- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Lavinya223
Antalyada canım medstar hastanesi. Dr. O hastanede değil özel muayenehanesi var ama hcg çekimini orda yapiyo bayan dr. Çekti beniÇok iyiymiş canm yaaa nerde çektirdin hangi şehirdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalyada canım medstar hastanesi. Dr. O hastanede değil özel muayenehanesi var ama hcg çekimini orda yapiyo bayan dr. Çekti beniÇok iyiymiş canm yaaa nerde çektirdin hangi şehirdesin?
Benim de dr sol tüpte hafif tıkanıklık var sağ tüp açık derdi gebeli engel diye çok korktum ama öyle değil gebelikte sorun olmaz kafaya takma dedi sen bi an önce çektir hsg i kafam rahatlar en azındanSaol canım. İnşallah geçer umarım. 2 senedir olmuyordu ve şimdi olunca sanırım tüplerde bir sorun var .![]()
Antalyada canım medstar hastanesi. Dr. O hastanede değil özel muayenehanesi var ama hcg çekimini orda yapiyo bayan dr. Çekti beni
En son eylül 5 de adet gördüm şuan adet günümü bile bilmiyorum bakmamak için programı silmiştim büyük ihtimal 3 gün falan var :)Bende de oluyodu canım ben o yüzden ayırt edemedim adet günü tek fark ettiğim sey karın sisligim olurdu gaz felan o olmadı karnımda baski olurdu adet olacağım zaman bide bisey gekiyo gibi oldu ama yok. Adetine kaç gün kaldı ben daha önce yapsymisim gunumden önce cikacakmisti
Gebelik sonlanmadan nasil olacak bu?Tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah kucağına da alırsın. Bende şuan hamileyim ama tabi dış gebelik olduğunu öğrendim doktorum hsg çektirmemi söyledi. Çok acı oluyormu ve devlet mi özel mi ?
Benim de dr sol tüpte hafif tıkanıklık var sağ tüp açık derdi gebeli engel diye çok korktum ama öyle değil gebelikte sorun olmaz kafaya takma dedi sen bi an önce çektir hsg i kafam rahatlar en azından
Gebelik sonlanmadan nasil olacak bu?
Amin inşaallaah bekliyoruz merakla :)))Insallah hsg sonrası guzel haberi alirsin.![]()
Ben şırnaktayım burda doktor sıkıntısı çok bi arkadasım 3 kere de şük 1 kimyasal gebelik geçirdi ona da doktor korun derdi ama inatla 2 ay korunup bıraktı şuan 5 aylık hamile bi sürü testler yapıldı meğerse kanda pıhtılaşma varmış hsg falan çekilmedi senin tüplerde sorun olmuş olsa gebelik hemen oluşmaz
İdrar yoluna çok dikkat et canım şuan daha biiii dikkatli ol veda kafaya takma bak gebelik oluşabiliyor önemli olan neden tutunamadıgı genetiğe falan bakılıyor bunun içinAynen canım bide ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım oda tüplerde yapışıklık yapabiliyormuş soğan suyuna başlıcam önce korunma verdi zaten 3 ay doktorum. . Daha sonra da hsg düşünüyorum.
İkili tarama testi gebelikte oluyor hamilelikte bakılıyor ona şuan senin düşügün var kromozom testi diye biliyorum ben dna bakılıyor kanda pıhtılaşma o şekilde çıkıyor 1 haftada falan arkadasım öyle baktırdı iğne kullanıyor şuan düşük olmasın diyePeki pıhtılaşma için hangi test yapıyor doktorum yarın hormon testi be bir iki test istedi ama merak ettim şimdi canım.
Insallah hsg sonrası guzel haberi alirsin.![]()
Amiiiiiin çok aminnn :)İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bian önce.![]()
İdrar yoluna çok dikkat et canım şuan daha biiii dikkatli ol veda kafaya takma bak gebelik oluşabiliyor önemli olan neden tutunamadıgı genetiğe falan bakılıyor bunun için
Anladım canım ben karıştırdım o zaman hsg ne zaman çektirmeyi düşünüyorsun peki bi süre verdi mi dr bide ne kadarlık evlisinCanım bu dış gebelik rahme ilerleyemeden tüplerde kalıyor ve oraya yerleşiveriyor. o yüzden tüplerde sorun olabilir dedi.
Doktorum 3 ay korunma verdi. Bu süreçte çektirmeyi düşünüyorum canım. 6 senelik evliyim canım.Anladım canım ben karıştırdım o zaman hsg ne zaman çektirmeyi düşünüyorsun peki bi süre verdi mi dr bide ne kadarlık evlisin
Kalbini ferah tut inş hsg den sonra olur Allah’ın izniyle tıkanıklık yapışıklık varsa açılıyor zaten daha kolaylaştırıyormuş sende biii an önce gebe kaş bende :) aminDoktorum 3 ay korunma verdi. Bu süreçte çektirmeyi düşünüyorum canım. 6 senelik evliyim canım.
Kalbini ferah tut inş hsg den sonra olur Allah’ın izniyle tıkanıklık yapışıklık varsa açılıyor zaten daha kolaylaştırıyormuş sende biii an önce gebe kaş bende :) amin