Ellerinize sağlık ya, tek siz anladınız diyebilirim, önceden ikazda bulunma yok ve okulun ilk günü, derse gecikmedi sorun hocanın önden girmiş olması, devlet olsa anladım kendim de devlette okudum duymadıgım laflar kalmamıştı ama, özelde durum çok farklı bunu anlamıyorlar, özel işte özel ilgi alaka fazla oluyor genelindeAlakası yok bu söylediğinizde benim söylediğinin.
Okul yönetimi seçtikleri öğretmenlere dikkat emek zorundalar ötesi yok.
Kimse kimseyi önceden bir ikazda bulunmamamissa azarlayamaz.
Içeri girin, bundan sonra benden sonra giren öğrenciyi almıyorum diyebilirdi , demeliydim illa otoritesini o şekilde kurmak istiyorsa.
Ay çok sağolsun sorunda burada özelde sistem çok farklı fakir takır para alıyorlar geciktirince hemen icraya koymakla tehdit bile ediyorlar , 1 liralarının hesabını yaparlar sistem çok farklı ama çoğu bu sistemi anlamıyorİlkokul değil ki bu. Bazı hocalar dakiklik konusunda katı oluyor. Benim de öyle hocalarım oldu. En az 5 dakika önce gelirdik derse. Eğer geç kaldıysam ara vermesini beklerdim. Demek ki önem veriyor öğrencilerin kendinden önce gelmiş olmasına. Özel okullarda farklı bir şekilde işliyor mu bilmiyorum ama danışman hocası vardır arkadaşınızın. Bu durumda ne yapabilirim diye sorabilir belki. Okulu bırakmak çok abartı olmuş. Bu yaşına kadar hiç haksızlığa uğramadı sanırım nerede büyüdüyse, kıskandım valla.
Eğer özel okullarda öğrenciler müşteri olarak görülüyorsa ve parasını verdiği her derse girme hakkı varsa o zaman şikayet edebilir. Ben nasıl işlediğini bilmiyorum.
Böyle özel üniversiteler tabela üniversiteleridir.Özel okulun ayrıcalığı var olmalı k.bakmayın bu konuda size katılmıyorum, öğrenci ön planda tutuluyor öğrenci istemezse hoca değişir birebir şahit olduğum şeyler lütfen yapmayın böyle, kendinde özelde tam bursluyum sınıfta bi kız bi hocayı şikayet ederse hoca bile değişiyordu bu kadarda öğrenciye öenm veriyordu
Hakikaten oyuncak mi bu? Boyle bir universitede okusam okulu o zaman birakmayi dusunurdum asil.Böyle özel üniversiteler tabela üniversitesidir.
Bir akademisyen seçilirken farklı faktörler de ele alınır. Bir kızdan şikayet geldi diye (taciz hariç) hoca değiştiren üniversitelerden uzak durun.
Bu konuya katılıyorum. Eğitimi de ona göre olur hiç kimse kusura bakmasın ama öyle üniversite öğrenciye birşey katmaz. Özel ilgi alaka saçmalık oraya eğitim için gidiliyorsa ona göre davranmalı .Böyle özel üniversiteler tabela üniversitesidir.
Bir akademisyen seçilirken farklı faktörler de ele alınır. Bir kızdan şikayet geldi diye (taciz hariç) hoca değiştiren üniversitelerden uzak durun.
Hoca arkadasina hakaret olarak ne demis bu kadar zoruna giden ne?Arkadaşlar söylediğiniz her şeye sonuna kadar katılıyorum, adı kafasımın maddi durumu hiç iyi değil, ailesi de memlekette yazın çalıştı çabaladı okul taksidinin bir kısmın biriktirdi, en çok zoruna giden bu kadar calısıp çabalarken karşılaştığı tepki, bugün okulunun ilk günü sayılır, ilk günden bu kadar tepkiyle karşılaması hocanın resmen emrivaki şekilde sınıftan kovması ve okulunun parasını ödemek için memleketine gitmeyip yaz boyu çalışması gerçekten çok üzücü.. Özel okulda olması demek onu padişah çocuğu falan yapmıyor ama o kadar parayı verecekse madem, bu kadar ağır tepkilerle hakaretlerle dersten çıkarılmaması gerekiyor , okulu bırakmak istemesi de psikolojik olarak çökmüş durumda belki sinirinden öyle dedi ama gerçekten çok çok üzgündü hepinize çok teşekkür ediyorum..
Yahu bu okula bırakma nedeni olur mu, hoca bu kızar normal, önüne baksın kimseyi takmasın.(Geçenlerde arkadasımın yatay geçişi ile konu acmıstım,) saat 9 da dersi varmıştı yağmura yakalanmış sırılsıklam bi şekilde koşturan koştura derse yetişmeye çalışmıs, hoca önde arkadaş arkada sınıfa girmişler, ve hoca herkesin önünde ' çık dışarı benden sonra geldin girme diye rencide edercesine laflar söyleyip sınıftan çıkarmış' arkadaşım çok aglamıs. Şuan yanımızda , hiç bi şekilde gecikmedim sadece hoca önden girdi diye derse almadı daha öncesinde böyle bi uyarıda yapılmadı diyor gerçekten çok üzgün zor şartlar altında okuyor 16.000 lira para ödüyor yeniyor içmiyor okulu ödüyor, ya eski okuluna giderim diyor ya da okumam bırakırım diyo , biz bu durumda ne yapabiliriz hocayı şikayet etsek bir işe yarar mı , okulu bırakmasını asla istemiyoruz arkadaşlarıyla da konuştuk hocayla beraber girdiler hoca neden almadı anlamadık diye üzüldüklerini söylediler , biz bu durumda ne yapabiliriz gerçekten çok rencide olmuş hala aglıyor o kadar para veriyor karşılığı bu mu olmalı
Çok çirkin bir fıkra var, onu anlatayım. Hocanın durumuyla bağını sen kur.Ellerinize sağlık ya, tek siz anladınız diyebilirim, önceden ikazda bulunma yok ve okulun ilk günü, derse gecikmedi sorun hocanın önden girmiş olması, devlet olsa anladım kendim de devlette okudum duymadıgım laflar kalmamıştı ama, özelde durum çok farklı bunu anlamıyorlar, özel işte özel ilgi alaka fazla oluyor genelinde
Anlasilan unide yeni arkadasiniz, ders baslasin baslamasin hocadan sonra girdiyse almaz cogu hoca, zaten ilk dersmis ve hoca da uyarisini yapmis...bazi hocalar da arka kapidan girip oturun bolmeyin dersi der, bazilarida benden sonra sakin gelmeyin der..bunlara alismasi lazim arkadasin haksiz derse hocadan sonra girilmez, bunu sikayet etse bile birsey cikmaz hocann taktigiyla kalirBenden sonra geleni alman diye bir uyarı yok ayrıca derse gecikmedi sadece hocadan sonra girdiği içim bunca olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?