Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu güzel günü böyle bir etkinlikle kutlamak çok güzel. Aklınla bin yaşa C Calcifer başkanım. Emeklerin için sonsuz teşekkürler :KK68:

Aşağıda gördüğünüz harika kitapları canım kk birinci noteri kk birinci noteri aldı bana. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Kesene bereket canım 😘 güzel notun ve kızımı düşünerek gönderdiğin hediye için de çok teşekkür ederim ❤️🥰
Kulübümüzün yıldönümü kutlu olsun 🎂

Not: fotoğraf yeni evimizden :KK73::KK73::KK73:sonunda yarından itibaren evimizde olacağız inşallah 🤲Eki Görüntüle 3170560
Gözünüz aydın, huzurla oturun😍

Herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Güzel topiğimizin yıldönümü için hediyeleşme kapsamında bana bu bebekleri hediye eden sevgili Mrsay Mrsay arkadaşıma seçimleri ve ince notu için çok teşekkür ederim. Hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden biridir. Birebir tanımadan gönül dostluğu kurduğumuz bu topik dilerim uzun ömürlü ve yeni dostluklara vesile olur❤️ C Calcifer ne güzel bir olaya vesile oldun sen. 🥰 Canım çok teşekkür ederim ayrıca😊😊Eki Görüntüle 3170559
Keyifle oku canım benim 🥰

Bu güzel günü böyle bir etkinlikle kutlamak çok güzel. Aklınla bin yaşa C Calcifer başkanım. Emeklerin için sonsuz teşekkürler :KK68:

Aşağıda gördüğünüz harika kitapları canım kk birinci noteri kk birinci noteri aldı bana. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Kesene bereket canım 😘 güzel notun ve kızımı düşünerek gönderdiğin hediye için de çok teşekkür ederim ❤️🥰

Not: fotoğraf yeni evimizden :KK73::KK73::KK73:sonunda yarından itibaren evimizde olacağız inşallah 🤲Eki Görüntüle 3170560
Gözünüz aydın, ağız tadıyla oturmak nasip olsun 💜

Sayfamızın yıl dönümü sebebiyle yaptığımız hediyeleşmede Natsume Natsume bana bu güzel kitapları hediye etti. Hediyelerimizin ne zaman geleceği ve kimin aldığını bilmiyorduk çok güzel bir heyecan oldu bize 😊

Bu arada kitapların üçünü de keyifle okudum. Hepsi gerçekten çok güzel seçimlermiş. 💕💕

Bu kitaplar her zaman kitaplığımda sayfamızdan ve Natsume Natsume arkadaşımdan hatıra olarak kalacak.

Kendisine ve başkanımız C Calcifer e böyle güzel bir etkinlik yaptığı için çok teşekkür ederim. 🥰😍

Sayfamızın yıl dönümü tekrardan kutlu olsun. İnsanın bu kadar çok kitap kurdu arkadaşı olması çok güzel bi duyguymuş 😊😊
B26B85AB-EC41-42F5-AFC5-31CE047CA403.jpeg

keyifli okumalar canım yeni evin de hayırlı olsun güle güle otur inşallah ❤❤

Alıyorsun eline bir kitap ve içinde kayboluyorsun saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan. Yepyeni bir macera, yepyeni karakterler, yepyeni bilgiler... Okudukça kendine kattığın güzellikleri iliklerine kadar hissediyorsun.
Bu güzel kitapları arkadaşım ummhnisa ummhnisa yaaa teşekkür ediyorum canımsın😍

Başğanımmm C Calcifer beni okumaya teşvik ettigin içinde ayrıca teşekkür ediyorum 😘 ve kitap tavsiye eden tüm arkadaşlarımaaa teşekkürler iyiki varsınız nice mutlu senelere canlar💜
99EE7435-4C72-4553-B958-5DB944E551F4.jpeg

Öncelikle C Calcifer cigime bu guzel topigi kurduğu ve bize 2 yıldır bu güzel anıyı bıraktığı için teşekkür ederim 🥰🥰
Veeeespeeddyyy gonzzzaalleess bir civciv annesi bir civciv annesi 🤭 ışık hızıyla bu güzel kitaplari seçip hediye ettiği için teşekkür ederim hepsini keyifle okuyacagima emin olabilirsin 😘😘Eki Görüntüle 3170557
güle güle oku kitap kurdu arkadaşım benim 💙💙💙

Canım arkadaşım Life light Life light benim için bu güzel kitapları seçmiş ❤️ Hem seçtiğin kitaplar için, hem de o kadar darlamama rağmen hoşgörüyle karşıladığın için çok teşekkür ederim. 🥰
Çok güzel insanlarla tanışmama, böyle güzellikleri yaşamama vesile olduğun için sana da çok teşekkür ederim C Calcifer ❤️
Keyifle güzel günlerde oku canım benim 😘 sen istediğin kadar darlayabilirsin 💜 Sana kütap seçerken çok keyif aldım inşallah sende beğenerek okursun arkadaşım😍😍
Life light Life light fotoğrafların bitmesini bekledim cevap yazmak için🤣
Napıyorsun okuyor musun yoksa ben burada iken 👀
Ayy ya yok dışarıdaydım şimdi eve geçiyorum 😂
levinler ölmez ölmez
levinler ölmez
demi teyo:KK70::KK70:
Life light Life light
Bir levişko sever daha 🤣🤣

Keyifle güzel günlerde oku canım benim 😘 sen istediğin kadar darlayabilirsin 💜 Sana kütap seçerken çok keyif aldım inşallah sende beğenerek okursun arkadaşım😍😍

Ayy ya yok dışarıdaydım şimdi eve geçiyorum 😂

Bir levişko sever daha 🤣🤣

C Capanin Gururu Teyom ve ben levini sevenleri ararken:KK70:
cevap ver seviyor musun life?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X