- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
+1like ponçik öyle mi diyorduCici Dümen iş başında
Yani insanlar anlar ya o sıcaklığı adam beni bile anlıyor kiWalla daha az önce şaaptik
Çok net hissediyorum genelde, hem kasildigini hem geldiğini.. zaten sıcak sıcak geliyor yani anlamis olmanız gerek bilmem ben anlıyorum
Yani o sıcaklığı anlamıyor olmak bilemedim şuan da belki o durumun şehveti ile hissetmeyen olabilir ama genel anlamda hssediliyorYani insanlar anlar ya o sıcaklığı adam beni bile anlıyor kiyani yan çizme gibi durumun yok
Hee gii ben çok üşüyorum bu ara zaten 1.5 DKK da Afrika sıcağı gibi oluyorumYani o sıcaklığı anlamıyor olmak bilemedim şuan da belki o durumun şehveti ile hissetmeyen olabilir ama genel anlamda hssediliyor
Alev aliyor oralar 45drc sıcaklık
El cevap: hayırMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Ben hamileyim aplaaa ondan attiriyozzz ,Bu konudaki kimse korunmuyor galiba sdfgjk
İlginç,
Tamam bugün izinlisin Mehlikam düşün sonra yaz canım hadi iyi gecelerİlginç,
Kafamı toplayıp düşünmem lazım dilosum,
O durumları unuttum ben,bebek uyumusken kendimi yatağa fırlatmaktan başka bir şey düşünemiyorum şuan
Canım inşaAllah vajinsms illetiyle mücadelende sonuç olarak mutlu Zafer haberlerini alırım sen zaten epey mesafe kat etmişsin maşallah çok cesaretlisinBir gün bende bu soruya cevap verebilirim umarim. Malum vajinismus
Neyse şimdiden fikir sahibi olmuş oldum bende .Yaşadığımda evet diyeceğim
Ben yazacagi mi yazdım bı kaç sayfa önde
Bende senin gibi sanıyordum konuyu açınca iyi oldu aydınlandımCanım inşaAllah vajinsms illetiyle mücadelende sonuç olarak mutlu Zafer haberlerini alırım sen zaten epey mesafe kat etmişsin maşallah çok cesaretlisinKonuya dönecek olursak beni tedirgin eden şey afedersin ama içime ılık ılık akacak sanmıştım ki öyle olmasını çok isterdim ya neyseee..sonra eşim hissettin mi diye de üstüne sorunca hissedilmesi gerekte bende sorun var gibi düşündüm ve dolayısıyla korktum tedirgin oldum ama sıkıntı yok anlaşılan.. ben yinede hissediyormuşum gibi davranmaya devam edicem tabii... gerçekten hissetmeyi de dedim ya isterdim hemde çok ..çünkü eşimden gelen sıvıyı içimde hissettiğimde vajinal orgazm yaşayacağımı düşünüyorum umuyorum(belki de yanılıyorum) Klitoral orgazmı hep yaşıyordum artık vajinal olana da engel bi durum kalmadı şükürler olsun ki .. bakalım inş zamanla o da olur
Bı tek hisseden ben miyim yaMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Yaaaa bendeBende hissetmiyorum canım :) ama organın kasıldığını hissediyorumama o kadar isterdim ki ılık ılık akarken hissetmek
Şanslısınız benceee keşkem bende hissetseydimBı tek hisseden ben miyim ya
YaaaaValla bende hissetmiyorum aktığınıhatta ben bundan dolayı hamile kalamıyorum sanıyordum. Tuplere gitmiyor sanıyordum. Ama yok öyle birşey:) icinde hareketini kalp gibi attığını hissediyorum sadece. Ama eşim ısrarla hissediyormusun akıtıyorum vs diyor bende 1 buçuk yıldır hayir hissetmiyorum diyorum cani sıkılıyor sonradan öyle birşey yokmuş hamilelik ondan kaynaklanmıyor desemde inanmıyor. Artık bende hissediyorum deyip geçeceğim.