Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitabı bitirdiğin aya yazacaksın canım

Başak kadını kendisi dedikodu yapıyor gece ikide uyanıp
Bu game of thronesun okuma sırası nasıldır tam olarak? Kütüphanede gördüm ben birkaç kitabını ama hangisinden başlanması gerektiğini bilmediğim için alamadım

Kont'u okumadım deme bana
okumadım
ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz

yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana

okumadım

ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz

yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana
Ben diziyi hiç sevmemiştim ya yüzüklerin efendisi filmini de anlamamıştım. Kafam basmıyor bu kadar çok karakteri olan şeylere hem Yüzüklerin Efendisi hem de bu seriyi merak da ediyorum aslında ama maşallahları var malum sever miyim acaba

Yıldönümümüze özel hediyelelişme etkinliği yaptık. Bu etkinlikte bana canım arkadaşım Eleadora aldı. Canım benim seçtiğin kitaplara bayıldım. İnsanın kitap hediye eden arkadaşı olması çok güzel bir duyguymuş. Yollarını kitaplar birleştiren insanlar çok şanlılar ve ben de çok şanslıyım senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için

Bir kucak dolusu mutluluk bunlar

Yıldönümü çekilişinde bana kitap hediye eden arkadaşım Bonus benim için bu kitapları aldı
Öncelikle C Calcifer e bu sayfayı açıp bizi bir araya getirip böyle güzel dostluklar,paylaşımlar yapmamıza vesile olduğu için sonra hediyelerimi gönderen Bonus a teşekkür ediyorum
Ve diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler ,iyi ki böyle güzel bir amaçla güzel paylaşımlar yapıyoruz.
Kitapla ,sevgi,saygı,dostluk ile bir arada olalım hep Yıldönümümüz kutlu olsun

Sevgili arkadaşım ve idolüm HAbibte benim için bu güzel kitapları seçmiş çok teşekkür ederim canım benim

C Calcifer bu güzel olaya vesile oldugun için, beni bu topiğe aldığın için, okuma hevesimi canlandırdığın için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. Sayfamızın yıl dönümü kutlu olsun

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-02-20-03-50-520_com.miui.gallery.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 33
iyi akşamlar sevgili kitapseven hanımlar ❤
topigimizin yıl dönümü kutlu olsun
C Calcifer emeğin ve katkıların için ve bu özel organizasyon için teşekkürler

benim bu güzel bebeklerimi hediye eden topik arkadaşım sevgili fesang kitaplar için çok teşekkür ederim ❤ kesene bereket yüreğine sağlık:)

Eklentiler

• 20221202_195423.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 42
Güzel topiğimizin güzel üyelerinden Nikinik arkadasım secti bana hediyeleri cok tesekkur ederim hepsini ayrı ayrı güzel ve hepsini merak icinde hevesle okuyacagım

Nice seneler olsun böyle C Calcifer topiği kurup böyle bir etkinlikle hayatımıza renk kattıgı icin tesekkur ederim

Eklentiler

• IMG-20221202-WA0012.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 34
Keyifli okumalar arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…