Yaa geçmiş olsun. Rabbim muhafaza etsin.2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
Bu okuduğum 4. kitabı. Lisede tanışmıştım. Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk kitabıylaBir başkadır iskender Pala kitapları
C Calcifer hoşgelmişsin canım ☺limonsuzumbugün yarın gelir artık sanırım:)
sen nasılsın napiyosun. sana da hedef belirleyelim mi. bize katılmak ister misin:)
Hoşbuldum canım ☺ gelip bakıyorum herkes güzelce kitabını okuyor, usulca çıkıyorumHoş geldin canım. Mekanım belli buyur gel her zaman beklerim.
Amin sağol samdanımgünaydın limonsuzum. tabiki olur neden olmasın. Allah kolaylık versin eş evde olunca zor oluyo bişeyler yapmak:)
Sen de al eline bir kitap 3 5 sayfa oku :)Hoşbuldum canım ☺ gelip bakıyorum herkes güzelce kitabını okuyor, usulca çıkıyorum
Evet onu yapabilirim. Evde ne varsa artıkSen de al eline bir kitap 3 5 sayfa oku :)
Sen yeter ki oku ben sana kitap gönderirimEvet onu yapabilirim. Evde ne varsa artık
Çok incesin calcim düşünmen yeterSen yeter ki oku ben sana kitap gönderirim
Kesinlikle canım. Zaten burada biraz takılırsan vicdan yapıp okumaya başlarsınÇok incesin calcim düşünmen yetertamam evdeki kitaplardan başlıycam hem önemli olan okumaya başlamak
Düzen topiğinde vicdan yapıp iş yapıyordum, buraya girince de kitap okurumKesinlikle canım. Zaten burada biraz takılırsan vicdan yapıp okumaya başlarsın
Şu mesaja bi cevap yazın görünce olur muKızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?
Ne güzelBu okuduğum 4. kitabı. Lisede tanışmıştım. Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk kitabıyla
Ooo çok iyi canım o zamanDüzen topiğinde vicdan yapıp iş yapıyordum, buraya girince de kitap okurum
Çok geçmiş olsun, Allah'ım korumuş.2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?