Keyifle oku canımAlıyorsun eline bir kitap ve içinde kayboluyorsun saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan. Yepyeni bir macera, yepyeni karakterler, yepyeni bilgiler... Okudukça kendine kattığın güzellikleri iliklerine kadar hissediyorsun.
Bu güzel kitapları arkadaşımummhnisa yaaa teşekkür ediyorum canımsın
Başğanımmm C Calcifer beni okumaya teşvik ettigin içinde ayrıca teşekkür ediyorumve kitap tavsiye eden tüm arkadaşlarımaaa teşekkürler iyiki varsınız nice mutlu senelere canlar
Eki Görüntüle 3170572
Keyifle oku diyecektim ki okumuşsun bileSayfamızın yıl dönümü sebebiyle yaptığımız hediyeleşmedeNatsume bana bu güzel kitapları hediye etti. Hediyelerimizin ne zaman geleceği ve kimin aldığını bilmiyorduk çok güzel bir heyecan oldu bize
Bu arada kitapların üçünü de keyifle okudum. Hepsi gerçekten çok güzel seçimlermiş.
Bu kitaplar her zaman kitaplığımda sayfamızdan veNatsume arkadaşımdan hatıra olarak kalacak.
Kendisine ve başkanımız C Calcifer e böyle güzel bir etkinlik yaptığı için çok teşekkür ederim.
Sayfamızın yıl dönümü tekrardan kutlu olsun. İnsanın bu kadar çok kitap kurdu arkadaşı olması çok güzel bi duyguymuşEki Görüntüle 3170568
Şimdik buna ne emojisi verilir ki
Ben seviyorum aslında Levin i düzgün çocuktu Allah için
Ne veriiim aplamaŞimdik buna ne emojisi verilir ki
Orak ve tarla deme banaBen seviyorum aslında Levin i düzgün çocuktu Allah içinişinde orağında
Eki Görüntüle 3170548
KK'ye girmem bir anlık boşluğa düşüp gebelik düşünmemle olmuştu. O iş rafa kalktı ama kitap kulübünü görünce çok mutlu olmuştum. Uzun zamandır tıkanmıştım çünkü ve ben 1.sınıfta arkadaşlarım ABC öğrenirken öğretmenin kitap hediye ettiği öğrenciydim, hep öyle olmuştum o yüzden bu duraklamam kendimi kötü hissettiriyordu. O yüzden ilk olarak beni kendime getiren bu topic için C Calcifer 'e teşekkür ederim.
Hediye konusunda da büyük şeyleri sevmem. Genelde pahada ağır şeyleri almaya çalışır insanlar ama beni asıl mutlu eden şey işte bunlar. Belki çok hediye aldım ama ilk defa kitap hediyesi almışım düşününce2 tanesini okudum bile, kalan 2'si ortak okuma diye bekliyor. Çok heves, çok mutluluk. Çok teşekkürler yet07
Elbette kalacak çooook teşekkür ederim kesene bereketYaaa güzel günlerde oku inşallahbenden ve sayfamızdan hatıra olarak hep kalsın
Güzel günlerde keyifle oku canım Bonusumİyi akşamlar ❤
Bana bu güzellikleri gönderen ince, nazik arkadaşımKeira- ya çok teşekkür ediyorum ❤
Çok değerli bir hediye benim için kitaplığımda en güzel köşede duracaklar ❤
Vesile olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim C Calcifer aşırı mutluluk içeren çok güzel bir hediyeleşme oldu bu
Eki Görüntüle 3170602
Ben seviyorum aslında Levin i düzgün çocuktu Allah içinişinde orağında
Alem bana düşmandır dengesiz olduğum için diye değiştirelim pleaseeeeeoragim bicim biçim
ölürüm çiftlik için
alem bana düşmandır
toprak sevdiğim için
Hele loy loy loy loy
Abuu bu kadar kalın olduklarını bilmiyordumEki Görüntüle 3170631
güzel hediyeleri içinOrangegreysky 'a çok ama çok teşekkür ederim. iyi ki topiğe katılmış ve sizleri tanımışım
Eki Görüntüle 3170579
Calcimm canım arkadaşımC Calcifer
Zarif kalbini öperim
Ne güzel olduk biz böyle ya