Hocanın derse almaması

Çocuklarınızı o kadar para verin gönderin özel anakoluna liseye felan , siz dişinizden tırnağınızdan arttırıp o paraları okula verirken, okuldaki hocalarınsa çocuğunuzu rencide etmesini kabul eder miydiniz acaba?

Bir eğitimci kurallarını böyle gostermemeli. Toplum önünde o öğrenciyle öyle konusulmamali.
Ancak maalesef böyle sivri tipler çıkıyor hep çıkacak.

Ve evet özel okulda bu konuda iki kat dikkat etmek zorunda. Neden farklı olmaz diyorsunuz ki, adı üstünde özel.

Çözüm okulu bırakıp , değiştirmek değil. Üstüne gitsin , o hocanın dersine çok çalışsın ve kendini o şekilde göstersin.

Iyi de arkadasinjz da cocuk degil...madem.o kadar para verdim diyor hakkini verecek zamaninda gidecek gidemiyorsa da sonuclarina katlanacak, hocada yillarca okumus kimleri kaprislerinj cekmis Allah bilir simdi kendince kurallar koymus ve sirf ozel uni diye esnetecek hali yok, isterse sikayet etsin hoca benden sonra gelirse almam der hakli olarak cikar isjn icinden

Devlet ünv.de okudum..hoca sınıfa adım atar atmaz arkasındaydım..derse aldığı da oldu, almadığıda..almadı diye böhühehüpğ diye ağlamadım, ağlayanı da görmedim orası anaokulu değil çünkü..para veriyorum prensesime hakettiği gibi davranacaksınız diye bir dünya yok..neyse size gaz veren postlara tşkr edin.bu mantık bitmedikçe bu ülke adam olmaz, böyle öğrenciler varken olamazda çok yazık.

Paranın karşılığı bu mu ne demek ?
Siz parayla insan satın alınabildiğini mi zannediyorsunuz ?
Bu zihniyette bir insanın okusa da kendine hayrı olacağını düşünmüyorum .
Özel okula giden ergenlikten çıkamamış öğrenci gibi davranmış.
Bu yaşa gelmiş öğretmenden sonra sınıfa girilmeyeceğini öğrenememişse ona kimse bir şey öğretemez zaten ... YAZIK

Ozel olmasinin ayricaligi olamaz olmamali. Bilkentte okuyan arkadaslarim hem lisansta hem yuksek lisansta hocalardan neler neler cekiyorlar.
Hoca isterse ogrenciyi derse almama hakkina her zaman sahiptir. Haklidir haksizdir bunu sorgulamak ogrenciye dusmez onundeki derslere bakar ogrenci.
6 yil tip okudum derse alinmadigimiz da oldu, agir sozler duydugumuz da oldu (ki Turkiye’nin en zor tip fakultelerinden biridir) ben de arkadaslarim da oturup aglamadik yani.

Üniversite hayatım boyunca derse geç girdiğim de oldu erken çıktığımda hiç böyle bir hocayla karşılaşmadım, saçma bir trip olmuş ama arkadaşın da çok takmasın kafasına hayatta hak etmediğimiz tavırlara maruz kalabiliyoruz malesef

Üniversite orası hoca almayabilir bunun için şikayet edilmez devlet üniversitelerinde bu kural daha katıdır dikkat edicek ve geç kalmayacak bir daha.

Eğitimin parayla ne alakası var Allahaşkına !!!
Siz pohpohlanmak istiyorsunuz .
Okumanıza gerek yok bu kadar zenginseniz ailenizin işinde çalışın orda aradığınız ilgiyi bulabilirsiniz.
Çok değerli kaprislerinizi de hayata geçirirsiniz :)

Siz üniversiteden bahsettiğinize emin misiniz? Daha çok ilgi olsun diye kreş çocuğu özele verilir. Üniversitede kriter buysa çok üzücü arkadaşınızın durumu.

Ya siz de konuyu bambaska yere cekmeye basladiniz. Ne yani devlet universitesinde okuyanlar azarlanabilir, rencide edilebilir de ozel universitede okuyanlar ayricalikli mi? Benim bildigim insanlar ozel okullara egitimi bir tik daha iyi gidiyorlar. Pohpohlanmak icin degil. Belli ki siz de arkadasinizin kafasindasiniz. Ama benden size bi dost tavsiyesi bu dusunce tarziyla daha cok duvara toslarsiniz, biraz fildisi kulelerinizden inmeye calisin.

Parayla alakası ne ki? Demek ki arkadaşınız o şehirde parasızi kazanamamış ya da parasiza gecememis. Sanki keyfinden özele gidiyor. Özel universite ile özel ilkokul,lise vs aynı değildir. Kocaman kadın olmuş bir dönüp kendime geç kalmamalıdır dese ya.

Tabiki hocanın yaptığı hiç hoş değil yapmamalıydı. Ama tavsiyem arkadaşınız şikayet etmesin konuyuda büyutmesin. Bizim bir hocamız bölüm başkanıydı ve şikayet ederseniz bir hocanızı sizde bundan ciddi zarar görürsünüz diye tehtit etmişti.

Ben üni de neler gördüm bunun için okul bırakılmaz. Vazgeçsin bu düşünceden.

Bugün okulla konuştu, dekan yardımcısı direk şikayet et dedi sizce etmeli mi ayrıca çok teşekkür ederim

Benden sonra geleni alman diye bir uyarı yok ayrıca derse gecikmedi sadece hocadan sonra girdiği içim bunca olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…