• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teşekkürler ateş çinisi😍

baştan belirteyim lütfen Mart ayı kitaplarını yazarlarını seçerken insaflı olun 🙄🙄

bu arada ben rüzgar gibi geçti kitabını gözüme kestirdim. ona baslicam sanırım 😬😬 940 sayfa civarıydi. bu ay bunu bitirirsem bı madalya daha isterim

teşekkürler ateş çinisi😍

baştan belirteyim lütfen Mart ayı kitaplarını yazarlarını seçerken insaflı olun 🙄🙄

bu arada ben rüzgar gibi geçti kitabını gözüme kestirdim. ona baslicam sanırım 😬😬 940 sayfa civarıydi. bu ay bunu bitirirsem bı madalya daha isterim
Yıllar önce okumuştum, ben de 4 cilttik Durgun Akardı Don'a gözümü diktim.

Yıllar önce okumuştum, ben de 4 cilttik Durgun Akardı Don'a gözümü diktim.

beğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma gitmişti

teşekkürler ateş çinisi😍

Mart ayı yazarı belli istediğin kitabını okuyabilirsin.
Ortak okuma biraz kalın 🤭🤭 zemberek kuşunun güncesi

Mart ayı yazarı belli istediğin kitabını okuyabilirsin.
Ortak okuma biraz kalın 🤭🤭 zemberek kuşunun güncesi

hay şansımı seveyim 😬😬

neyse pes etmek yok🙄🙄 halletcem inşallah

Şubat kitabına insan ne ile yaşar kitabını da mı eklesek. malum sevgililer günü de Şubat'ta 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back