- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
hahahahah eşler kızacak yakındaBenim de kitabım gelmiş bugün hemen okumaya başlamak için eşimi kandırdım pizza yicez akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahah eşler kızacak yakındaBenim de kitabım gelmiş bugün hemen okumaya başlamak için eşimi kandırdım pizza yicez akşam
Bende diyorum köz kırmızı biber yorgurtlama yiyelim soslu yarına artık geniş çaplı yemek. Bide tatlı yapıyorum üstüne aklım kitabta zatenBenim de kitabım gelmiş bugün hemen okumaya başlamak için eşimi kandırdım pizza yicez akşam
Biraz da onlar yemek yapsınlarhahahahah eşler kızacak yakında
yapmasınlar ya mutfak dağılıyor. Dışarıdan söyleyebilirlerBiraz da onlar yemek yapsınlar
Ya benmde elveda gulsari da var onu bitireyim bide beraber başlayalım istersenAman yapma bugunde ruhunu doyurdun nasıl olsa bu arada sineklerin tanrısı bende de var daha okumadım
İçkim yok sigaram yok tek kötü alışkanlığım bu napiiimhahahahah eşler kızacak yakında
Ohh yalnız biber yoğurtlamasına bayılırımBende diyorum köz kırmızı biber yorgurtlama yiyelim soslu yarına artık geniş çaplı yemek. Bide tatlı yapıyorum üstüne aklım kitabta zaten
Di mi tv karşısında yatacaklarınaBiraz da onlar yemek yapsınlar
Belli bi sitede varmı bunun animesi ben böyle flimleri çok severimBu arada oğluma da kitap siparişi verdim Gelince paylaşırım fikir olur
Benimde canım çekti sorma yapicam o yüzdenİçkim yok sigaram yok tek kötü alışkanlığım bu napiiim
Ohh yalnız biber yoğurtlamasına bayılırım
Di mi tv karşısında yatacaklarına
Yürüyen Şato mu? Netflix'te var canımBelli bi sitede varmı bunun animesi ben böyle flimleri çok severim
İzlemem lazım çok araştırmadım bildiğin bı site bı yer varsa direk ordan açarım
Olur canım birlikte okuyalımYa benmde elveda gulsari da var onu bitireyim bide beraber başlayalım istersen
Bizde ilerisi için not edelimBu arada oğluma da kitap siparişi verdim Gelince paylaşırım fikir olur
Bekar mısın. AAA kimseyle tanışmadık biz yaBizde ilerisi için not edelim
Onu kullanmiyorum tühYürüyen Şato mu? Netflix'te var canım
Düşünmen yeter calcimŞifremi vereyim mi ?
Yok canım evliyim ama çocuğum yokBekar mısın. AAA kimseyle tanışmadık biz ya
KaderdaşYok canım evliyim ama çocuğum yok
İnşallah yakındaYok canım evliyim ama çocuğum yok