• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?
Anne değilim, Ancak pedagoji eğitimim olduğu için bir iki bir şey söylersem umarım haddimi aşmış olmam. Belki kızınızın anlayacağı dilde her konuda ilk önce onun başarmasının mümkün olmadığı, bazen ikinci ya da daha sonra da gelmesinin onu mutlu edebileceği konusunda telkinlerde bulunabilirsiniz. Kitap konusunda bilgim yok ama denk gelirsem mutlaka paylaşırım.

Kızlar, ben İskender Pala 'dan hiç kitap okumadım,ilk önce ne ile başlayayım.(not :önce bir elindeki kitapları bitir bacım da sonra alırsın derseniz kızmam, çünkü kitap istifçisiyim ben de pek çoğumuz gibi. Henüz okumasam bile kütüphanede durması bile huzur veriyor 😀) 💚🍀🧚‍♀️
İskender Pala'dan Karun ve Anarşist, Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk ve Od okudum okuyorum. Karun ve Anarşist diğer ikisine göre daha sade dille yazılmış tavsiye edebilirim. İki ayrı zamanda iki ayrı hikâye ancak içi içe geçmiş bir hayatı anlatıyor

Gerçekten birlikte okuyacağımız kitapları aynı anda okuyalım C Calcifer 🤩
Ocak ayını Fareler ve İnsanlar ile açalım o zaman . Peşinden de Oğuz Atay kitabı ve Körlük'le devam ederiz. Sen okumuştun sanırım.

Günaydın ❤️ seni her gördüğümde "Sevim koooşş" diyesim geliyor :KK70:
De canım 🤣 C cemil nickini alacaktım yıllar önce biri almış 😕
Kızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?
Canım yetiştirme ile alakalı malesef sırf yemeğini yesin diye söylediğimiz yemezsen kardeşin yiyecek ya da o senden önce bitirecek sözler bu duruma sebep olabiliyor aslında bu cümleleri bi kenara bırakırsanız düzelir bence

De canım 🤣 C cemil nickini alacaktım yıllar önce biri almış 😕

Canım yetiştirme ile alakalı malesef sırf yemeğini yesin diye söylediğimiz yemezsen kardeşin yiyecek ya da o senden önce bitirecek sözler bu duruma sebep olabiliyor aslında bu cümleleri bi kenara bırakırsanız düzelir bence
onu sana verebilirler biliyorsun dimi? Çünkü en son görülme 2012. Benim nickime vardı birinde. ben isteyince verdiler diğeri aktif olmadığı için.
B benim adım cemil de güzel :D :D

gunaydin-komik-caps.jpg

Mehfam Mehfam
H M H M
@samdan
Less-is-More Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@leblebici
@sognatore
UcanSupurge UcanSupurge
@yet07
@Polo33
Selamlar :KK25:
Kitap severlere bol okumalı günler diliyorum:KK68:

Evet canım Körlük'ü okumuştum. Ben yılı uçurtma avcısı ile açmak istiyorum da 🙈
Ucurtma avcisi harika bi kitap yaninda mendilini bulundur😪ben de dun aksam filmini izledim o da harikaydi. Kitaptan sonra filmini izle kesinlikle

Ucurtma avcisi harika bi kitap yaninda mendilini bulundur😪ben de dun aksam filmini izledim o da harikaydi. Kitaptan sonra filmini izle kesinlikle
Ben kitabını alıp okumadan filmini izlemiştim çok üzüldüm, kitabı okuyamadım kitaplıkta bekliyor yıllardır ama okucam bir ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X