• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetin Reklamları

Reklamı çok beğendim ..
Bunun kıymetini ancak benim gibiler bilir..
Yıllarca başörtüsünü kullanıyor ,bu sorunu çözmeyecek dediler öyle avundular ,şimdi bu sorun çözüldü bu sefer de başörtüsü ile oy topluyor dediler .
Öyle değil ama öyle bile olsa yeter .
Çünkü yıllardır bu ülke var olan özgürlük sorununu ,hakettiği okula gidemeyen ,askeriyedeki oğlunu göremeyen ,hastanelerde bile tacize uğrayan insanların sorununu çözebildiyse tabiki reklamını da yapacak .
Bir ara bu reklamı CHP de yapıyordu kimseden gık çıkmıyordu hatta herkes savunuyordu ,şimdi neden batıyor .
Ha CHP li başkan dindar olmayınca kullanmamış oluyor ,Başbakan dindar olunca kullanmış oluyor .Ne kadar basit bir düşünce yaklaşımı ..
11 yaşımdan beri örtülüyüm .Yıllarım başörtü mücadelesiyle geçti .
Kendini o çok hümanist sanan budalalar yüzünden yıllarca itildim ,kakıldım ,yollarda tacize uğradım ,Boğaziçini kazanacak puanım varken hiçbir yere giremedim ,memelkete benim gibi akıl küpü evlatlarını bu sisteme kurban verdi .
Kendi vergilerimle yaptırılan okullarıma ,hastanelerime ,askeriyeme almadılar ..
Şimdi ise yılların eziyetinden sonra HAK yerini buldu .Bİr eşcinsel kadar bile hakkım yokken bu ülkede artık hakettiğim hak hakkedene iade edildi .
Bunu kim gerçekleştirdiyse Ondan ALLAH RAZI OLSUN ..Tabiki reklamını yapacak.

Arkadaşım sonuna kadar arkandayım, ben başörtülü biri degilim ama her zaman müslüman bir ülkede başörtülüye uygulanan zulmün ne denli saçma oldugunun farkındayım, yani özgürlük diye yırtınıp duruyorlar ama başörtülü bir insanın özgürlügünü çalacak kadarda vicdansizlar.Benım başörtüsüyle ilgili sıkıntım hiç olmamış olabilir ama hastaneler ve su sorunuyla ilgili cok sıkıntı cekmiştik ailecek. Annem ruhsal rahatsızdır , ilaçlarını alamadıgı ilaç kuyruklarında o babamın annem içinne eziyetler cektigini gayet iyi bilirim, suyumuz akmıyordu gidip annemle camiden güyümlerle alır gelirdik.Akrabamın balikesir tarafında bi yazlıgı var belediyesi chp ye ait, sular hala daha akmıyor :) denız temızlenmıyor yosun içinde , yazlık site içinde cami hiç yok ,cami yapılmasına bile karşı gelen komşularmz varr ,hepside koyu chpli zihniyet :) ben sağdan soldan duydugumu degil yaşadıgımı anlattım, şimdi birileri cıkar hükümeti kötüler,meyve veren agacın taşlayanı cok olurr
:ssz:

vay beee akp lıler musluman chp lıler dınsız olmus 2 dk da ... ayakkabı kutularından cıkan paraları ne cabuk unuttunuz musluman kardesler hey yavrum hey sız daha kendınızı kandırmaya devam edın

vay beee akp lıler musluman chp lıler dınsız olmus 2 dk da ... ayakkabı kutularından cıkan paraları ne cabuk unuttunuz musluman kardesler hey yavrum hey sız daha kendınızı kandırmaya devam edın

kimsenin kimseyi sen müslümansın sen degilsin diye yargıladıgı yok ben yaşadıklarımı gördüklerimi anlattım , tutupta chpliler şöyle yapmış öyle duydum demedim ! cevremde gördklerimi söyledim, chpli olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda, akp li olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda , inanç kişiseldir Allah ile kul arasındadır, benim cevremdeki chpliler ezan sesi duymak istemıyorlar.. Yazlıga gelmişiz rahatsız oluyoruz diyorlar tövbe YARABBİM

kimsenin kimseyi sen müslümansın sen degilsin diye yargıladıgı yok ben yaşadıklarımı gördüklerimi anlattım , tutupta chpliler şöyle yapmış öyle duydum demedim ! cevremde gördklerimi söyledim, chpli olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda, akp li olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda , inanç kişiseldir Allah ile kul arasındadır, benim cevremdeki chpliler ezan sesi duymak istemıyorlar.. Yazlıga gelmişiz rahatsız oluyoruz diyorlar tövbe YARABBİM
pardon sız neden kendı uzerınıze alındınız yazdıgımı alıntı yapmadım sızden farkındaysanız !

pardon sız neden kendı uzerınıze alındınız yazdıgımı alıntı yapmadım sızden farkındaysanız !

farkedermi üzerime alınıp alınmamam,burası herkesin görüşlerini paylaştıgı bi alan , bende msjınıza saygı cercevesinde cvp verdim, yanlş birşey yaptgımıda düşünmüyorum muhterem hanfendi , size cevp verdim ben! size cevap vermek istedim ben ! , dolayısıyla sizin benden alıntı yapıp yapmamanız benı alakadar etmıyor :ssz:

Son düzenleme:
farkedermi üzerime alınıp alınmamam,burası herkesin görüşlerini paylaştıgı bi alan , bende msjınıza saygı cercevesinde cvp verdim, yanlş birşey yaptgımıda düşünmüyorum muhterem hanfendi , size cevp verdim ben! size cevap vermek istedim ben ! , dolayısıyla sizin benden alıntı yapıp yapmamanız benı alakadar etmıyor :ssz:
burası herkesın dusuncelerını paylastıgı bır alan evet bende kendı dusuncemı paylastım cevap verme ıstegınızı anlayamadım nedense :ssz:
yarası olan gocunur dıye bır atasozumuz var bılırmısınız bılmem:ssz:

:3:
burası herkesın dusuncelerını paylastıgı bır alan evet bende kendı dusuncemı paylastım cevap verme ıstegınızı anlayamadım nedense :ssz:
yarası olan gocunur dıye bır atasozumuz var bılırmısınız bılmem:ssz:

ortaya belirsiz bir cümle atarsın okey anlarım yaram vardır gocunurum ama sen ne yaptın akpliler dedin,, benı ayıracak durumun yoktu herhalde :51:

:3:

ortaya belirsiz bir cümle atarsın okey anlarım yaram vardır gocunurum ama sen ne yaptın akpliler dedin,, benı ayıracak durumun yoktu herhalde :51:
hıhıı:ssz:bdv de var bu forumda bılmıyorsanız lınk atabılırım cok streslı gordum sızı

Bu ülkede yaşıyorsak tahammül edicez birbirimizin isteklerine, rahatsızlıklarına, yaşantısına. Ezan sesi duymak istemeyen insan chp li olmak zorunda değil. Açıkçası o sesten pek haz etmiyorum. Chpli de değilim. Son seçimlerde chpye oy vermiş tanıdıklarım da genelde ülkelerine kültürlerine atatürke bağlı oldukları kadar dinlerine de öyleler. Hatta başörtülü olup yakasında atatürk rozetiyle gezip istemeye istemeye adam gibi muhalefet olmadığı sırf oyları akp ye gitmesin diye chpye oy veren insanlar tanıyorum.

Farkettiyseniz chpli demedim. Ben chpli kimse tanımıyorum. Takım tutar gibi partiye oy veren bir tek akplilerde gördüm çünkü. Sırf şu seçim sisteminden dolayı oylar bölünmesin diye chp ye oy veriyor sizin chpli sandıklarınız.. Gönlümüzden geçen partilere, bağımsız vekillere oyumuzu versek zaten barajları aşamıyoruz. Eli mahkum chp..

Chpli chpli genellemelerden gına geldi artık ya.

Bu ülkede yaşıyorsak tahammül edicez birbirimizin isteklerine, rahatsızlıklarına, yaşantısına. Ezan sesi duymak istemeyen insan chp li olmak zorunda değil. Açıkçası o sesten pek haz etmiyorum. Chpli de değilim. Son seçimlerde chpye oy vermiş tanıdıklarım da genelde ülkelerine kültürlerine atatürke bağlı oldukları kadar dinlerine de öyleler. Hatta başörtülü olup yakasında atatürk rozetiyle gezip istemeye istemeye adam gibi muhalefet olmadığı sırf oyları akp ye gitmesin diye chpye oy veren insanlar tanıyorum.

Farkettiyseniz chpli demedim. Ben chpli kimse tanımıyorum. Takım tutar gibi partiye oy veren bir tek akplilerde gördüm çünkü. Sırf şu seçim sisteminden dolayı oylar bölünmesin diye chp ye oy veriyor sizin chpli sandıklarınız.. Gönlümüzden geçen partilere, bağımsız vekillere oyumuzu versek zaten barajları aşamıyoruz. Eli mahkum chp..

Chpli chpli genellemelerden gına geldi artık ya.

Merhaba arkadasım,sonraki msjlarımda bu durumu anlattım dedim ki akpli olup kadeh kaldıranda var namaz kılanda, chpli olup kadeh kaldranda var namaz kılanda, ben akp liyim ,içmiyormuyum arada içiyorum , ben dinsiz mi oldum şimdi hayır tabiki, ben benım cevremde olan kişileri bahsettim, ezan sevmıorlar bunlar kesn chpli demedim, sonuçta bir arada yaşıyorsun neci olduklarını belli ediyorlar, asla ve asla kulaktan dolma şeylerde kimsenın karşısına cıkmam, yaşamasam yazarmıyım be güzel kardeşim , ayrıca gına gelmesine gerek yok şahsen ben akpli olmaktan akpli denilmekten asla sıkılmıyorum bunalmıyorum, sende bunalma bence

kimsenin kimseyi sen müslümansın sen degilsin diye yargıladıgı yok ben yaşadıklarımı gördüklerimi anlattım , tutupta chpliler şöyle yapmış öyle duydum demedim ! cevremde gördklerimi söyledim, chpli olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda, akp li olupta namaz kılanda var kadeh kaldıranda , inanç kişiseldir Allah ile kul arasındadır, benim cevremdeki chpliler ezan sesi duymak istemıyorlar.. Yazlıga gelmişiz
rahatsız oluyoruz diyorlar tövbe YARABBİM

duymak istemek zorundalar mı peki? başkalarının hoşlanacakları veya hoşlanmayacakları şeyleri siz mi belirleyeceksiniz?

duymak istemek zorundalar mı peki? başkalarının hoşlanacakları veya hoşlanmayacakları şeyleri siz mi belirleyeceksiniz?

yoo öyle bişeymı dedim nerden cıkartıyorsun bizım belirleyip belirlemeyecıgımızı , dinlemek zorunda degiller elbette , dinleyecekler diyede silahta dayamadık :1: ama bir insan ezandan neden rahatsız oluyor onu çözemıyorum işte ben , şahsen benım ailemde ezanı duymak istiyorlar ama sırf onlar rahatsız oluyor diye ezandan mahrumuz , kim belirlemiş siz karar verin artık

Son düzenleme:
yoo öyle bişeymı dedim nerden cıkartıyorsun bizım belirleyip belirlemeyecıgımızı , dinlemek zorunda degiller elbette , dinleyecekler diyede silahta dayamadık :1: ama bir insan ezandan neden rahatsız oluyor onu çözemıyorum işte ben , şahsen benım ailemde ezanı duymak istiyorlar ama sırf onlar rahatsız oluyor diye ezandan mahrumuz , kim belirlemiş siz karar verin artık
neden duymak istemediklerine dair bir sürü ihtimal olabilir. ama size normal geldiği gibi onlara da anormal gelmesi arasında ne fark var?
mesela duymak istemeyenler, allah allah bu insanlar neden bu sesi duymak istiyorlar diyorlar mı size :) sizinki de aynı şey.

Merhaba arkadasım,sonraki msjlarımda bu durumu anlattım dedim ki akpli olup kadeh kaldıranda var namaz kılanda, chpli olup kadeh kaldranda var namaz kılanda, ben akp liyim ,içmiyormuyum arada içiyorum , ben dinsiz mi oldum şimdi hayır tabiki, ben benım cevremde olan kişileri bahsettim, ezan sevmıorlar bunlar kesn chpli demedim, sonuçta bir arada yaşıyorsun neci olduklarını belli ediyorlar, asla ve asla kulaktan dolma şeylerde kimsenın karşısına cıkmam, yaşamasam yazarmıyım be güzel kardeşim , ayrıca gına gelmesine gerek yok şahsen ben akpli olmaktan akpli denilmekten asla sıkılmıyorum bunalmıyorum, sende bunalma bence

İyi de sen parti tutuyorsun. Sen gurur duy tuttuğun partiyle. Akpliler dışında parti tutan yok zaten bu ülkede. Akpliler ve diğerlerinden oluşuyor bu ülke. Ben tutmuyorum ve sizin yaptığınız genellemelerden bıktım.

Sen dedin ki benim çevremde gördüğüm chpliler ezan sesinden rahatsız. Bir insanın ezan sesinden rahatsız olmasıyla chpli olması arasında ben bir bağ kuramadım. Biri siyasi görüş biri dini inançtır. Bunları ayırt edebilecek idrak diliyorum herkese..

Back