• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temizlik sonrasi kitap ve kahve 🤎
20201220_133652.jpg

Selamlar:) 🙋🏻‍♀️
Son 10 gündür hiç okuyamıyorum kardeşim doğum yaptı minik kuşumuzla ilgileniyoruz🥰
Onu anlamaya çalışmak da kitap okumak gibi:))

Mehfam Mehfam Calcicim nerelerde acaba ay sonuna kadar yok gibi bişi gördüm bi ara ama tam okuyamadım.

Okumadım ama livanelinin kötü bir kitabına rastlamadım henüz 🥰

Ben okumadım ama Livaneli’yse güzeldir.
Livaneli okumak istiyorum hemenn. İyice merak etmeye başladım 🤩
Az önce bilinmeyen bir kadının mektubu bitti....... çocukluğundan beri aşık olduğu adama tutkuyla bağlı bir kadının hikayesi. Yaşı ilerledikten sonra adamla kaçamaklar yaşanmış fakat adam kadının farkında değil.. ve en sonunda adama uzun bir mektup yazıyor oldukça etkileyici.
Üstüne daha keyifli bi şeyler okumak istiyorum ama henüz kararsızım. Akşama kadar mutlaka bi kitaba başlamış olurum :KK66:
Bu arada Life light Life light kitabı tavsiye ederim🙂 oldukça kısa olduğu için ne söylesem spoiler olur diye kısa tuttum özeti ^^
Evet güzel bir kitap. Ve çabucak bitiyor 🤗
Keyifli okumalar. Afiyet olsun 🌸
Selamlar:) 🙋🏻‍♀️
Son 10 gündür hiç okuyamıyorum kardeşim doğum yaptı minik kuşumuzla ilgileniyoruz🥰
Onu anlamaya çalışmak da kitap okumak gibi:))

Mehfam Mehfam Calcicim nerelerde acaba ay sonuna kadar yok gibi bişi gördüm bi ara ama tam okuyamadım.
Hayırlı ömürlü olsun inşallah😍 C Calcifer imiz banlandı malesef 😕
Keyifli okumalar 🤗

Zülfü Livaneli hiç okumadım ben. Ve okumak istiyorum. Özellikle Serenad ve Leylanın Evi kitabını😇
Serenad 'ı mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Görece kalın bir kitap ama su gibi akıyor. Hatta ben bitirdikten sonra boşluğa düştüm.. Listenize alın mutlaka.

Serenad 'ı mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Görece kalın bir kitap ama su gibi akıyor. Hatta ben bitirdikten sonra boşluğa düştüm.. Listenize alın mutlaka.
Tamamdır inşallah, mutlakâ alıcam siparişimde hemen eklicem. Teşekkür ederim 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back