- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 598
Çay sohbet kitap ne istersen var. Gel buyurEneee kizlar çay saatini burada mı yapiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay sohbet kitap ne istersen var. Gel buyurEneee kizlar çay saatini burada mı yapiyorsunuz?
Livaneli çok severimKızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.
Kesinlikle tavsiye ediyorum, kitap bitti boşluğa düştüm. Sanki yakınlarımdan ayrılmış gibiyim...Livaneli çok severim
Serenad ı ilerleyen zamanlarda okuyacağım
Benimde merak ettiğim kitaplardan biriKızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.
Benimde merak ettiğim kitaplardan biri
Benimde merak ettiğim kitaplardan biri
Fırsat bulduğunuzda mutlaka okuyun, konusu, dokusu harika gerçekten.
Livaneli'nin genel kaleminde var o, okuyucusunu hikayenin içine çekiyor yaşıyormuşçasına. Huzursuzluk, Kardeşimin hikayesi, ve Son ada kitaplarını okudum hepsinde aynı hisse kapıldım bitince.Kesinlikle tavsiye ediyorum, kitap bitti boşluğa düştüm. Sanki yakınlarımdan ayrılmış gibiyim...
Hemen listeye alıyorum canım. Bildiğin boşluğa düşmüş gibiyim, yerini hemen başka bir kitapla doldurma ihtiyacı içindeyim.Livaneli'nin genel kaleminde var o, okuyucusunu hikayenin içine çekiyor yaşıyormuşçasına. Huzursuzluk, Kardeşimin hikayesi, ve Son ada kitaplarını okudum hepsinde aynı hisse kapıldım bitince.
Bunlarıda okumadiysan mutlaka oku özellikle Huzursuzluk bir efsane
Ben çok severek okudum Ahmet ümiti severim özellikle komiser nevzat temalı kitaplarını daha çok seviyorumAhmet Ümit, Beyoğlu 'nun En Güzel Abisini tavsiye eder misiniz, kızlar?Yıllar önce başlayıp, araya başka kitaplar girdiği için yarım kalmıştı ne dersiniz, içine düştüğüm boşluğu doldurur mu?
Okumaya devamHemen listeye alıyorum canım. Bildiğin boşluğa düşmüş gibiyim, yerini hemen başka bir kitapla doldurma ihtiyacı içindeyim.
Hazır aklıma düşmüşken hemen başlayayım o vakitBen çok severek okudum Ahmet ümiti severim özellikle komiser nevzat temalı kitaplarını daha çok seviyorum
Süper ben de 5 gündür aynı kitaptayımBu hafta 4 kitap okumanın mutluluğuyla yeni kitabıma başlıyorum birazdan
Dokunmadan - Nermin Yıldırım ilk kez okuyacağım farklı bir deneyim olacak bakalım.
Ağır mi gidiyor, Ne okuyorsun ?Süper ben de 5 gündür aynı kitaptayım
Ev,çocuk, canlı dersler çok okuyamıyorum kitapın bir suçu yok aslında Şah & Sultan’ı okutuyorum canımAğır mi gidiyor, Ne okuyorsun ?
Hayırlı Sabahlar canimGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
C Calcifer H M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko @iloveme Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
GünaydınlarGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
C Calcifer H M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko @iloveme Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore