Hissediyor musunuz?

Kesinlikle katılıyorum ilk zmanlar hissediyomusun dedi hayır dedim niye hissetmiyosun hissetmen lazım falan dedi samimi oldugum bi arkadaşıma sordum hayır hissetmezsin ama esin sorunca evet hissediyorum de dedi erkekler hissedilmeyi istiyormuş :olamaz:
benimki hala soruyor
tabiki
hemde nasıl
ohooo
diye cevaplar veriyorum:spor:

Tee içerlere biyerlere akan şeyi nasıl hissetcez,yolunu bulup gidiyor işte :işsiz: :KK70:
Yalnız kimisinin eşi hissettin mi diye sormuş şaşırdım valla,benim esim hiç hissettin mi diye sormadı şimdiye kadar, aklına da gelmemiştir eminim:KK70: sadece oldun mu sende geldin mi tamam misin filan diyoz biz anasını satiyim millet ne egzantrikmis öyle:KK8::KK70:

Ben hissediyom ya bildigin, hem kıpır kipir hem islak durumlar...

Net hatası, mesaj tekrari...

Kasılmasını hissediyorum yani çoğu pozisyonda boşaldığını hissediyorum fakat spermlerin akışını hicbir zaman hissetmedim :oops::oops::oops::oops:

Merhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Sıvıyı değil ama eşimin kasılmasını kesinlikle hissediyorum içimde.

Sivi hissetme değil de eşinin geldigini zaten orgazm olurken hissediyorsun

Eşim de beni anlıyor
Ama içine geldiğini anlamıyorsun
Anca ayağa kalkarken ya da yan fln yatarken akiyor

Zaten eş tam orgazm sırasında heycandan olsa gerek bir bağırma fln oluyor .
Ben o sıra anlıyorum geliyor diye🥳🥳😂

Hissetmek isterdim ☺️☺️☺️ Ama bende titreşim hissediyorum

Hissetmek isterdim ☺☺☺ Ama bende titreşim hissediyorum
Bende isterdim 🤭 acaba çok derinde olunca mı hissetmiyoruz bi yerde de öyle okumuştum biraz daha yüzeysel olursa yani hepsi değilde mesela yarısı içerdeyken fışkırıyor ya hani..o zaman anlar mıyız acaba denemek lazım 🙈🤭🤭

Bende isterdim 🤭 acaba çok derinde olunca mı hissetmiyoruz bi yerde de öyle okumuştum biraz daha yüzeysel olursa yani hepsi değilde mesela yarısı içerdeyken fışkırıyor ya hani..o zaman anlar mıyız acaba denemek lazım 🙈🤭🤭
Benim düzenli bir cinsel hayatım yok siz deneyip yazarsınız 😄

X