Süper tamam şimdiden bile baya okuyacak çıktı cok zevkliBen de sizlerle okurum Körlük 'ü
Ben hala nigahtardayım bakalım tam manasıyla sevecekmiyiö emin değilim bu kitabıOlur canım biz bugun kumarbaza başlıyoruzEleadora ile.
Konusu neymiş canım. Oyuncu değil miydi o kadın. Bir ara kişisel gelişim videoları çeliyorduBen hala nigahtardayım bakalım tam manasıyla sevecekmiyiö emin değilim bu kitabı
Çok sayfası var ya evet okunoku bitmezSelam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesefocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin birazdan okumaya baslayacagim
Tamam bu süper olduu
Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesefocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin birazdan okumaya baslayacagim
Anna karenina kitabına hazırlık oluyor işteÇok sayfası var ya evet okunoku bitmez
Ama değişik bı kitab daha 100ncu sayfadayimAnna karenina kitabına hazırlık oluyor işte
Arkadaşlar, saat 22:27 itibari ile Bülbülü Öldürmek kitabını bitirdim. Çok beğendim, ırk çatışmasının çocuk gözüyle anlatılması muazzamdı. "Bir keresinde, kendinizi bir adamın yerine koymadıkça, o adamın yerinde olmanın nasıl bir şey olacağını anlamaya çalışmadıkça o adamı gerçekten tanıyamazsın", şu cümle beni benden almaya yetti de arttı bile. Keyifli okumalar herkese
O kitabın baya bir hazırlığa ihtiyacı varAnna karenina kitabına hazırlık oluyor işte
TeşekkürlerHoş geldiniz
TeşekkürlerHosgeldin
Çok teşekkür ederim
Yaaa ne güzel. Amazondan mı yoksaTeşekkürler
Teşekkürler
Çok teşekkür ederimOlabildiğince aktif olmaya çalışırım.
Bugün 21 tane kitap aldım indirimdenmuhteşem bir duygu. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum.
EwtYaaa ne güzel. Amazondan mı yoksa
Neler aldınTeşekkürler
Teşekkürler
Çok teşekkür ederimOlabildiğince aktif olmaya çalışırım.
Bugün 21 tane kitap aldım indirimdenmuhteşem bir duygu. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum.
Ben sepetime ekledim ve dakika ile kaçırdımEwtreklam olur diye dememiştim. Süperdi. Biraz vaktim olsaydı daha fazla alabilirdim
Dün okuyamadım ben ya. Bugün başlıcam inşallah. Neden hayal kırıklığı oldu canımGünaydın kızlar
Kumarbazda 3 bölüm bitmek üzere biraz hayal kırıklığına uğradım sanki kitapta, yani daha erken belki bakalım.
Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Günaydın canım. İyiyim ben şükür, sen nasılsınGünaydın kızlar, nasılsınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?