Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyaz Diş'teyim daha :KK70: Bu ay 12 sayfa okumuşum :KK70:
____________________________________________________________________________________________________________________________

Sevgili başkan C Calcifer öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler, 2 yıldır sürdürebildiğiniz için sana ve diğer üyelere tebrikler :KK36:.

Bir sorum olacak, yarısını geçen ay yarısını bu ay okuduğumuz kitapları aylık bildirimde nasıl bildirebiliriz?
Kitabı bitirdiğin aya yazacaksın canım

Taht oyunları serinin ilk kitabı bence onun ile başlaman daha iyi. Seri bambaşka bir hikaye.

Ben de topik açıldıktan bir kaç hafta sonra yine bir amazon indiriminden aldığım kitaplar ile gelmiştim🤣 arada kendimi nadasa aldığım dönem dışında bağımlısı oldum topiğin. Okuma hızımı, tarzımı, şevkimi çok etkiledi. Zaman mekan farketmeksizin her gün ne yazdılar acaba diye meraklanarak giriyorum😍

C Calcifer emeğine, yüreğini sağlık canım benim💕 bu kadar kitap severi buluşturduğun için çook teşekkür ederim💕💕💕🌸🥰

Gece 2 de ne konuşmak istedi acaba ya 🤣🥰 aynı burçlar mı yoksa 🤣 kendisi terazi erkeği olur 🤭

Bayıldımm🥰 güzel günlerde kullan 🤲🏻
Başak kadını kendisi :KK70: dedikodu yapıyor gece ikide uyanıp :KK70:
Bu game of thronesun okuma sırası nasıldır tam olarak? Kütüphanede gördüm ben birkaç kitabını ama hangisinden başlanması gerektiğini bilmediğim için alamadım 🙈

Kont'u okumadım deme bana :skandal:
okumadım 🥸
Beyaz Diş'teyim daha :KK70: Bu ay 12 sayfa okumuşum :KK70:
____________________________________________________________________________________________________________________________

Sevgili başkan C Calcifer öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler, 2 yıldır sürdürebildiğiniz için sana ve diğer üyelere tebrikler :KK36:.

Bir sorum olacak, yarısını geçen ay yarısını bu ay okuduğumuz kitapları aylık bildirimde nasıl bildirebiliriz?
ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz 🤣🤣🤣
Başak kadını kendisi :KK70: dedikodu yapıyor gece ikide uyanıp :KK70:
Bu game of thronesun okuma sırası nasıldır tam olarak? Kütüphanede gördüm ben birkaç kitabını ama hangisinden başlanması gerektiğini bilmediğim için alamadım 🙈

yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana 💕

İyi akşamlar herkese 😍
Kontuma kalp kondurdum, :KK70:
DF3DD6ED-B57A-4F78-A414-3A8F4CF47D0B.jpeg

okumadım 🥸

ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz 🤣🤣🤣

yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana 💕

Ben diziyi hiç sevmemiştim ya yüzüklerin efendisi filmini de anlamamıştım. Kafam basmıyor bu kadar çok karakteri olan şeylere :KK43: hem Yüzüklerin Efendisi hem de bu seriyi merak da ediyorum aslında ama maşallahları var malum sever miyim acaba :KK43:

Yıldönümümüze özel hediyelelişme etkinliği yaptık. Bu etkinlikte bana canım arkadaşım Eleadora Eleadora aldı. Canım benim seçtiğin kitaplara bayıldım. İnsanın kitap hediye eden arkadaşı olması çok güzel bir duyguymuş. Yollarını kitaplar birleştiren insanlar çok şanlılar ve ben de çok şanslıyım senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için 💙🥰

Bir kucak dolusu mutluluk bunlar 💐💕

IMG_20221202_193803.jpg

Yıldönümü çekilişinde bana kitap hediye eden arkadaşım Bonus Bonus benim için bu kitapları aldı😍
Öncelikle C Calcifer e bu sayfayı açıp bizi bir araya getirip böyle güzel dostluklar,paylaşımlar yapmamıza vesile olduğu için sonra hediyelerimi gönderen Bonus Bonus a teşekkür ediyorum ♥️♥️♥️
Ve diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler ,iyi ki böyle güzel bir amaçla güzel paylaşımlar yapıyoruz.
Kitapla ,sevgi,saygı,dostluk ile bir arada olalım hep 🥰Yıldönümümüz kutlu olsun ⭐🥳
F6D5A8B7-5C67-4BAC-9CC0-54AFBC073FFF.jpeg

Sevgili arkadaşım ve idolüm HAbibte HAbibte benim için bu güzel kitapları seçmiş 😌😌😌 çok teşekkür ederim canım benim💕

C Calcifer bu güzel olaya vesile oldugun için, beni bu topiğe aldığın için, okuma hevesimi canlandırdığın için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. Sayfamızın yıl dönümü kutlu olsun 🥳🥳🥳

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-02-20-03-50-520_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-12-02-20-03-50-520_com.miui.gallery.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 33
iyi akşamlar sevgili kitapseven hanımlar ❤
topigimizin yıl dönümü kutlu olsun 🙃
C Calcifer emeğin ve katkıların için ve bu özel organizasyon için teşekkürler 😍

benim bu güzel bebeklerimi hediye eden topik arkadaşım sevgili fesang fesang kitaplar için çok teşekkür ederim ❤ kesene bereket yüreğine sağlık:)

Eklentiler

• 20221202_195423.jpg
    20221202_195423.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 42
Güzel topiğimizin güzel üyelerinden Nikinik Nikinik arkadasım secti bana hediyeleri 🎉 cok tesekkur ederim hepsini ayrı ayrı güzel ve hepsini merak icinde hevesle okuyacagım 💛🌼😍

Nice seneler olsun böyle 💕 C Calcifer topiği kurup böyle bir etkinlikle hayatımıza renk kattıgı icin tesekkur ederim 🥰

Eklentiler

• IMG-20221202-WA0012.jpg
    IMG-20221202-WA0012.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar sevgili kitapseven hanımlar ❤
topigimizin yıl dönümü kutlu olsun 🙃
C Calcifer emeğin ve katkıların için ve bu özel organizasyon için teşekkürler 😍

benim bu güzel bebeklerimi hediye eden topik arkadaşım sevgili fesang fesang kitaplar için çok teşekkür ederim ❤ kesene bereket yüreğine sağlık:)
Keyifli okumalar arkadaşım 😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X