azıcık ekmek ve bol ev işi :)))) sabah hertarafım tutuk kalktım valla..
Sabah : çavdar ekmeği ile tost ve çay şimdide yeşil çaymı yudumluyorum.....

tebrık ederım super yemıssın abartmadan yarın hemen etkısını gorursun canım benımde keyfım cok kaçık buna rağmen vazgecmıorm dıyetten

Ooo çok güzel şanslısın sahile karşı yürüyüş çok keyiflidir

bucada oturuyorum ben, işyerindeyim şuan sen çalışıyormusun

bende calısıorm evet su an ısyerındeyım pasaportta ama ıs yerım o zaman desene zayıflamıs halını gorucem senın

kızlar oğlen ne yıceksınız acaba ben akdenız salata solemeyı dusunuorm yıne

evet yesıl çayın cok etkısı var emınım aşcı ne yapmıssa ondan yeme ascının yaptıının yarısını ye

bız orayada gelırız sen merak etme:2:

kızlar oğlen ne yıceksınız acaba ben akdenız salata solemeyı dusunuorm yıne

ayyyy ne güzel oluuuuuuuuuuurrrrrrrrrr.... Gelin valla :))) şöle bir istb. Havası aldırayım size
Ben valla aşıçı ne yapmışsa ondan yicem ama azıcık yicem.. Ya buarada yeşil çaydanmıdır nedir bağırsaklarım baya bi hareketliler...

istanbul demişken ben istanbula gelmeyi çok istiyorum inş. oraları gezip görmek nsaip olur kocamı kandırabilirsem gelecez inş. :))

kızlar ben kabak yemiği pişirdim yanına ne yapayım bilemedim:44::44: sizce ne gider?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…