• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta aldığım kitaplarım ❤️
Evet Simyacı'yı okumadım 🤪
caa92ce4-ce85-40f0-887b-35e9b61f1a8c.jpg

Bu arada bitirdiğim kitabı yorumlayayım.
Butimar- Kaan Murat Yanık

Butimar Denize aşık bir kuş . Aşık olduğu için de dokunamıyor ona, alçalıp bir damlasını içemiyor. Hasret gideremiyor, vuslata eremiyor. Dokunursa, içerse denizin kuruyacağından korkuyor çünkü. Tıpkı sevgiliye dokunursa rüyanın bozulacağı gibi bir kaygıyla. Butimar, aşık olduğu zaman uçamayan kuşlardan, kanat çarpamazmış.

Baş karakterimiz Yusuf. 1. Dünya savaşı zamanında geçiyor konu. Butimar'a olan aşkı ve simya ilminde arada sıkışarak günden güne bedeninde ruhunda değişiklikler yaşaması ve çok sevdiği Butimar bile onun derdine çare olamamasını anlatmaktadır.

Kesinlikle tavsiye ederim. Yazarın 1988 olması beni şaşırtan şeylerden biri oldu.

Hoş buldum canım benim ❤️ Ben yokken adını değiştirmişssin. Artık sana Good Morning baby
Ahahahahah olur olur good morningde olır ingiliççe severim ben calcimm :KK8:

C Calcifer hoş geldin canım 💚🍀aranıza yeni katılmıştım ama çok özledim ben de canım. İyi ki bu gruba beni de almışsınız, gün içinde kitap okuyamazsam vicdan yapıyorum 🙈🙈🙈
hoş buldum. amacımız da buydu zaten okumadıkça vicdan azabı çekelim 🤪
Benim için de iyi oldu. Sonunda tekrar okumaya döndüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back