-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben de yaş 26 ,kısacası çöpsüz üzüm :)))) Çorumluyum yarışmayı kazanma şansı mı hepinize pay ediyorum ,ben aşk da kazanayım yeter :*yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ama ben kazanıcam
Wuhuuuu hadi bakalim insallahM.oldum yazdım ama bir daha yazayım
Ben de yaş 26 ,kısacası çöpsüz üzüm :)))) Çorumluyum yarışmayı kazanma şansı mı hepinize pay ediyorum ,ben aşk da kazanayım yeter :*
Ben aşkta kaybettim burda kazansam olmaz mıM.oldum yazdım ama bir daha yazayım
Ben de yaş 26 ,kısacası çöpsüz üzüm :)))) Çorumluyum yarışmayı kazanma şansı mı hepinize pay ediyorum ,ben aşk da kazanayım yeter :*
Kizzz 20 yasindasin daha ne aski git sutunu ic yatBen aşkta kaybettim burda kazansam olmaz mı
Ahh yavrimmm sen de mi bendendin olur olir ,bal gibi olur :)))Ben aşkta kaybettim burda kazansam olmaz mı
Benimde bir kalbim varKizzz 20 yasindasin daha ne aski git sutunu ic yat
boynum bükükAhh yavrimmm sen de mi bendendin olur olir ,bal gibi olur :)))
O kalbini daha simdiden kirilmasina izin vermeer daha cok erkrnBenimde bir kalbim var
Özetle sevdim sevilmedim seveni sevemedim durumu.Takılıyorum daha çok erken ama olsa fena mı olurO kalbini daha simdiden kirilmasina izin vermeer daha cok erkrn
Başı dik tut daha yolun başındasın tatlim :)boynum bükük
Hiç fena olmaz :)Özetle sevdim sevilmedim seveni sevemedim durumu.Takılıyorum daha çok erken ama olsa fena mı olur
Fena olmazda sana tecrubelerimden yola cikarak kalbini kirdirtma diyorum canim gerisi sana kalmisÖzetle sevdim sevilmedim seveni sevemedim durumu.Takılıyorum daha çok erken ama olsa fena mı olur
Hayırlısı :) ben biraz kaçayım gelirimHiç fena olmaz :)
Tamam canım ,görüsmek dileğiyleHayırlısı :) ben biraz kaçayım gelirim
Sağolasın abla yazdım kenaraFena olmazda sana tecrubelerimden yola cikarak kalbini kirdirtma diyorum canim gerisi sana kalmis
EfferimSağolasın abla yazdım kenara
:) Gızzz naptın sennn ,en son durum ne kapatalim nolur yoruldum artik bu konulardan gucum kalmadi hic birşeye