Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hoş geldiniz

Körlük bende de var onu bırlıkte okuyabılırz ama suan nıgahtara devam edıyorum halen

Hosgeldin

Benimde şu an okuduklarim var bitince okuyalım beraber
Tamam süper o zaman okuduklarımız bıtınce körlüğü birlikte okuyalım baska gelmek isteyen arkadaslarda olur belki

Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesef ocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin birazdan okumaya baslayacagim

Hoşgeldiniz
Tabiki çok seviniriz. Kitap severler olarak hep birlikte okumayı çok seviyoruz C Calcifer gelince sizi listeye ekler.
Bol bol yorumlar, alıntılar paylaşıyor ve tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize. Sizlerde katılırsanız daha da güzelleşir

Arkadaşlar, saat 22:27 itibari ile Bülbülü Öldürmek kitabını bitirdim. Çok beğendim, ırk çatışmasının çocuk gözüyle anlatılması muazzamdı. "Bir keresinde, kendinizi bir adamın yerine koymadıkça, o adamın yerinde olmanın nasıl bir şey olacağını anlamaya çalışmadıkça o adamı gerçekten tanıyamazsın", şu cümle beni benden almaya yetti de arttı bile. Keyifli okumalar herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…