- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.232
- 698
Ben de iyiyim. Tutamadım kendimi malesef. Geyik yapmadım ciddi sinirlendiğim bir konu oldu.Iyiyim canim seni sormali? Baya uzun sürdü bu kez. Takilma bdvde bundan sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyim. Tutamadım kendimi malesef. Geyik yapmadım ciddi sinirlendiğim bir konu oldu.Iyiyim canim seni sormali? Baya uzun sürdü bu kez. Takilma bdvde bundan sonra![]()
Tahmin ediyorum, bazen insani cileden cikartiyorlarBen de iyiyim. Tutamadım kendimi malesef. Geyik yapmadım ciddi sinirlendiğim bir konu oldu.
Bir de bunlar gerçek yaa. o daha sinir bozucuTahmin ediyorum, bazen insani cileden cikartiyorlar![]()
ben de aynı moddayım bu ara farklı bi kitaba geçiş yapacağım psikoloji üzerine, kendimi veremedim kitabaİyi akşamlarnabersiniz? Hiç okuyamıyorum bu ara kaldım sineklerin tanrısında
![]()
Mapus damları taşlıhoşgeldin kalsii
Hoş buldum
Kaçıncı bölümde kaldın. İlerlerde kitap kendiliğinden akmaya başlıyorİyi akşamlarnabersiniz? Hiç okuyamıyorum bu ara kaldım sineklerin tanrısında
![]()
Hayret verici. Bazen okurken gercek olmasin diye diliyorum icimdenBir de bunlar gerçek yaa. o daha sinir bozucu
Çok havalı bir giriş oldu hoş geldin canım haberleri aldık bi dünya kitap okumuşsunEki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
bir civciv annesi
S sognatore
UcanSupurge
Eyvallah kankaÇok havalı bir giriş oldu hoş geldin canım haberleri aldık bi dünya kitap okumuşsun![]()
Kesinlikle. O yüzden biraz daha tutmaya çalışacağım kendimiHayret verici. Bazen okurken gercek olmasin diye diliyorum icimden
Yorum yazsan da bazi kafalar degismiyor. Kendimizi strese soktugumuzla kaliyoruz.![]()
bi daha banlanırsan heralde 1 ay falan giremeyeceksinKesinlikle. O yüzden biraz daha tutmaya çalışacağım kendimi![]()
onun için daha varbi daha banlanırsan heralde 1 ay falan giremeyeceksin![]()
Eki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana