- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.224
- 548
- 36
Çok severim:) Keyifli okumalar:)
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişinizSelamlar:)
Son 10 gündür hiç okuyamıyorum kardeşim doğum yaptı minik kuşumuzla ilgileniyoruz
Onu anlamaya çalışmak da kitap okumak gibi:))
Mehfam Calcicim nerelerde acaba ay sonuna kadar yok gibi bişi gördüm bi ara ama tam okuyamadım.
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişiniz
Sevgi 5dili harikaaa
Okumadım ama livanelinin kötü bir kitabına rastlamadım henüz
Livaneli okumak istiyorum hemenn. İyice merak etmeye başladımBen okumadım ama Livaneli’yse güzeldir.
Evet güzel bir kitap. Ve çabucak bitiyorAz önce bilinmeyen bir kadının mektubu bitti....... çocukluğundan beri aşık olduğu adama tutkuyla bağlı bir kadının hikayesi. Yaşı ilerledikten sonra adamla kaçamaklar yaşanmış fakat adam kadının farkında değil.. ve en sonunda adama uzun bir mektup yazıyor oldukça etkileyici.
Üstüne daha keyifli bi şeyler okumak istiyorum ama henüz kararsızım. Akşama kadar mutlaka bi kitaba başlamış olurum
Bu aradaLife light kitabı tavsiye ederim oldukça kısa olduğu için ne söylesem spoiler olur diye kısa tuttum özeti ^^
Keyifli okumalar. Afiyet olsun
Hayırlı ömürlü olsun inşallahSelamlar:)
Son 10 gündür hiç okuyamıyorum kardeşim doğum yaptı minik kuşumuzla ilgileniyoruz
Onu anlamaya çalışmak da kitap okumak gibi:))
Mehfam Calcicim nerelerde acaba ay sonuna kadar yok gibi bişi gördüm bi ara ama tam okuyamadım.
Keyifli okumalarBaşlayalım bakalım Eki Görüntüle 2744179
Malesef öyle uzun oldu bu defa
Serenad 'ı mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Görece kalın bir kitap ama su gibi akıyor. Hatta ben bitirdikten sonra boşluğa düştüm.. Listenize alın mutlaka.Zülfü Livaneli hiç okumadım ben. Ve okumak istiyorum. Özellikle Serenad ve Leylanın Evi kitabını
Huzursuzluk okuyalım mı, livanelinin
Tamamdır inşallah, mutlakâ alıcam siparişimde hemen eklicem. Teşekkür ederimSerenad 'ı mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Görece kalın bir kitap ama su gibi akıyor. Hatta ben bitirdikten sonra boşluğa düştüm.. Listenize alın mutlaka.
Rica ederim, keyifli okumalar sizeTamamdır inşallah, mutlakâ alıcam siparişimde hemen eklicem. Teşekkür ederim
Olur canım benimde elimde yok bakalım uygulamada varsa okuyalım.Huzursuzluk okuyalım mı, livanelininuygulamada varsa tabi
Baktım da var canımOlur canım benimde elimde yok bakalım uygulamada varsa okuyalım.
Hemen bende bakıyorumBaktım da var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?