Evet hissediyorum KasilmalariMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Kisa cevap, hayir. Sivinin aktigini kimse hissetmez. Ha o anda peniste farkli turden kasilmalar falan olur, bunlardan orgazm olundugunu farkedersin, ama siviyi hissetmezsin. Sivi zaten vajinanin iciyle ayni sicaklikta.Merhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Hissedemezsin hatta nasıl boşaldığını anlamazsin bile içeride yaşanan bir durum sonuçta cildinizin üzerine su damlasa aa su damladi dersiniz ama bu içeride gerçekleşen bir durum hissetmeniz mümkün değil
Konu cok eski bir konuymus suan farkettim. Yeni cevaplar yazilmism Bende size yaziyorum. Bu durum kisiye ve o an yasadigi duruma gore degisir. Ben genelde gayet net hissediyorum . Bazen hissedilmedigide oluyor. Yani herkesin yasadigi farkli oldugundan hissetme durumuda farkliKisa cevap, hayir. Sivinin aktigini kimse hissetmez. Ha o anda peniste farkli turden kasilmalar falan olur, bunlardan orgazm olundugunu farkedersin, ama siviyi hissetmezsin. Sivi zaten vajinanin iciyle ayni sicaklikta.