Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünüz aydın, huzurla oturun

Keyifle oku canım benim

Gözünüz aydın, ağız tadıyla oturmak nasip olsun

Sayfamızın yıl dönümü sebebiyle yaptığımız hediyeleşmede Natsume bana bu güzel kitapları hediye etti. Hediyelerimizin ne zaman geleceği ve kimin aldığını bilmiyorduk çok güzel bir heyecan oldu bize

Bu arada kitapların üçünü de keyifle okudum. Hepsi gerçekten çok güzel seçimlermiş.

Bu kitaplar her zaman kitaplığımda sayfamızdan ve Natsume arkadaşımdan hatıra olarak kalacak.

Kendisine ve başkanımız C Calcifer e böyle güzel bir etkinlik yaptığı için çok teşekkür ederim.

Sayfamızın yıl dönümü tekrardan kutlu olsun. İnsanın bu kadar çok kitap kurdu arkadaşı olması çok güzel bi duyguymuş

keyifli okumalar canım yeni evin de hayırlı olsun güle güle otur inşallah ❤❤

Alıyorsun eline bir kitap ve içinde kayboluyorsun saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan. Yepyeni bir macera, yepyeni karakterler, yepyeni bilgiler... Okudukça kendine kattığın güzellikleri iliklerine kadar hissediyorsun.
Bu güzel kitapları arkadaşım ummhnisa yaaa teşekkür ediyorum canımsın

Başğanımmm C Calcifer beni okumaya teşvik ettigin içinde ayrıca teşekkür ediyorum ve kitap tavsiye eden tüm arkadaşlarımaaa teşekkürler iyiki varsınız nice mutlu senelere canlar

güle güle oku kitap kurdu arkadaşım benim

Keyifle güzel günlerde oku canım benim sen istediğin kadar darlayabilirsin Sana kütap seçerken çok keyif aldım inşallah sende beğenerek okursun arkadaşım
Life light fotoğrafların bitmesini bekledim cevap yazmak için
Napıyorsun okuyor musun yoksa ben burada iken
Ayy ya yok dışarıdaydım şimdi eve geçiyorum
levinler ölmez ölmez
levinler ölmez
demi teyo
Life light
Bir levişko sever daha

C Capanin Gururu Teyom ve ben levini sevenleri ararken
cevap ver seviyor musun life?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…