• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında indirimlerini sabah 9 da başlatıyor. Muhtemelen kitabı da öyle başlattı ama biz 10.30 gibi farkettik. Alırken 3-4 tane kitabım listeden çıktı. Şimdi listemi hazırladım bekliyorum. 😂
bende sepetimden çıkınca farkettim. Dedim sepetten alıyorsa bunlar attıklarımı alayım. Devamını sonra alırım:D

Düdüklünün havası bitmeden yanına yaklaşmıyorum ben. Zaten korkuyorum :KK43:
Canım işte bundan hava çıkamamış içindeki et çıkış yetrine yapılmış ondan patlamış😐 Altını eşi kapattı sanmış tamamen sessizleşince zaten 2-3 dk içinde de patladı. Allah korudu kimse mutfakta değildi şükür.

Herkese Hayirli aksamlar. Ben bugun 68 sayfa okuyarak kendine ait oda kitabini bitirdim ve senenin son kitabini okumus oldum. Kitap guzeldi. Kadınların o zamanda da hep geri planda birakilisini okudum.
Evet gelelim sene degerlendirmesine😍
Ben 2020 yilinda sehir degistirdim, iş hayatim basladi,evliyim cocugum var ve cok kosturmacili bi yil gecirdim. Bu kosturmacada toplamda 39 kitap okumusum. Ayni zamanda 8992 sayfa.bu seneyi guzel gecirdigimi dusunuyorum.yeni yildada daha guzel okumalar yapmak istiyorum.burda hep birlikte 2021 yilinda verimli okumalar yapariz insallah.
1 ocakta baslayacagim kitap franz kafka dan dava ve ortak okumamiz olan fareler ve insanlar olacak. Hadi bakalim guzel okumalar beklesin hepimizi 📚😍💪

Herkese Hayirli aksamlar. Ben bugun 68 sayfa okuyarak kendine ait oda kitabini bitirdim ve senenin son kitabini okumus oldum. Kitap guzeldi. Kadınların o zamanda da hep geri planda birakilisini okudum.
Evet gelelim sene degerlendirmesine😍
Ben 2020 yilinda sehir degistirdim, iş hayatim basladi,evliyim cocugum var ve cok kosturmacili bi yil gecirdim. Bu kosturmacada toplamda 39 kitap okumusum. Ayni zamanda 8992 sayfa.bu seneyi guzel gecirdigimi dusunuyorum.yeni yildada daha guzel okumalar yapmak istiyorum.burda hep birlikte 2021 yilinda verimli okumalar yapariz insallah.
1 ocakta baslayacagim kitap franz kafka dan dava ve ortak okumamiz olan fareler ve insanlar olacak. Hadi bakalim guzel okumalar beklesin hepimizi 📚😍💪
Dava yı beraber okuyalım mı ?
İnşallah 2021 daha iyi olur hepimiz için.

Hayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Herkese sağlıklı günler diliyorum. Dualarınızi bekliyorum... :anne:

Hayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Çok geçmiş olsun. En kısa sürede evinize dönersiniz inşallah

Çok çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X