- 25 Ocak 2011
- 1.193
- 952
- 323
- Konu Sahibi gadjo dilo
Reklamı çok beğendim ..
Bunun kıymetini ancak benim gibiler bilir..
Yıllarca başörtüsünü kullanıyor ,bu sorunu çözmeyecek dediler öyle avundular ,şimdi bu sorun çözüldü bu sefer de başörtüsü ile oy topluyor dediler .
Öyle değil ama öyle bile olsa yeter .
Çünkü yıllardır bu ülke var olan özgürlük sorununu ,hakettiği okula gidemeyen ,askeriyedeki oğlunu göremeyen ,hastanelerde bile tacize uğrayan insanların sorununu çözebildiyse tabiki reklamını da yapacak .
Bir ara bu reklamı CHP de yapıyordu kimseden gık çıkmıyordu hatta herkes savunuyordu ,şimdi neden batıyor .
Ha CHP li başkan dindar olmayınca kullanmamış oluyor ,Başbakan dindar olunca kullanmış oluyor .Ne kadar basit bir düşünce yaklaşımı ..
11 yaşımdan beri örtülüyüm .Yıllarım başörtü mücadelesiyle geçti .
Kendini o çok hümanist sanan budalalar yüzünden yıllarca itildim ,kakıldım ,yollarda tacize uğradım ,Boğaziçini kazanacak puanım varken hiçbir yere giremedim ,memelkete benim gibi akıl küpü evlatlarını bu sisteme kurban verdi .
Kendi vergilerimle yaptırılan okullarıma ,hastanelerime ,askeriyeme almadılar ..
Şimdi ise yılların eziyetinden sonra HAK yerini buldu .Bİr eşcinsel kadar bile hakkım yokken bu ülkede artık hakettiğim hak hakkedene iade edildi .
Bunu kim gerçekleştirdiyse Ondan ALLAH RAZI OLSUN ..Tabiki reklamını yapacak.
Arkadaşım sonuna kadar arkandayım, ben başörtülü biri degilim ama her zaman müslüman bir ülkede başörtülüye uygulanan zulmün ne denli saçma oldugunun farkındayım, yani özgürlük diye yırtınıp duruyorlar ama başörtülü bir insanın özgürlügünü çalacak kadarda vicdansizlar.Benım başörtüsüyle ilgili sıkıntım hiç olmamış olabilir ama hastaneler ve su sorunuyla ilgili cok sıkıntı cekmiştik ailecek. Annem ruhsal rahatsızdır , ilaçlarını alamadıgı ilaç kuyruklarında o babamın annem içinne eziyetler cektigini gayet iyi bilirim, suyumuz akmıyordu gidip annemle camiden güyümlerle alır gelirdik.Akrabamın balikesir tarafında bi yazlıgı var belediyesi chp ye ait, sular hala daha akmıyor :) denız temızlenmıyor yosun içinde , yazlık site içinde cami hiç yok ,cami yapılmasına bile karşı gelen komşularmz varr ,hepside koyu chpli zihniyet :) ben sağdan soldan duydugumu degil yaşadıgımı anlattım, şimdi birileri cıkar hükümeti kötüler,meyve veren agacın taşlayanı cok olurr