Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.

Livaneli çok severim
Serenad ı ilerleyen zamanlarda okuyacağım

Benimde merak ettiğim kitaplardan biri

Kesinlikle tavsiye ediyorum, kitap bitti boşluğa düştüm. Sanki yakınlarımdan ayrılmış gibiyim...
Livaneli'nin genel kaleminde var o, okuyucusunu hikayenin içine çekiyor yaşıyormuşçasına. Huzursuzluk, Kardeşimin hikayesi, ve Son ada kitaplarını okudum hepsinde aynı hisse kapıldım bitince.
Bunlarıda okumadiysan mutlaka oku özellikle Huzursuzluk bir efsane

Hemen listeye alıyorum canım. Bildiğin boşluğa düşmüş gibiyim, yerini hemen başka bir kitapla doldurma ihtiyacı içindeyim.

Ben çok severek okudum Ahmet ümiti severim özellikle komiser nevzat temalı kitaplarını daha çok seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…