• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, biraz önce Zülfü Livaneli 'nin Serenad isimli kitabını bitirdim. Beni çok etkiledi, daha önce de Livaneli kitabı okumuştum, ancak Serenad bana muazzam bir hoşluk yaşattı. Akıcı, sıkmadan ilerliyor, su gibi aktı diyebilirim. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Özellikle de son zamanlarda okuma hızının düştüğünü ve kitap okuma hissinin azaldığını düşünen arkadaşlara öneririm.
Zülfü Livaneli hiç okumadım ben. Ve okumak istiyorum. Özellikle Serenad ve Leylanın Evi kitabını😇

Tamam o zaman canım. Hemen onu ekleyim listeme. Diğerleri daha mı ağır ya da nasıl içerikleri
Hayır üçü de çok güzel. Aralarında en güzeli Serenad. Ama o hacimli bir kitap. Huzursuzluk daha ince ve çok akıcı. Oturduğunuzda başından kalkamazsınız ve bir çırpıda biter. O yüzden onunla başlayın dedim. 😬

Hayır üçü de çok güzel. Aralarında en güzeli Serenad. Ama o hacimli bir kitap. Huzursuzluk daha ince ve çok akıcı. Oturduğunuzda başından kalkamazsınız ve bir çırpıda biter. O yüzden onunla başlayın dedim. 😬
Tamam o zaman. Teşekkür ederim 😇

Huzursuzluk’la başlamanızı tavsiye ederim. 😁
Günaydın Livaneli’nin Son Ada’nın Çoçukları var elimde Hayvan Çiftliği’ni okurken müdürüm iki kitabı birbirine benzetmiş bunu da oku diyerek verdi daha başlayamadım hiç okudunuz mu ? Sizler okudunuz mu kızlar ?

Günaydın Livaneli’nin Son Ada’nın Çoçukları var elimde Hayvan Çiftliği’ni okurken müdürüm iki kitabı birbirine benzetmiş bunu da oku diyerek verdi daha başlayamadım hiç okudunuz mu ? Sizler okudunuz mu kızlar ?
Okumadım ama livanelinin kötü bir kitabına rastlamadım henüz 🥰

Ben okumadım ama Livaneli’yse güzeldir.

Az önce bilinmeyen bir kadının mektubu bitti....... çocukluğundan beri aşık olduğu adama tutkuyla bağlı bir kadının hikayesi. Yaşı ilerledikten sonra adamla kaçamaklar yaşanmış fakat adam kadının farkında değil.. ve en sonunda adama uzun bir mektup yazıyor oldukça etkileyici.
Üstüne daha keyifli bi şeyler okumak istiyorum ama henüz kararsızım. Akşama kadar mutlaka bi kitaba başlamış olurum :KK66:
Bu arada Life light Life light kitabı tavsiye ederim🙂 oldukça kısa olduğu için ne söylesem spoiler olur diye kısa tuttum özeti ^^

Az önce bilinmeyen bir kadının mektubu bitti....... çocukluğundan beri aşık olduğu adama tutkuyla bağlı bir kadının hikayesi. Yaşı ilerledikten sonra adamla kaçamaklar yaşanmış fakat adam kadının farkında değil.. ve en sonunda adama uzun bir mektup yazıyor oldukça etkileyici.
Üstüne daha keyifli bi şeyler okumak istiyorum ama henüz kararsızım. Akşama kadar mutlaka bi kitaba başlamış olurum :KK66:
Bu arada Life light Life light kitabı tavsiye ederim🙂 oldukça kısa olduğu için ne söylesem spoiler olur diye kısa tuttum özeti ^^
En kısa zamanda okumak istiyorummm:KK200: teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back