- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.197
- 548
- 36
Super, ben de ona basliyim o zamanSelam canım. Yıl başı ile hep beraber Fareler ve İnsanlar'a başlayacağız :)
01.01.2021 00.01 başlıyoruz okumayaSuper, ben de ona basliyim o zaman
O kadar cabuk mu?01.01.2021 00.01 başlıyoruz okumaya
tabi ki, hatta elimizde kitapla bekliyoruz yeni yılı. Nasıl girersek öyle devam eder ya. Bol bol okuruz bizdeO kadar cabuk mu?
Sen simdi sinav da yaparsin bizitabi ki, hatta elimizde kitapla bekliyoruz yeni yılı. Nasıl girersek öyle devam eder ya. Bol bol okuruz bizde
tabi herkes yanında saat ile görselini bana atacakSen simdi sinav da yaparsin bizi
Yanina da bi kahve koyalim bari, uyur kaliriz Allah korusuntabi herkes yanında saat ile görselini bana atacak
Yıl başında uyunmaz kiYanina da bi kahve koyalim bari, uyur kaliriz Allah korusun
Amaaaan ne farki var ki diger gunlerden. Otur, tv izle, cocuklari uyut, cekirdek citle, sonra da git yatYıl başında uyunmaz ki
Coook gecmis olsun ya
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun aksilikler pes peşe gelmiş
oyy canım çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmıs
Çok teşekkür ederim kızlar:) Çok çok dikkat edin düdüklü konularına Allah korusun.Çok geçmiş olsun
Aaaa noldu? Ben yine birsey kaçırmışımÇok teşekkür ederim kızlar:) Çok çok dikkat edin düdüklü konularına Allah korusun.
Düdüklünün havası bitmeden yanına yaklaşmıyorum ben. Zaten korkuyorumÇok teşekkür ederim kızlar:) Çok çok dikkat edin düdüklü konularına Allah korusun.
Çok güzeldi. Tekrar olur gibime geliyor. Sürekli bakıyorum amazonaNe harika indirimdi dimi
Isabella Filliozatın kitaplarını tavsiye ederim.Kızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?
Banlı olmasaydıım haber verirdim aslında. Çok çabuk bitti. İnşallah tekrar olurÇok güzeldi. Tekrar olur gibime geliyor. Sürekli bakıyorum amazona
Isabella Filliozatın kitaplarını tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2750487 Eki Görüntüle 2750488
Aslında indirimlerini sabah 9 da başlatıyor. Muhtemelen kitabı da öyle başlattı ama biz 10.30 gibi farkettik. Alırken 3-4 tane kitabım listeden çıktı. Şimdi listemi hazırladım bekliyorum.Banlı olmasaydıım haber verirdim aslında. Çok çabuk bitti. İnşallah tekrar olur
Ya bende haber etmeyi düşündüm ama çok kısa oldu. Nasıl ekledim ve nasıl anında gitti sepetten anlamadım hâlâBanlı olmasaydıım haber verirdim aslında. Çok çabuk bitti. İnşallah tekrar olur
Tekrar olur mu acabaAslında indirimlerini sabah 9 da başlatıyor. Muhtemelen kitabı da öyle başlattı ama biz 10.30 gibi farkettik. Alırken 3-4 tane kitabım listeden çıktı. Şimdi listemi hazırladım bekliyorum.
Uygulamadan okuyanlar da bildirime dahil mitabi herkes yanında saat ile görselini bana atacak
Yok canım bitmedi. Bitiremem sanırım 2 gün içinde. Daha çok başlardayım. İnce bi kitap seçsem iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?