iyiyim canım sen nasılsın ?Günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
yani hikayeyle değil belki ama sanki anlatım şekli biraz kopuk geldi, yada ben bağdaştıramadım bilemiyorum.Dün okuyamadım ben ya. Bugün başlıcam inşallah. Neden hayal kırıklığı oldu canım
Anladım canım. İnşallah güzel ilerleriyiyim canım sen nasılsın ?
yani hikayeyle değil belki ama sanki anlatım şekli biraz kopuk geldi, yada ben bağdaştıramadım bilemiyorum.
yorumlara baktım biraz muhtemelen ilerisi daha akıcı olacak çünkü yorumlar çok iyi. Dostoyevski'nin gençlik yıllarını ve aşkını anlatması ilgimi çekiyor tabi merakla okuyorum bakalım.
Bende dün okuyamadım. Yavaş mı ilerliyor acabaGünaydın kızlar
Kumarbazda 3 bölüm bitmek üzere biraz hayal kırıklığına uğradım sanki kitapta, yani daha erken belki bakalım.
Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Günaydın canım. İyiyim ben şükür, sen nasılsın
Sağolun kızlar ben de iyiyimiyiyim canım sen nasılsın ?
hangi yayınevi canım ? çeviride mi sıkıntı var acabaGünaydın kızlar
Kumarbazda 3 bölüm bitmek üzere biraz hayal kırıklığına uğradım sanki kitapta, yani daha erken belki bakalım.
Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
aslında akıyor bölümler de kısa bakalım konuya iyice girince daha akıcı olur belikiBende dün okuyamadım. Yavaş mı ilerliyor acaba
olabilir uygulamadan okuyorum zaten, sonsuz yayınevi.hangi yayınevi canım ? çeviride mi sıkıntı var acaba
Bazı yayınevlerinin sıkıntılı oluyor canım. özellikle dünya klasiklerinde çeviri çok önemli keşke dilimiz yetse de orjinal dilinde okuyabilsek bu kitaplarıolabilir uygulamadan okuyorum zaten, sonsuz yayınevi.
nefes alarak, sağlıklı uyanabildiğimiz bir gün için iyiyim dememek haksızlık olurHerkese mutlu sabahlarminseo ben de iyiyim canim sen nasilsin?
Bol okumali bir gun diliyorum herkese
Evet katılıyorum kesinlikle, keşke okuyabilsek çok daha zevkli olurdu. İnşallah güzel ilerler bakalımBazı yayınevlerinin sıkıntılı oluyor canım. özellikle dünya klasiklerinde çeviri çok önemli keşke dilimiz yetse de orjinal dilinde okuyabilsek bu kitapları
huuu o nasıl soru öyle çok zorHadi bi soru sorayım size, bir kitap olsanız hangi kitap olmak isterdiniz?
Enerjin daim olsun, iyiyim çok şükürGünaydın kizlaar ben gayet enerjik uyandım bugun yine siz nasılsınız
Ben sanırım jane austen-emma olurdum. O da benim gibi hem dik kafalı hemde burnunu her şeye sokuyorHadi bi soru sorayım size, bir kitap olsanız hangi kitap olmak isterdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?