Kitabı bitirdiğin aya yazacaksın canımBeyaz Diş'teyim dahaBu ay 12 sayfa okumuşum
____________________________________________________________________________________________________________________________
Sevgili başkan C Calcifer öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler, 2 yıldır sürdürebildiğiniz için sana ve diğer üyelere tebrikler.
Bir sorum olacak, yarısını geçen ay yarısını bu ay okuduğumuz kitapları aylık bildirimde nasıl bildirebiliriz?
Bende okuyayım bari onları bi araBen tam metin okudum 2 cilt toplamda 1400 sayfa gibiydi. Sadeleştirilmiş metindir okuduğun
Başak kadını kendisiTaht oyunları serinin ilk kitabı bence onun ile başlaman daha iyi. Seri bambaşka bir hikaye.
Ben de topik açıldıktan bir kaç hafta sonra yine bir amazon indiriminden aldığım kitaplar ile gelmiştimarada kendimi nadasa aldığım dönem dışında bağımlısı oldum topiğin. Okuma hızımı, tarzımı, şevkimi çok etkiledi. Zaman mekan farketmeksizin her gün ne yazdılar acaba diye meraklanarak giriyorum
C Calcifer emeğine, yüreğini sağlık canım benimbu kadar kitap severi buluşturduğun için çook teşekkür ederim
Gece 2 de ne konuşmak istedi acaba yaaynı burçlar mı yoksa kendisi terazi erkeği olur
Bayıldımmgüzel günlerde kullan
Yoksa sen halaaBende okuyayım bari onları bi ara
okumadımKont'u okumadım deme bana
ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuzBeyaz Diş'teyim dahaBu ay 12 sayfa okumuşum
____________________________________________________________________________________________________________________________
Sevgili başkan C Calcifer öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler, 2 yıldır sürdürebildiğiniz için sana ve diğer üyelere tebrikler.
Bir sorum olacak, yarısını geçen ay yarısını bu ay okuduğumuz kitapları aylık bildirimde nasıl bildirebiliriz?
Başak kadını kendisidedikodu yapıyor gece ikide uyanıp
Bu game of thronesun okuma sırası nasıldır tam olarak? Kütüphanede gördüm ben birkaç kitabını ama hangisinden başlanması gerektiğini bilmediğim için alamadım
Almıştım ama Okumadım henüz. Ya ben okuyamadığım zamanlarda sohbetlerinizden görüp aldığım kitaplar var. Martin'den sonra okuyayım onu da bu ay.Algernon'a Çiçekler'i okudun mu?
Ben diziyi hiç sevmemiştim ya yüzüklerin efendisi filmini de anlamamıştım. Kafam basmıyor bu kadar çok karakteri olan şeylereokumadım
ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz
yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana
Kesinlikle Planına sadık kalmalısınGel de okuma aslında bir tanesini okumaktı planım
İkisi birbirine çok benzer. Peşpeşe okuman seni sıkabilirAlmıştım ama Okumadım henüz. Ya ben okuyamadığım zamanlarda sohbetlerinizden görüp aldığım kitaplar var. Martin'den sonra okuyayım onu da bu ay.
Teşekkürlerokumadım
ben de ateş ve kana başladım 20 lerdeyim henüz. iyi ki eş olmuşuz
yt da şöyle bir video buldum. çok yardımı dokundu bana
Keyifli okumalar arkadaşım