• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.

Kızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.
Livaneli çok severim ♥️
Serenad ı ilerleyen zamanlarda okuyacağım 👌

Benimde merak ettiğim kitaplardan biri☺️

Kesinlikle tavsiye ediyorum, kitap bitti boşluğa düştüm. Sanki yakınlarımdan ayrılmış gibiyim...
Livaneli'nin genel kaleminde var o, okuyucusunu hikayenin içine çekiyor yaşıyormuşçasına. Huzursuzluk, Kardeşimin hikayesi, ve Son ada kitaplarını okudum hepsinde aynı hisse kapıldım bitince.
Bunlarıda okumadiysan mutlaka oku özellikle Huzursuzluk bir efsane 👌

Livaneli'nin genel kaleminde var o, okuyucusunu hikayenin içine çekiyor yaşıyormuşçasına. Huzursuzluk, Kardeşimin hikayesi, ve Son ada kitaplarını okudum hepsinde aynı hisse kapıldım bitince.
Bunlarıda okumadiysan mutlaka oku özellikle Huzursuzluk bir efsane 👌
Hemen listeye alıyorum canım. Bildiğin boşluğa düşmüş gibiyim, yerini hemen başka bir kitapla doldurma ihtiyacı içindeyim.

Ahmet Ümit, Beyoğlu 'nun En Güzel Abisini tavsiye eder misiniz, kızlar?Yıllar önce başlayıp, araya başka kitaplar girdiği için yarım kalmıştı ne dersiniz, içine düştüğüm boşluğu doldurur mu?
Ben çok severek okudum ☺️ Ahmet ümiti severim özellikle komiser nevzat temalı kitaplarını daha çok seviyorum 💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back