bende sepetimden çıkınca farkettim. Dedim sepetten alıyorsa bunlar attıklarımı alayım. Devamını sonra alırımAslında indirimlerini sabah 9 da başlatıyor. Muhtemelen kitabı da öyle başlattı ama biz 10.30 gibi farkettik. Alırken 3-4 tane kitabım listeden çıktı. Şimdi listemi hazırladım bekliyorum.
yesssUygulamadan okuyanlar da bildirime dahil mi
Kesinlikle çok güzel ve değerli bir kitapİnsan neyle yaşar - Tolstoy az önce bitirdim güzel anlamlar içeren bir kitaptı.
Yeni yıla kadar tek kitapla devam ediyorum biraz zihnim dinlensin
Gülümsetti ve bolca düşündürdü beni, sık sık durup kendisini sorguluyor insan.Kesinlikle çok güzel ve değerli bir kitap
Kayınvalidemin düdüklüsü patladı canımAaaa noldu? Ben yine birsey kaçırmışım
Bende başlayım o zaman merak ettimGülümsetti ve bolca düşündürdü beni, sık sık durup kendisini sorguluyor insan.
"Küçük çocuklar gibi olmazsanız, göklerin egemenliğine asla giremezsiniz." çok etkileyiciydi.
Yılbaşında mi
Ay çok gecmis olsun canim. Umarim ciddi yaralanma falan yokturKayınvalidemin düdüklüsü patladı canım
Canım işte bundan hava çıkamamış içindeki et çıkış yetrine yapılmış ondan patlamışDüdüklünün havası bitmeden yanına yaklaşmıyorum ben. Zaten korkuyorum
Yok canım yok kimse mutfakta değildi Allahtan.Ay çok gecmis olsun canim. Umarim ciddi yaralanma falan yoktur
Dava yı beraber okuyalım mı ?Herkese Hayirli aksamlar. Ben bugun 68 sayfa okuyarak kendine ait oda kitabini bitirdim ve senenin son kitabini okumus oldum. Kitap guzeldi. Kadınların o zamanda da hep geri planda birakilisini okudum.
Evet gelelim sene degerlendirmesine
Ben 2020 yilinda sehir degistirdim, iş hayatim basladi,evliyim cocugum var ve cok kosturmacili bi yil gecirdim. Bu kosturmacada toplamda 39 kitap okumusum. Ayni zamanda 8992 sayfa.bu seneyi guzel gecirdigimi dusunuyorum.yeni yildada daha guzel okumalar yapmak istiyorum.burda hep birlikte 2021 yilinda verimli okumalar yapariz insallah.
1 ocakta baslayacagim kitap franz kafka dan dava ve ortak okumamiz olan fareler ve insanlar olacak. Hadi bakalim guzel okumalar beklesin hepimizi
Çok fazla tekrar yapın diyen olmuş. Kayıtsız kalmazlar diye düşünüyorumTekrar olur mu acaba
bende sepetimden çıkınca farkettim. Dedim sepetten alıyorsa bunlar attıklarımı alayım. Devamını sonra alırım
Çok geçmiş olsun. En kısa sürede evinize dönersiniz inşallahHayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Herkese sağlıklı günler diliyorum. Dualarınızi bekliyorum...
Çok çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Herkese sağlıklı günler diliyorum. Dualarınızi bekliyorum...
Tabiki okuyalım cok guzel olur. Ocak ayi icin belirledigim ilk kitabimDava yı beraber okuyalım mı ?
İnşallah 2021 daha iyi olur hepimiz için.
Evet malesef ya, akşam 7de teslim ettim tüm işleri yeni yıla boş başlicam böyle geçer inşallahHoş buldum tatlım. Yıl sonu biraz yoğun geçiyor her zaman
Aa Ocak ayı listemde dava var benimde. Bende katılırım sizeDava yı beraber okuyalım mı ?
İnşallah 2021 daha iyi olur hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?