- 19 Mart 2020
- 143
- 132
aynen kandirilmayi fazlasıyla hak ediyorlarYaaaa hissediyorum ılık ılık akıyo filan de kandır ben öyle yapıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kandirilmayi fazlasıyla hak ediyorlarYaaaa hissediyorum ılık ılık akıyo filan de kandır ben öyle yapıyom
Hissedenler ve hissetmeyeler olarak ikiye ayrılmış durumdayız hissetmeyenler fazlalıkta
Hissedenler Şanslısınız bencee
o hissedilmeyecek bir şey değildir her halde, prezervatifi o yüzden sevmiyorlar ya zaten, sıcaklığı ve ıslaklığı hissedemedikleri için. Aslında ben de hiç sevmiyorum onukızlar eşiniz sizin sıcaklığınızı hissediyor muymuş ?
Hissediyor benim eşimkızlar eşiniz sizin sıcaklığınızı hissediyor muymuş ?
Ben çok net hissediyorum.Merhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Ben her seferinde hissediyorum. Normal olup olmadığını hiç düşünmedim açıkçasıBu hissetme derken her zaman olmuyor. Ortalama her 10 kere de 1 falan. Dediğim gibi uzun ara varsa hissediliyor
Ben hissediyorumMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Ben de hiç hissetmedim hissedenler uyduruyor. Regliniz akma anına kadar icinizdeyken hissediyor musunuz o sıvıyı hayır. Meni de tabi ki hissedilmezMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
ilk seferdekı gelen yogun fıskırmayı hıssedıyorum benTabiki canım yani mümkün değil o sıvıyı hissetmek bence
Hissediyor veya hıssetmiyor cok mı önemli hiç aklıma gelmez yanı bu uc senedır evlıyım. Hayatımda duygum en sacma sorulardan bırı ne olacak hıssedınce ödül mü verıyorlar