Teyo biraz nazar mı etseYani Kont söz konusu olunca kitabı elden bırakmak zor oluyor. Bilemedim yani
Kimseye sormayayım yine cezbedilirim dedim ama Kont ve Mercedes isimlerini okuyunca yine araştırdım, Monte Cristo Kontu'ymuş konu. Eyvah eyvah
Teyo muTeyo biraz nazar mı etseYoksa ben
yapma yanarızKimseye sormayayım yine cezbedilirim dedim ama Kont ve Mercedes isimlerini okuyunca yine araştırdım, Monte Cristo Kontu'ymuş konu. Eyvah eyvah
Kont'u okumadım deme banayapma yanarız
Martin e üzülecek miyiz ben şu an okuyorum da onuMartin den sonra ikinci üzümlü kekim oldu
Martin e üzülecek miyiz ben şu an okuyorum da onu
Eş kişisiyle Ezel'i ilk defa izlemeye başlayan benBu kadar kalın bir kitabın bu kadar akıcı olacağına inanmazdım. Ama çok iyi bir kitap. Listemde 1. sırada diyebilirim.
Ezel dizisi bu kitaptan esinlenmiş
Eş kişisiyle Ezel'i ilk defa izlemeye balayan benmerak ettim şimdi kitabı
Ben kitabı bitirdim ama mesaj atamıyorum sana. Eğer sen bana atarsan kitap üzerine konuşabiliriz arkadaşımBitirdiğinizde özelden konuşalım, ben de geçtiğimiz ay bitirdim onu. Kitap üzerine konuşuruz, burada okumak isteyenler olur onlara spoiler vermeyelim diye özelden diyorum.
Ya ben okumuştum eskiden kontu hatırlıyorum akıcıydı ama benim okuduğum kalın değildi. O özetin özeti falan mı oluyor ne oluyor tekrar mı okumalıyım acabaBu kadar kalın bir kitabın bu kadar akıcı olacağına inanmazdım. Ama çok iyi bir kitap. Listemde 1. sırada diyebilirim.
Ezel dizisi bu kitaptan esinlenmiş
En sevdiğim roman karakteri benim,birşey demeyeyim şimdiMartin e üzülecek miyiz ben şu an okuyorum da onu
Gel de okuma aslında bir tanesini okumaktı planım
Ya ben okumuştum eskiden kontu hatırlıyorum akıcıydı ama benim okuduğum kalın değildi. O özetin özeti falan mı oluyor ne oluyor tekrar mı okumalıyım acabamesela ben suç ve ceza sefilleri falanda ortaokul lisedeyken okumuştum. Hepsi inceydi. Orjinal çeviriler kalın kitaplardır muhtemelen değil mi ? O kitapları o zaman ben tekrar okumalıyım galiba.
Beyaz Diş'teyim daha
Ben tam metin okudum 2 cilt toplamda 1400 sayfa gibiydi. Sadeleştirilmiş metindir okuduğunYa ben okumuştum eskiden kontu hatırlıyorum akıcıydı ama benim okuduğum kalın değildi. O özetin özeti falan mı oluyor ne oluyor tekrar mı okumalıyım acabamesela ben suç ve ceza sefilleri falanda ortaokul lisedeyken okumuştum. Hepsi inceydi. Orjinal çeviriler kalın kitaplardır muhtemelen değil mi ? O kitapları o zaman ben tekrar okumalıyım galiba.