Hissediyor veya hıssetmiyor cok mı önemliMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Saçma geldiyse cevaplamazsınız olur biter .Hissediyor veya hıssetmiyor cok mı önemlihiç aklıma gelmez yanı bu uc senedır evlıyım. Hayatımda duygum en sacma sorulardan bırı ne olacak hıssedınce ödül mü verıyorlar
Yaaa bende geçmiş Vajinismusum ve acaba sıkıntım mı var diye korkuyordum Şu an çok mutlu oldum10 aylık evliyim hiç öyle bişi.hissetmedimSıkıntı bende diye düşünüyordum
Sanırım yalnız değilimGelen sıvıyı hissetmiyorum ama organın titreşiminden boşaldığını anlıyorum
Tabiki canım yani mümkün değil o sıvıyı hissetmek benceSanırım yalnız değilim
Bende aynı durumu yaşayanları görünce rahatladım şimdiYaaa bende geçmiş Vajinismusum ve acaba sıkıntım mı var diye korkuyordum Şu an çok mutlu oldum
Zaten cevaplamadmSaçma geldiyse cevaplamazsınız olur biter .
Yaaa iyi bari sıkıntı falan yok o zamanTabiki canım yani mümkün değil o sıvıyı hissetmek bence
Tamam teşekkürler yinedeZaten cevaplamadm
BendeBende gelen sıvıyı hissetmiyorum ama organın kasıldığını hissediyorum canım
Kesinlikle katılıyorum ilk zmanlar hissediyomusun dedi hayır dedim niye hissetmiyosun hissetmen lazım falan dedi samimi oldugum bi arkadaşıma sordum hayır hissetmezsin ama esin sorunca evet hissediyorum de dedi erkekler hissedilmeyi istiyormuşsıvıyı hissedemezsin ama o anki organın titremesini hissedersin.
ama sana eşin sorarsa hee hissediyom deerkekler niyeyse bi özgüven geliyor.bak ne kadar cok gelmiş hissediyo kafası sanırım
Yaaa evet ilk korunmasız ilişkimizde hissettin mi diye sordu bende napıyım evet hissettim dedim ama kendi kendime de sıkıntılandım ben niye hissetmedim acaba diye şu an bi rahatladımsıvıyı hissedemezsin ama o anki organın titremesini hissedersin.
ama sana eşin sorarsa hee hissediyom deerkekler niyeyse bi özgüven geliyor.bak ne kadar cok gelmiş hissediyo kafası sanırım
Evet değişik bu adamlar yaaaKesinlikle katılıyorum ilk zmanlar hissediyomusun dedi hayır dedim niye hissetmiyosun hissetmen lazım falan dedi samimi oldugum bi arkadaşıma sordum hayır hissetmezsin ama esin sorunca evet hissediyorum de dedi erkekler hissedilmeyi istiyormuş