- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
GünaydınnnGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
C Calcifer @H M @samdanLess-is-More @pawlover @Atesbocegi5 Life light Alp_BuRc @mehlika nur @WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley @Night owl @succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 @leblebici @turuncukedininannesi @Uyuzhanim @kukrim27 @Esila09 S sognatore
Zülfü Livaneli hiç okumadım ben. Ve okumak istiyorum. Özellikle Serenad ve Leylanın Evi kitabınıKızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.
Dönüşüm bitti mi canım? Birlikte kitap okuyalım mı yineGünaydınnn
Huzursuzluk’la başlamanızı tavsiye ederim.Zülfü Livaneli hiç okumadım ben. Ve okumak istiyorum. Özellikle Serenad ve Leylanın Evi kitabını
Tamam o zaman canım. Hemen onu ekleyim listeme. Diğerleri daha mı ağır ya da nasıl içerikleriHuzursuzluk’la başlamanızı tavsiye ederim.
Hayır üçü de çok güzel. Aralarında en güzeli Serenad. Ama o hacimli bir kitap. Huzursuzluk daha ince ve çok akıcı. Oturduğunuzda başından kalkamazsınız ve bir çırpıda biter. O yüzden onunla başlayın dedim.Tamam o zaman canım. Hemen onu ekleyim listeme. Diğerleri daha mı ağır ya da nasıl içerikleri
Yok kuzum ya dün 20 sayfa okudum sadece bugün kahvaltıdan sonra bitirmeyi düşünüyorum. Olur okuyalımDönüşüm bitti mi canım? Birlikte kitap okuyalım mı yine
Tamam o zaman. Teşekkür ederimHayır üçü de çok güzel. Aralarında en güzeli Serenad. Ama o hacimli bir kitap. Huzursuzluk daha ince ve çok akıcı. Oturduğunuzda başından kalkamazsınız ve bir çırpıda biter. O yüzden onunla başlayın dedim.
Tamam o zaman bekliyorumYok kuzum ya dün 20 sayfa okudum sadece bugün kahvaltıdan sonra bitirmeyi düşünüyorum. Olur okuyalım
GunaydinGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
C Calcifer @H M @samdanLess-is-More @pawlover @Atesbocegi5 Life light Alp_BuRc @mehlika nur @WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley @Night owl @succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 @leblebici @turuncukedininannesi @Uyuzhanim @kukrim27 @Esila09 S sognatore
Günaydın mutlu pazarlarGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
Günaydın Livaneli’nin Son Ada’nın Çoçukları var elimde Hayvan Çiftliği’ni okurken müdürüm iki kitabı birbirine benzetmiş bunu da oku diyerek verdi daha başlayamadım hiç okudunuz mu ? Sizler okudunuz mu kızlar ?Huzursuzluk’la başlamanızı tavsiye ederim.
Okumadım ama livanelinin kötü bir kitabına rastlamadım henüzGünaydın Livaneli’nin Son Ada’nın Çoçukları var elimde Hayvan Çiftliği’ni okurken müdürüm iki kitabı birbirine benzetmiş bunu da oku diyerek verdi daha başlayamadım hiç okudunuz mu ? Sizler okudunuz mu kızlar ?
Ben okumadım ama Livaneli’yse güzeldir.Günaydın Livaneli’nin Son Ada’nın Çoçukları var elimde Hayvan Çiftliği’ni okurken müdürüm iki kitabı birbirine benzetmiş bunu da oku diyerek verdi daha başlayamadım hiç okudunuz mu ? Sizler okudunuz mu kızlar ?
En kısa zamanda okumak istiyorummmAz önce bilinmeyen bir kadının mektubu bitti....... çocukluğundan beri aşık olduğu adama tutkuyla bağlı bir kadının hikayesi. Yaşı ilerledikten sonra adamla kaçamaklar yaşanmış fakat adam kadının farkında değil.. ve en sonunda adama uzun bir mektup yazıyor oldukça etkileyici.
Üstüne daha keyifli bi şeyler okumak istiyorum ama henüz kararsızım. Akşama kadar mutlaka bi kitaba başlamış olurum
Bu aradaLife light kitabı tavsiye ederim oldukça kısa olduğu için ne söylesem spoiler olur diye kısa tuttum özeti ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?