- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
önce ben geliyorsam kafasını kaldırım bakmasından anlıyorum sormadım hıc ama cevap evet :)kızlar eşiniz sizin sıcaklığınızı hissediyor muymuş ?
Ben hissediyorum valla direk sıvıyı hissediyorum gariplik bende mi acabaTabiki canım yani mümkün değil o sıvıyı hissetmek bence
Her zaman olmasada regl sonrasi yada dogum sonrasi ilk iliskimizde hissediyorum acayip doluyor esimBen hissediyorum valla direk sıvıyı hissediyorum gariplik bende mi acaba
Yoo uydurmuyoruz hatta dediğin regl olayinida hissediyorum neden uydurayimBen de hiç hissetmedim hissedenler uyduruyor. Regliniz akma anına kadar icinizdeyken hissediyor musunuz o sıvıyı hayır. Meni de tabi ki hissedilmez
Aynen bende hissediyorumYoo uydurmuyoruz hatta dediğin regl olayinida hissediyorum neden uydurayim
yogun fıskırdıgı zaman ve once ben bosalmadıysam baya baya aktıgı hıssedılıyorValla bende hissediyorum hem titreşimi hem aktığını. Bazen de sıcaklık fazla oluyor hatta diyorum çok sıcak diyeBen baya hassasım belki ondan hissediyor olabilirim huylanıyorun çünkü
Her zaman olmasada regl sonrasi yada dogum sonrasi ilk iliskimizde hissediyorum acayip doluyor esim
Diger zamanlar sadece titresim
Sivisi fazladir belkiBen her seferin de hissediyorum bı gariplik var bu işte
Evet esimde yanan ve yakan erkeklerdenBende hissediyorum ki düzenli sex yok(evli değilim) ama bu partner göre değişir tabi bazı erkekler alev alev yanıyor ve yakıyor.
nazar değdirmeyelimSivisi fazladir belki
Evet esimde yanan ve yakan erkeklerden
Sivisi fazladir belki
Burdan ogrendigime gore cok az bir miktari gidiyormus yumurtayaDemekki öyle bebiş için iyi birşey oluyor bu değil mi
Ben anlamıyorum çoğu kez denedim ama yoookkkk hissetmiyorumMerhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Burdan ogrendigime gore cok az bir miktari gidiyormus yumurtaya