• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar. Senenin 38. Kitabini bitirmiş bulunmaktayim 🤗 kitabim atasoy muftuoglundan tevhidi gerçekliğin ışığında. Kitabin her satirini cizdim desem yalan olmaz harikaydi benim icin.
Kitaptan bir soz "SAGLAM BIR AKIDEYE DAYALI OLMAYAN BIR BILGININ KIYMETI OLMAYACAĞI GIBI, SAHIBINDE SAGLAM BIR TERBIYEYE DÖNÜŞMEYEN BILGININ DE KALICI BIR ISLEVI OLMAYACAKTIR."
Yeni yila 3 gun kaldi ve ben bu 3 gunde 1 kitap daha bitircem insallah. Basliyacagim kitap virginia woolf dan kendine ait bir oda. Bu kitabida bitirdikten Sonra ocak ayi listeme yeni yilda basliycam insallah.cok uzun oldu kusura bakmayin☺hayirli aksamlar herkese🖐

Bir kitap daha bitirdim.
Canım Aliye ruhum Filiz/Sabahattin Ali
Sabahattin Alinin eşine ve kızına mektupları var kitapta.
Ve hapis yattığı dönemler, çıkardığı gazete ve yazıları bahsedilmiş.
Bir yazarın verdiği mücadeleyi, maddi ve manevi olarak ne kadar zorlandığını ama ailesine uzakta da olsa sahip çıkışını, muhtaç etmeyişini anlatmış.
Ve hep ailesine hasretle geçmiş yılları. Demekki o değerli kitaplar böyle birikim ve tecrübelerle en çok da çekilen sıkıntı ile ortaya çıkıyor.

Iyi aksamlar. Senenin 38. Kitabini bitirmiş bulunmaktayim 🤗 kitabim atasoy muftuoglundan tevhidi gerçekliğin ışığında. Kitabin her satirini cizdim desem yalan olmaz harikaydi benim icin.
Kitaptan bir soz "SAGLAM BIR AKIDEYE DAYALI OLMAYAN BIR BILGININ KIYMETI OLMAYACAĞI GIBI, SAHIBINDE SAGLAM BIR TERBIYEYE DÖNÜŞMEYEN BILGININ DE KALICI BIR ISLEVI OLMAYACAKTIR."
Yeni yila 3 gun kaldi ve ben bu 3 gunde 1 kitap daha bitircem insallah. Basliyacagim kitap virginia woolf dan kendine ait bir oda. Bu kitabida bitirdikten Sonra ocak ayi listeme yeni yilda basliycam insallah.cok uzun oldu kusura bakmayin☺hayirli aksamlar herkese🖐
Teşekkür ederiz canım. Paylaşımın için. Hiç de uzun olmadı.. Bu sayfanın amacı bu zaten. Kitaplar hakkında daha çok yorum ve bilgi🤗

Bir kitap daha bitirdim.
Bir yazarın verdiği mücadeleyi, maddi ve manevi olarak ne kadar zorlandığını ama ailesine uzakta da olsa sahip çıkışını, muhtaç etmeyişini anlatmış.
Ve hep ailesine hasretle geçmiş yılları. Demekki o değerli kitaplar böyle birikim ve tecrübelerle en çok da çekilen sıkıntı ile ortaya çıkıyor.
🧿

Bir kitap daha bitirdim.
Kitabın özetini okuyunca Ahmed Arif' in şiirinden alıntı paylaşasım geldi. "Nasıl da yılları buldu bir mısra boyu maceram.."
Gerçekten ruhumuza dokunan bütün yazarlar şairler büyük sıkıntılarla hayat sürmüşler. Ruhlarının etkisi eserlerinde de var. Onun için yıl kaç olursa olsun geçmişte yazılmış kitaplar hep daha anlamlı geliyor. Sabahattin Ali 'de çok iyi bi yazar.❤

Iyi aksamlar. Ugrayamadim cok fazla. Canlar kimin icin caliyor kitabini bitirdim.
Kitap hakkinda kisa bilgi vermem gerek.

Ispanya ic savas yillarinda faşistlerle cumhuriyetcilerin savasini anlatıyor. Hikaye dinamikci robertin ve Cumhuriyetcilerin cete lideri pablonun, fasitlerin korudugu ve yardim aldigi köprüyü bombalama uzerine kurulu.

Kitap surukleyici sıkılmadan okuyacaniz bir kitap.

Yeni baslayacagim kitap da romea ve juliet.

İyi geceler
Dünyaya düşen adam bitti. Ben çok sevdim. İthaki yayınlarının bilimkurgu klasiklerinden.
29. Kitabım Stefan Zweig bir kadının yaşamından yirmidört saate başladım
30. kitabımda Jules Verne Zacharius usta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back