- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Ay ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andımÖzlemişim bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andımÖzlemişim bee
Akşama görmek isterim .Güle güle kullan canım ,hoşgeldin sefa getirdin vallaAy ben de özledim. Yokluğunuzda 2 tane fincan aldım çok minnoşlar. Bakıp bakıp seni andım
hoş buldum canım benim. Bak bir tanesi buAkşama görmek isterim .Güle güle kullan canım ,hoşgeldin sefa getirdin valla
ayda 10 kitapla 120 diyecektim ama neyse dedim, çok uçmamak lazım inşallah çok daha fazla okuruz bakalım30'dan 100'e çıkmak. Süper yaaa
Nereden buluyorsunuz su guzel seyleri? Ben hic disari çıkamıyorum. Hayatimdaki tek yeni seyler bime gelen aktuel ürünler
Aaaa bayıldım masallah
Günaydın canım hoş geldinEki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@leblebici
@sognatore
@UcanSupurge
Benim hedefim bu yil 50 kitapC Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesi yet07
Denk geldi aslında. Bir tane kalmış. Keremika'nın bu takım. Arasam bulamam bendeNereden buluyorsunuz su guzel seyleri? Ben hic disari çıkamıyorum. Hayatimdaki tek yeni seyler bime gelen aktuel ürünler
Süpermiş, gule gule kullanDenk geldi aslında. Bir tane kalmış. Keremika'nın bu takım. Arasam bulamam bende
tamam canım beni etiketleyerek bildirim yaparlarsa ekleyeyimC Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesi yet07
Hoş buldum yavru kurtlarımGünaydın canım hoş geldin