- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 598
Olurburlarda hız kokusu aldım Mehfam kapısak mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurburlarda hız kokusu aldım Mehfam kapısak mi
Teşekkür ederiz canım. Paylaşımın için. Hiç de uzun olmadı.. Bu sayfanın amacı bu zaten. Kitaplar hakkında daha çok yorum ve bilgiIyi aksamlar. Senenin 38. Kitabini bitirmiş bulunmaktayim kitabim atasoy muftuoglundan tevhidi gerçekliğin ışığında. Kitabin her satirini cizdim desem yalan olmaz harikaydi benim icin.
Kitaptan bir soz "SAGLAM BIR AKIDEYE DAYALI OLMAYAN BIR BILGININ KIYMETI OLMAYACAĞI GIBI, SAHIBINDE SAGLAM BIR TERBIYEYE DÖNÜŞMEYEN BILGININ DE KALICI BIR ISLEVI OLMAYACAKTIR."
Yeni yila 3 gun kaldi ve ben bu 3 gunde 1 kitap daha bitircem insallah. Basliyacagim kitap virginia woolf dan kendine ait bir oda. Bu kitabida bitirdikten Sonra ocak ayi listeme yeni yilda basliycam insallah.cok uzun oldu kusura bakmayin☺hayirli aksamlar herkese🖐
Bir kitap daha bitirdim.
Canım Aliye ruhum Filiz/Sabahattin Ali
Sabahattin Alinin eşine ve kızına mektupları var kitapta.
Ve hapis yattığı dönemler, çıkardığı gazete ve yazıları bahsedilmiş.
Bir yazarın verdiği mücadeleyi, maddi ve manevi olarak ne kadar zorlandığını ama ailesine uzakta da olsa sahip çıkışını, muhtaç etmeyişini anlatmış.
Ve hep ailesine hasretle geçmiş yılları. Demekki o değerli kitaplar böyle birikim ve tecrübelerle en çok da çekilen sıkıntı ile ortaya çıkıyor.
Kitabın özetini okuyunca Ahmed Arif' in şiirinden alıntı paylaşasım geldi. "Nasıl da yılları buldu bir mısra boyu maceram.."Bir kitap daha bitirdim.
Canım Aliye ruhum Filiz/Sabahattin Ali
Sabahattin Alinin eşine ve kızına mektupları var kitapta.
Ve hapis yattığı dönemler, çıkardığı gazete ve yazıları bahsedilmiş.
Bir yazarın verdiği mücadeleyi, maddi ve manevi olarak ne kadar zorlandığını ama ailesine uzakta da olsa sahip çıkışını, muhtaç etmeyişini anlatmış.
Ve hep ailesine hasretle geçmiş yılları. Demekki o değerli kitaplar böyle birikim ve tecrübelerle en çok da çekilen sıkıntı ile ortaya çıkıyor.
Canım şimdi gördüm. Sen hele bir kendine gel, rahatla da okursun ve buraya gelirsinİyi akşamlar nabersiniz? Hiç okuyamıyorum bu ara kaldım sineklerin tanrısında
Günaydınınıza karşılık iyi geceler desem makbulmüdürGünaydın hepimize
C Calcifer
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
pawlover
@Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Night owl
Eleadora
@Mary Shelley
@succulentaski
@_Gulnihal_
@Kitapkurdu60
@leblebici
@turuncukedininannesi
@Uyuzhanim
@kukrim27
@Esila09
@WOMAN
S sognatore
K Kitapkontesi
yet07
Mapus damları taşlı hoşgeldin kalsiiGünaydın
Ben seneye gelirsin diye düşünüyordumYa arkadaş nickler değişmiş. Uğraştırmayın beni yaw
hahahha mantıklıyımış. Nasılsın canımBen seneye gelirsin diye düşünüyordum
Iyiyim canim seni sormali? Baya uzun sürdü bu kez. Takilma bdvde bundan sonrahahahha mantıklıyımış. Nasılsın canım