Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım. İnşallah geçer umarım. 2 senedir olmuyordu ve şimdi olunca sanırım tüplerde bir sorun var .
Benim de dr sol tüpte hafif tıkanıklık var sağ tüp açık derdi gebeli engel diye çok korktum ama öyle değil gebelikte sorun olmaz kafaya takma dedi sen bi an önce çektir hsg i kafam rahatlar en azından

En son eylül 5 de adet gördüm şuan adet günümü bile bilmiyorum bakmamak için programı silmiştim büyük ihtimal 3 gün falan var :)

Gebelik sonlanmadan nasil olacak bu?

Benim de dr sol tüpte hafif tıkanıklık var sağ tüp açık derdi gebeli engel diye çok korktum ama öyle değil gebelikte sorun olmaz kafaya takma dedi sen bi an önce çektir hsg i kafam rahatlar en azından

Aynen canım bide ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım oda tüplerde yapışıklık yapabiliyormuş soğan suyuna başlıcam önce korunma verdi zaten 3 ay doktorum. . Daha sonra da hsg düşünüyorum.

Ben şırnaktayım burda doktor sıkıntısı çok bi arkadasım 3 kere de şük 1 kimyasal gebelik geçirdi ona da doktor korun derdi ama inatla 2 ay korunup bıraktı şuan 5 aylık hamile bi sürü testler yapıldı meğerse kanda pıhtılaşma varmış hsg falan çekilmedi senin tüplerde sorun olmuş olsa gebelik hemen oluşmaz

Peki pıhtılaşma için hangi test yapıyor doktorum yarın hormon testi be bir iki test istedi ama merak ettim şimdi canım.

İdrar yoluna çok dikkat et canım şuan daha biiii dikkatli ol veda kafaya takma bak gebelik oluşabiliyor önemli olan neden tutunamadıgı genetiğe falan bakılıyor bunun için

Peki pıhtılaşma için hangi test yapıyor doktorum yarın hormon testi be bir iki test istedi ama merak ettim şimdi canım.
İkili tarama testi gebelikte oluyor hamilelikte bakılıyor ona şuan senin düşügün var kromozom testi diye biliyorum ben dna bakılıyor kanda pıhtılaşma o şekilde çıkıyor 1 haftada falan arkadasım öyle baktırdı iğne kullanıyor şuan düşük olmasın diye

İdrar yoluna çok dikkat et canım şuan daha biiii dikkatli ol veda kafaya takma bak gebelik oluşabiliyor önemli olan neden tutunamadıgı genetiğe falan bakılıyor bunun için

Canım bu dış gebelik rahme ilerleyemeden tüplerde kalıyor ve oraya yerleşiveriyor. o yüzden tüplerde sorun olabilir dedi.

Canım bu dış gebelik rahme ilerleyemeden tüplerde kalıyor ve oraya yerleşiveriyor. o yüzden tüplerde sorun olabilir dedi.
Anladım canım ben karıştırdım o zaman hsg ne zaman çektirmeyi düşünüyorsun peki bi süre verdi mi dr bide ne kadarlık evlisin

Doktorum 3 ay korunma verdi. Bu süreçte çektirmeyi düşünüyorum canım. 6 senelik evliyim canım.
Kalbini ferah tut inş hsg den sonra olur Allah’ın izniyle tıkanıklık yapışıklık varsa açılıyor zaten daha kolaylaştırıyormuş sende biii an önce gebe kaş bende :) amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…