ÜYE | 2024 OKUMA HEDEFİ | OKUNAN KİTAP | KALAN KİTAP |
---|---|---|---|
C Calcifer | 45 | 8 | 37 |
| 60 | 19 | 41 |
| 80 | 25 | 55 |
| 50 | 18 | 32 |
C Capanin Gururu Teyom | 25 | 3 | 22 |
| 36 | 8 | 28 |
| 40 | 18 | 22 |
| 60 | 32 | 28 |
| 30 | 5 | 25 |
| 40 | 4 | 36 |
K Kitapkontesi | 60 | 7 | 53 |
A Arrietty_ | 45 | 10 | 35 |
| 25 | 8 | 17 |
| 24 | 4 | 20 |
| 15 | 2 | 13 |
| 35 | 20 | 15 |
| 40 | 13 | 27 |
| 48 | 24 | 14 |
| 45 | 11 | 34 |
| 60 | 44 | 16 |
A Atalanteda | 15 | 8 | 7 |
| 30 | 9 | 21 |
| 45 | 9 | 36 |
| 24 | 23 | 1 |
| 50 | 9 | 41 |
| 60 | 25 | 35 |
| 20 | 9 | 11 |
| 20 | 4 | 16 |
| 30 | 10 | 20 |
T Teraryum1 | 30 | 2 | 28 |
| 30 | 1 | 29 |
| 15 | 2 | 13 |
L LADY VEGA | 60 | 3 | 57 |
T Tutunamayanlar777 | 15 | 8 | 7 |
| 20 | 4 | 16 |
| 20 | 6 | 14 |
| 36 | 5 | 31 |
| 25 | 11 | 14 |
| 17 | 2 | 15 |
| 5 |
MART | Kamelyalı Kadın | Sarı Odanın Esrarı |
NİSAN | Kaplan Kaplan | Dolaptan Temaşa |
MAYIS | Ağrı Dağı Efsanesi | Yıldız Gezgini |
HAZİRAN | Tess | Vatan Yahut Silistre |
TEMMUZ | Kumarbaz | Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat |
AĞUSTOS | Babalar ve Oğulları | Leyla'nın Evi |
EYLÜL | Hayvanlaşan İnsan | Çocuk Yasası |
EKİM | Güzel Dost | Kanının Satan Adam |
KASIM | Cana (Peyami Safa) | Gönül (Natsume -Yazar olan |
ARALIK | Büyük Umutlar | Gulyabani |
Çok teşekkür ederim calcim.Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
Bu topiğimizde ;
1.- Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerimizi belirlenecektir
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ayın bir yazarını belirlenecek.
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz alıntılarımız paylaşacağız inşallah
Onur konuklarımı davet ediyorum
Mehfam
kk birinci noteri
Jawlensky
olive_bluto
Elhan
E Efruzi
Bal0ncuk
HayatSevinceGuzel
M mehlika nur
Kukrim
WunderLost
H M
Hoş geldin canım. İlk paylaşımımız senden o zamanHoşbuldumben yeni bitirdim zaten o zaman yeni başlayacağımi paylasayim hemenn
Debbie Mocamber /Liman Caddesi ne başlıyorumHoş geldin canım. İlk paylaşımımız senden o zaman
Hep berasber sayfamızı canlı tutalım abla. Bol okumalı bir yıl olur 2021 inşallahÇok teşekkür ederim calcim.
Muhteşem bir sayfa verimli olmasını dilerim. Hüzünlü prenses olmayı bırakıp güzel yolculuklara, farklı hayatlara çıkmaya niyet eden tüm hanimlarimiza kolay gelsin.
Keyifli okumalar canımDebbie Mocamber /Liman Caddesi ne başlıyorum
HoşgeldinizHoşbuldumben yeni bitirdim zaten o zaman yeni başlayacağımi paylasayim hemenn
Sağol canımKeyifli okumalar canım
HoşbuldumHoşgeldiniz
HoşgeldinizMerhaba kızlar, ben de tam bir okuma tutkunuydum özellikle lise ve üniversite yıllarımda 2 günde 1 kitap bitirdiğim çok oldu... ama tabi iş hayatı, evlilik, iş güç derken eskisi kadar üzerine düşememeye başladım. Fakat bu yönümü tekrar körüklemek istiyorum bu topikte motivasyon olsun bana :)
Şuan okuduğum kitap: Yeşil Peri Gecesi
Yazarı: Ayfer Tunç
Kitabın konusu: Güzelliğini zehirli bir sermaye olarak kullanan genç bir kadının hayattan öç almak için soyunmasıyla başlayan bir düşüş hikâyesidir Yeşil Peri Gecesi. Modern toplumun ikiyüzlülüğüne, geleneklerin, alışkanlıkların zorbalığına direnen, "farkına varmış" ve bu nedenle acı çeken bir kadının, annesiyle hesaplaşamayan bir kız çocuğunun, okuyanı rahatsız eden ve belki de bu nedenle elinizden bırakamayacağınız öyküsü. Cumhuriyet elitlerinin düşkün kuşakları ile orta sınıfın can çekişen tutunamayanlarının karşılaştığı trajik bir karnavala dönüşen kapak kızının romanı, toplumun ve bireyin ruh haritasını en ince ayrıntısına kadar resmeden Ayfer Tunç'un güçlü anlatımıyla Türkiye'nin çürüyen yüzüne de ayna tutmaktadır.
Sen imzalı her şeyde varım calsim.Hep berasber sayfamızı canlı tutalım abla. Bol okumalı bir yıl olur 2021 inşallah
hoş geldiniz. bitirdiğinizde yorumlarınız bekliyorum mutlakaMerhaba kızlar, ben de tam bir okuma tutkunuydum özellikle lise ve üniversite yıllarımda 2 günde 1 kitap bitirdiğim çok oldu... ama tabi iş hayatı, evlilik, iş güç derken eskisi kadar üzerine düşememeye başladım. Fakat bu yönümü tekrar körüklemek istiyorum bu topikte motivasyon olsun bana :)
Şuan okuduğum kitap: Yeşil Peri Gecesi
Yazarı: Ayfer Tunç
Kitabın konusu: Güzelliğini zehirli bir sermaye olarak kullanan genç bir kadının hayattan öç almak için soyunmasıyla başlayan bir düşüş hikâyesidir Yeşil Peri Gecesi. Modern toplumun ikiyüzlülüğüne, geleneklerin, alışkanlıkların zorbalığına direnen, "farkına varmış" ve bu nedenle acı çeken bir kadının, annesiyle hesaplaşamayan bir kız çocuğunun, okuyanı rahatsız eden ve belki de bu nedenle elinizden bırakamayacağınız öyküsü. Cumhuriyet elitlerinin düşkün kuşakları ile orta sınıfın can çekişen tutunamayanlarının karşılaştığı trajik bir karnavala dönüşen kapak kızının romanı, toplumun ve bireyin ruh haritasını en ince ayrıntısına kadar resmeden Ayfer Tunç'un güçlü anlatımıyla Türkiye'nin çürüyen yüzüne de ayna tutmaktadır.
Daha önce hiç okumadığım bir tür. MErak uyandırdı bendeEki Görüntüle 2731473 Eki Görüntüle 2731474
Doğada görünen görünmeyen her şeyin birbiriyle iletişim halinde olduğuna inanan bir yazardan daha fazlası kendi yolcuguyla hayatımıza ışık tutan bir hanım Meltem Güner...
Bu kitapları bitirdikten sonra " Sırlar Bohçası" kitabını alacağım inşallah.