- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Yıllar’ı merak ediyordum bu vesileyle okumuş olurumVirginia woolf Şubat ayı yazarı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllar’ı merak ediyordum bu vesileyle okumuş olurumVirginia woolf Şubat ayı yazarı oluyor
Evet. Mart ayı da Sait Faik AbasıyanıkKızlar, ocak ayında Oğuz Atay, şubat ayında Wirgina Woolf mu okuyoruz.
Wirgina Woolf, kitabı almam lazımEvet. Mart ayı da Sait Faik Abasıyanık
Serenad çok guzelKızlar, şimdi ben sizden bir öneri istiyorum. Zülfü Livaneli Serenad mı yoksa Khaled Hosseını Uçurtma Avcısı mı? Hangisine başlayayım.
kk birinci noteri sana da vereyim madalyanı
Çok güzel, şimdi birazdan başlayacağım okumaya.Serenad çok guzel
Kuru Kuru madalya bu ne kiBuyur madalyan
Yıllar önce okumuştum, ben de 4 cilttik Durgun Akardı Don'a gözümü diktim.teşekkürler ateş çinisi
baştan belirteyim lütfen Mart ayı kitaplarını yazarlarını seçerken insaflı olun
bu arada ben rüzgar gibi geçti kitabını gözüme kestirdim. ona baslicam sanırım 940 sayfa civarıydi. bu ay bunu bitirirsem bı madalya daha isterim
Güvendim tabisiii
Ay o çok güzel lisede okumuştum Emile zolanin kitapları toplumsal konuları işliyor birde bir doktorun hikayesi gibi kitabida vardı yanlış hatırlamıyorsam birde meyhaneEmine Zola /Nana
Birde baba ve oğulları dünya klasiklerinden turguyanyev aldım
Benim de almam lazımWirgina Woolf, kitabı almam lazım
Oğuz Atay okuyamıyorum benOğuz Atay mı kitabı da yokki elimde. Neyse artık uygulamadan okurum
Yıllar önce okumuştum, ben de 4 cilttik Durgun Akardı Don'a gözümü diktim.
Mart ayı yazarı belli istediğin kitabını okuyabilirsin.teşekkürler ateş çinisi
baştan belirteyim lütfen Mart ayı kitaplarını yazarlarını seçerken insaflı olun
bu arada ben rüzgar gibi geçti kitabını gözüme kestirdim. ona baslicam sanırım 940 sayfa civarıydi. bu ay bunu bitirirsem bı madalya daha isterim
Aynen öyle baya toplumsal konular merceğinde bakalım okumadım bunu.Ay o çok güzel lisede okumuştum Emile zolanin kitapları toplumsal konuları işliyor birde bir doktorun hikayesi gibi kitabida vardı yanlış hatırlamıyorsam birde meyhane
Aldım ben onu idefix de indirimdeydiYıllar önce okumuştum, ben de 4 cilttik Durgun Akardı Don'a gözümü diktim.
Mart ayı yazarı belli istediğin kitabını okuyabilirsin.
Ortak okuma biraz kalın zemberek kuşunun güncesi