Parayla insan satın alınmaz ne alaka, özelde parayla insan değil hizmet eğitim satın alıyorsunuz daha fazla imkan sunsunlar diye veriyorlar onca parayı, özel okul okuyanlar daha iyi anlar anlatmak istediğimiParanın karşılığı bu mu ne demek ?
Siz parayla insan satın alınabildiğini mi zannediyorsunuz ?
Bu zihniyette bir insanın okusa da kendine hayrı olacağını düşünmüyorum .
Özel okula giden ergenlikten çıkamamış öğrenci gibi davranmış.
Bu yaşa gelmiş öğretmenden sonra sınıfa girilmeyeceğini öğrenememişse ona kimse bir şey öğretemez zaten ... YAZIK
Ben liseyi ozelde okudum, ulkenin en pahali kolejlerinden isim vermeyeyim. Her seyden once disiplin gelirdi. Cok yanlis dusunuyorsunuz.Parayla insan satın alınmaz ne alaka, özelde parayla insan değil hizmet eğitim satın alıyorsunuz daha fazla imkan sunsunlar diye veriyorlar onca parayı, özel okul okuyanlar daha iyi anlar anlatmak istediğimi
Bugün okulla konuştu, dekan yardımcısı direk şikayet et dedi sizce etmeli mi ayrıca çok teşekkür ederim
Paranın karşılığı bu mu diyorsunuz ama eğitim parası karşılığında farklı muamele istiyorsunuz . Daha dediğinizin ne anlama geldiğini bile bilmiyorsunuz . Kusura bakma biz devlette okuduk . Pohpohlanma ihtiyacımız yoktu çok şükür :)Parayla insan satın alınmaz ne alaka, özelde parayla insan değil hizmet eğitim satın alıyorsunuz daha fazla imkan sunsunlar diye veriyorlar onca parayı, özel okul okuyanlar daha iyi anlar anlatmak istediğimi
Ben liseyi ozelde okudum, ulkenin en pahali kolejlerinden isim vermeyeyim. Her seyden once disiplin gelirdi. Cok yanlis dusunuyorsunuz.
Uzun uzun yazdırdınız bana da...(öğretmen arkadaşlardan özür dileyerek):Çocuklarınızı o kadar para verin gönderin özel anakoluna liseye felan , siz dişinizden tırnağınızdan arttırıp o paraları okula verirken, okuldaki hocalarınsa çocuğunuzu rencide etmesini kabul eder miydiniz acaba?
Pardon dekan yardımcısı şikayeti almamış da kime şikayet et demiş?Parayla insan satın alınmaz ne alaka, özelde parayla insan değil hizmet eğitim satın alıyorsunuz daha fazla imkan sunsunlar diye veriyorlar onca parayı, özel okul okuyanlar daha iyi anlar anlatmak istediğimi
Ozel olmasinin ayricaligi olamaz olmamali. Bilkentte okuyan arkadaslarim hem lisansta hem yuksek lisansta hocalardan neler neler cekiyorlar.
Hoca isterse ogrenciyi derse almama hakkina her zaman sahiptir. Haklidir haksizdir bunu sorgulamak ogrenciye dusmez onundeki derslere bakar ogrenci.
6 yil tip okudum derse alinmadigimiz da oldu, agir sozler duydugumuz da oldu (ki Turkiye’nin en zor tip fakultelerinden biridir) ben de arkadaslarim da oturup aglamadik yani.
Evet mesela kuzenin Ankara’da devlette okuyan bir tipciya gore basarisiz sayilir. Ama cogu perifer tip fakultesinde okuyanlara gore basarili.Arkadaşlar yorumlarınız içim teşekkürler konunun boyutu değişmeden konu kapansın en iyisi, 3.75 gibi bir ortalamayla geçti, devletede kendisi geçmedi nedeni de gittiği özelde yurt dışına gitme imkanları olduğu için, okul yüzde 50 bursla kabul etti, tam burslu kabul etmiyordu, burada iyi bir eğitim almak için onca çabası, başarısız olduğu için düşünmeyin aksine çok da basarılı,. Kimse kimseyi parasıyla satın alamaz ama verilen hizmeti satın alabilir. Benim kuzenimde sırf anakaradan gitmemek için özel tıpa gitti bir çok da tıp fak geliyordu , simdi bu başarısız mı oluyor? Konum kapansın yoksa laflar başka yerlee e çeklyor
Maasiniz benim vergimle odeniyor diyen vatandaslar gibi konusuyorsunuzEğitimci her yerde egitimcidir ancak özel okul daha dikkat etmeleri gereken bir yerdir. Bunu tartışmak yersiz.
Neden ayrıcalıklı olmasın ki, 20 bin ödeniyor o okulda okumak için. Seçtikleri hocalara dikkat etmek zorundalar.
Atamayla gelinmiyor , parasını yedikleri öğrencilerin imkanlarını daha iyi yapmak zorundalar.
Canımızı çıkarırlardı resmen .Ben liseyi ozelde okudum, ulkenin en pahali kolejlerinden isim vermeyeyim. Her seyden once disiplin gelirdi. Cok yanlis dusunuyorsunuz.
Çok haklısınızBenim kardeşim şikayet etti ve sonuç o yıl sadece o dersten kaldı.
Ben olsam cesaret edemezdim. Belki yanlış bir düşünce ama ortada köprü var geçmek gerekiyor.
Çok çalışsın o derse, unutsun şimdilik bence.
Bir daha aynı muamele olursa o zaman düşünür.
6 yıl tıpı hangi ara bitirdiniz pardın en son 2. Sınıfta hatırlıyordum aiziBen liseyi ozelde okudum, ulkenin en pahali kolejlerinden isim vermeyeyim. Her seyden once disiplin gelirdi. Cok yanlis dusunuyorsunuz.
Maasiniz benim vergimle odeniyor diyen vatandaslar gibi konusuyorsunuz
4.sinifta uye oldum yanlis hatirliyorsun6 yıl tıpı hangi ara bitirdiniz pardın en son 2. Sınıfta hatırlıyordum aizi
Özel okulun ayrıcalığı var olmalı k.bakmayın bu konuda size katılmıyorum, öğrenci ön planda tutuluyor öğrenci istemezse hoca değişir birebir şahit olduğum şeyler lütfen yapmayın böyle, kendinde özelde tam bursluyum sınıfta bi kız bi hocayı şikayet ederse hoca bile değişiyordu bu kadarda öğrenciye öenm veriyorduOzel olmasinin ayricaligi olamaz olmamali. Bilkentte okuyan arkadaslarim hem lisansta hem yuksek lisansta hocalardan neler neler cekiyorlar.
Hoca isterse ogrenciyi derse almama hakkina her zaman sahiptir. Haklidir haksizdir bunu sorgulamak ogrenciye dusmez onundeki derslere bakar ogrenci.
6 yil tip okudum derse alinmadigimiz da oldu, agir sozler duydugumuz da oldu (ki Turkiye’nin en zor tip fakultelerinden biridir) ben de arkadaslarim da oturup aglamadik yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?