- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.233
- 698
Ay ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andımÖzlemişim bee![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andımÖzlemişim bee![]()
![]()
Akşama görmek isterimAy ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andım![]()
hoş buldum canım benim. Bak bir tanesi buAkşama görmek isterim.Güle güle kullan canım ,hoşgeldin sefa getirdin valla
![]()
ayda 10 kitapla 120 diyecektim ama neyse dedim, çok uçmamak lazım30'dan 100'e çıkmak. Süper yaaa![]()
Nereden buluyorsunuz su guzel seyleri? Ben hic disari çıkamıyorum. Hayatimdaki tek yeni seyler bime gelen aktuel ürünler
Aaaa bayıldım masallah
Günaydın canımEki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@leblebici
@sognatore
@UcanSupurge
Benim hedefim bu yil 50 kitapC Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesiyet07
Denk geldi aslında. Bir tane kalmış. Keremika'nın bu takım. Arasam bulamam bendeNereden buluyorsunuz su guzel seyleri? Ben hic disari çıkamıyorum. Hayatimdaki tek yeni seyler bime gelen aktuel ürünler![]()
Süpermiş, gule gule kullanDenk geldi aslında. Bir tane kalmış. Keremika'nın bu takım. Arasam bulamam bende![]()
tamam canım beni etiketleyerek bildirim yaparlarsa ekleyeyimC Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesiyet07
Hoş buldum yavru kurtlarımGünaydın canımhoş geldin
![]()