Hissediyor musunuz?

Çok nadir hissediyorum. Ama gördüğüm kadarıyla hiç hissetmeyenlerde var.

Evet hissediyorum Kasilmalari

adamın hareketlerinden çıkardığı seslerden anlaşılıyor sadece. onu hissediyorum diyenler partnerinin seslerinden adamın geliyor olduğunu anlayıp odaklanınca öyle gibi hissediyor bence.
bir seferinde uzun süre ilişkiye girmemiştik sonra boşalırken vahşi hayvan sesleri çıkardı ve çok fazla boşaldım dedi yatağı batırmasın anlamında. o gün bile hissetmemiştim.

Gelen sıvının sıcaklığı ile sizin sıcaklığınız neredeyse aynı olur. Sadece sıvının basıncı hissedilir. Bende öyle en azından. Hissediyorum ama sadece sıvının basıncından kaynaklı. Mens olurken mesela gelen sıvı en uca gelene kadar hissedemem. Penis de derine gidiyor. O yüzden sıvının sıcaklığını, akışını hissetmek imkansız gibi bir şey. Yani penisin tamamı içerdeyken hisseden varsa bence psikolijiktir ya da vajina sıcaklığı ile meninin sıcaklığı arasında çok fark vardır. Fizyolojik olarak böyle olması gerekiyor.

Bende hissetmiyorum ama bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Hissediyorum ben o sıvıyı nedense???

Hissedemezsin hatta nasıl boşaldığını anlamazsin bile içeride yaşanan bir durum sonuçta cildinizin üzerine su damlasa aa su damladi dersiniz ama bu içeride gerçekleşen bir durum hissetmeniz mümkün değil

Kisa cevap, hayir. Sivinin aktigini kimse hissetmez. Ha o anda peniste farkli turden kasilmalar falan olur, bunlardan orgazm olundugunu farkedersin, ama siviyi hissetmezsin. Sivi zaten vajinanin iciyle ayni sicaklikta.

Hissedemezsin hatta nasıl boşaldığını anlamazsin bile içeride yaşanan bir durum sonuçta cildinizin üzerine su damlasa aa su damladi dersiniz ama bu içeride gerçekleşen bir durum hissetmeniz mümkün değil
Kisa cevap, hayir. Sivinin aktigini kimse hissetmez. Ha o anda peniste farkli turden kasilmalar falan olur, bunlardan orgazm olundugunu farkedersin, ama siviyi hissetmezsin. Sivi zaten vajinanin iciyle ayni sicaklikta.
Konu cok eski bir konuymus suan farkettim. Yeni cevaplar yazilmism Bende size yaziyorum. Bu durum kisiye ve o an yasadigi duruma gore degisir. Ben genelde gayet net hissediyorum . Bazen hissedilmedigide oluyor. Yani herkesin yasadigi farkli oldugundan hissetme durumuda farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…