- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Keyifle oku canımTopiğin yıl dönümü şerefine yaptığımız etkinlikte M Mavi Menekse cim bana bu güzel kitapları seçmiş. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum keyifle okuyacağım.
C Calcifer cim senin sayende de ne güzel yüzyüze tanışmadığımız insanların yüreklerine dokunduk bu sayede. İyi ki burdayım Eki Görüntüle 3170546
Yaaa ağlatmak mi istiyorsunYıldönümümüze özel hediyelelişme etkinliği yaptık. Bu etkinlikte bana canım arkadaşımEleadora aldı. Canım benim seçtiğin kitaplara bayıldım. İnsanın kitap hediye eden arkadaşı olması çok güzel bir duyguymuş. Yollarını kitaplar birleştiren insanlar çok şanlılar ve ben de çok şanslıyım senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için
Bir kucak dolusu mutluluk bunlar
Eki Görüntüle 3170533
Keyifle oku canım ,rica ederim zevktiCanımKukrim güzel seçimlerin ve notun için çok teşekkür ederim benim için çok özel. Ömür boyu kitaplığımda yer edecekler
Eki Görüntüle 3170550
Gözünüz aydın canımBu güzel günü böyle bir etkinlikle kutlamak çok güzel. Aklınla bin yaşa C Calcifer başkanım. Emeklerin için sonsuz teşekkürler
Aşağıda gördüğünüz harika kitapları canımkk birinci noteri aldı bana. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Kesene bereket canım güzel notun ve kızımı düşünerek gönderdiğin hediye için de çok teşekkür ederim
Kulübümüzün yıldönümü kutlu olsun
Not: fotoğraf yeni evimizdensonunda yarından itibaren evimizde olacağız inşallah Eki Görüntüle 3170560
Yıldönümü çekilişinde bana kitap hediye eden arkadaşım @Bonus benim için bu kitapları aldı
Öncelikle C Calcifer e bu sayfayı açıp bizi bir araya getirip böyle güzel dostluklar,paylaşımlar yapmamıza vesile olduğu için sonra hediyelerimi gönderen @Bonus a teşekkür ediyorum
Ve diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler ,iyi ki böyle güzel bir amaçla güzel paylaşımlar yapıyoruz.
Kitapla ,sevgi,saygı,dostluk ile bir arada olalım hepYıldönümümüz kutlu olsun ️ Eki Görüntüle 3170535
Disipline Girmis BirKadin ‘ya birbirinden güzel seçimleri için ve minik kızımı da düşündüğü için çok ama çok teşekkür ediyorum.
Nice senelerimiz olur umarım
C Calcifer teşekkürler
Eki Görüntüle 3170539
Canım @Atalanteda nın caaanıımmm hediyeleriçook teşekkür ederim arkadaşım. Verdiğin mutluluk paha biçilemez. Böyle güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle
C Calcifer sana minnetimi biliyorsun zaten
Eki Görüntüle 3170548
KK'ye girmem bir anlık boşluğa düşüp gebelik düşünmemle olmuştu. O iş rafa kalktı ama kitap kulübünü görünce çok mutlu olmuştum. Uzun zamandır tıkanmıştım çünkü ve ben 1.sınıfta arkadaşlarım ABC öğrenirken öğretmenin kitap hediye ettiği öğrenciydim, hep öyle olmuştum o yüzden bu duraklamam kendimi kötü hissettiriyordu. O yüzden ilk olarak beni kendime getiren bu topic için C Calcifer 'e teşekkür ederim.
Hediye konusunda da büyük şeyleri sevmem. Genelde pahada ağır şeyleri almaya çalışır insanlar ama beni asıl mutlu eden şey işte bunlar. Belki çok hediye aldım ama ilk defa kitap hediyesi almışım düşününce2 tanesini okudum bile, kalan 2'si ortak okuma diye bekliyor. Çok heves, çok mutluluk. Çok teşekkürler yet07
Topiğin yıl dönümü şerefine yaptığımız etkinlikte M Mavi Menekse cim bana bu güzel kitapları seçmiş. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum keyifle okuyacağım.
C Calcifer cim senin sayende de ne güzel yüzyüze tanışmadığımız insanların yüreklerine dokunduk bu sayede. İyi ki burdayım Eki Görüntüle 3170546
CanımKukrim güzel seçimlerin ve notun için çok teşekkür ederim benim için çok özel. Ömür boyu kitaplığımda yer edecekler
Eki Görüntüle 3170550
Canım arkadaşımLife light benim için bu güzel kitapları seçmiş Hem seçtiğin kitaplar için, hem de o kadar darlamama rağmen hoşgörüyle karşıladığın için çok teşekkür ederim.
Çok güzel insanlarla tanışmama, böyle güzellikleri yaşamama vesile olduğun için sana da çok teşekkür ederim C Calcifer
Herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Güzel topiğimizin yıldönümü için hediyeleşme kapsamında bana bu bebekleri hediye eden sevgiliMrsay arkadaşıma seçimleri ve ince notu için çok teşekkür ederim. Hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden biridir. Birebir tanımadan gönül dostluğu kurduğumuz bu topik dilerim uzun ömürlü ve yeni dostluklara vesile olur C Calcifer ne güzel bir olaya vesile oldun sen. Canım çok teşekkür ederim ayrıca Eki Görüntüle 3170559
Bu güzel günü böyle bir etkinlikle kutlamak çok güzel. Aklınla bin yaşa C Calcifer başkanım. Emeklerin için sonsuz teşekkürler
Aşağıda gördüğünüz harika kitapları canımkk birinci noteri aldı bana. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Kesene bereket canım güzel notun ve kızımı düşünerek gönderdiğin hediye için de çok teşekkür ederim
Kulübümüzün yıldönümü kutlu olsun
Not: fotoğraf yeni evimizdensonunda yarından itibaren evimizde olacağız inşallah Eki Görüntüle 3170560
Topiğin canı C Capanin Gururu Teyom ’ımın hediyeleri
Çok teşekkür ederim en ince şekliyle düşünüp bana bu güzellikleri seçtiğin içinnnKesene bereket
C Calcifer sana da çok teşekkürler böyle güzel bir seye vesile olduğun için
Eki Görüntüle 3170561
Ay nasıl rahatladımMrsay sevgili rakibem ben daha okumaya başlamadım. Bu akşam da okumayacağım büyük ihtimalle. Lütfen çok fark ile mağlup etme beni
İnşallah canımHepsi de harikalar bol okumali huzurlu bir okuma yılı olsun bizim için