• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor mu ilerliyor canım? Bu arada o çizgi başta olacak 🤭 böyle Mehfam Mehfam
Ben şimdi Knut Hamsun /açlık kitabını okuyorum🤩
Ayy kimbilir kimi etiketledim eğer aktif bir üye ise özür diliyorum kendisinden😂😂😂
Yok aslında akıcı ama bitmedi bir türlü 🤷‍♀️🤷‍♀️
O bitince neye geçeceksin belli mi🥰

Ceza sömürgesi - Franz Kafka

Bir adada var olan yargı sürecinden bahsediyor. Kurdukları ceza sömürgesi düzeninden, suçluların hiç bir şekilde sorgulanmadan infaz edilmelerinden. Ne acı ki yine insan oğlunun ne kadar acımasız olduğunu burda da görüyoruz. İnfaz için geliştirilen bir düzen, bir makineden bahsederken inanılmaz haz alan bir subayın acımasızlığı. İktidar değişince düşüncelerin, inançlarında değiştiği bir de topluluk var.
Çok kısa ama çok etkileyici bir öykü.

Kafka'nın kitaplarını okuyunca sanki onun gözünden olayları izliyormuş gibi hissediyorum.

Bir adada var olan yargı sürecinden bahsediyor. Kurdukları ceza sömürgesi düzeninden, suçluların hiç bir şekilde sorgulanmadan infaz edilmelerinden. Ne acı ki yine insan oğlunun ne kadar acımasız olduğunu burda da görüyoruz. İnfaz için geliştirilen bir düzen, bir makineden bahsederken inanılmaz haz alan bir subayın acımasızlığı. İktidar değişince düşüncelerin, inançlarında değiştiği bir de topluluk var.

Kafka'nın kitaplarını okuyunca sanki onun gözünden olayları izliyormuş gibi hissediyorum.
Bu Ceza kolonisinde kitabımı
Gözlem sağlayan bı kalemi var kafkanin.

Ayy kimbilir kimi etiketledim eğer aktif bir üye ise özür diliyorum kendisinden😂😂😂
Yok aslında akıcı ama bitmedi bir türlü 🤷‍♀️🤷‍♀️
O bitince neye geçeceksin belli mi🥰
Bilmiyorum canım daha karar veremedim. Bu akşam biter açlık.
Yeni kitaplarıma da kıyamıyorum. Nasipse 2021de okuyayım onları istiyorum 🙈

Baktım pardon ceza sömürgesi imiş iki başlıkta kitabı var ya karıştırdım 🙈

8AC941B7-9F53-42EA-9274-75F4D46A97FF.jpeg
O zaman başlıyorum 💃

Bilmiyorum canım daha karar veremedim. Bu akşam biter açlık.
Yeni kitaplarıma da kıyamıyorum. Nasipse 2021de okuyayım onları istiyorum 🙈
Ben de yaa, hatta dün A101 e Sherlok Holmes kitapları gelmiş onlardan aldım yeni aldıklarımı 2021 de okuyayım diye😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back