- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
Bir bana bakarBiri beni kadınlar kulübü çıkmazından çekip alsında bende başlayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bana bakarBiri beni kadınlar kulübü çıkmazından çekip alsında bende başlayım
Hemen bitirip geliyorumHerkes aynı düşüncede tuhaflık bende değil demek
Şaka mı ? On küçük zenci bitiyor yani doğru mu anladım ?
Bende birinci bölümü bitirdim az önce
Ama akıcı gibi duruyor yarın bitiririm bende muhtemelen.
Tövbe deHemen bitirip geliyorum
Hiç yemedimBir bana bakar
Siz yeni kitaba başlayın ben bir ara yetişirimHemen bitirip geliyorum
Hangi martı richard bach mı anton çehov muBen martı ya başladım ama bu kitaptan bi şey anlamam gerekiyor mu bilemedim :/ algılarım kapandı herhalde ya da kitap benlik değil. Zaten ince bi kitap, ikinci bölüme geldim inşallah bitince okuduğuma değer. her yerde göre göre okumak zorunda hissettim kendimi
Richard BachHangi martı richard bach mı anton çehov mu
Martı jonathan ben çok sevmiştim aslında.Richard Bach
Ilerleyince ben de severim umarım ❤ gerçekten aşırı zor vakit bularak kitap okuyorum ve bomboş okuyunca üzülüyorumMartı jonathan ben çok sevmiştim aslında.
Ben kitaplardan alınan keyifin doğru zamanla orantılı olduğunu düşünüyorum. Kitabın konusu özgür olmak ve öğrenemek isteyen bir martı. Eğer senin özgür olma yeni şeyler öğrenme gibi kaygının olmadığı bir dönemdeysen sana hitap etmiyor olabilir. Aynı şeyi çok yeni kumarbazda yaşıdım. Belki 2-3 ay sonra okusam bayılırdımIlerleyince ben de severim umarım ❤ gerçekten aşırı zor vakit bularak kitap okuyorum ve bomboş okuyunca üzülüyorum
Tövbe de
BitttiiiiSiz yeni kitaba başlayın ben bir ara yetişirim
Bitttiiii
bugün mu başladın canımBitttiiii
Yok canım dün akşam başlamıştımbugün mu başladın canım
Bir nebze rahatladımYok canım dün akşam başlamıştım
Kitabı bitirdim ve gerçekten haklısın. Belki şuan zamanı değildi ama yine de kitabı sevdim. Anlatmak istediği şey güzeldi, ilerde tekrar okuyacağımBen kitaplardan alınan keyifin doğru zamanla orantılı olduğunu düşünüyorum. Kitabın konusu özgür olmak ve öğrenemek isteyen bir martı. Eğer senin özgür olma yeni şeyler öğrenme gibi kaygının olmadığı bir dönemdeysen sana hitap etmiyor olabilir. Aynı şeyi çok yeni kumarbazda yaşıdım. Belki 2-3 ay sonra okusam bayılırdım
CansınDaha iyiyim canım okumaya başla bizimle okumazsan da yine gel sohbete