aaa tabiki şarıl şarıl deseydinn..heyy Allah ım bu erkeklerYaaa evet ilk korunmasız ilişkimizde hissettin mi diye sordu bende napıyım evet hissettim dedim ama kendi kendime de sıkıntılandım ben niye hissetmedim acaba diye şu an bi rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa tabiki şarıl şarıl deseydinn..heyy Allah ım bu erkeklerYaaa evet ilk korunmasız ilişkimizde hissettin mi diye sordu bende napıyım evet hissettim dedim ama kendi kendime de sıkıntılandım ben niye hissetmedim acaba diye şu an bi rahatladım
benimki hala soruyorKesinlikle katılıyorum ilk zmanlar hissediyomusun dedi hayır dedim niye hissetmiyosun hissetmen lazım falan dedi samimi oldugum bi arkadaşıma sordum hayır hissetmezsin ama esin sorunca evet hissediyorum de dedi erkekler hissedilmeyi istiyormuş
Size de beğenmediğiniz soruya yorum yapınca ödül mu veriyorlar?Hissediyor veya hıssetmiyor cok mı önemli hiç aklıma gelmez yanı bu uc senedır evlıyım. Hayatımda duygum en sacma sorulardan bırı ne olacak hıssedınce ödül mü verıyorlar
Sizde de begenmedıgı konuya yorum yapanın yorumana cevap verene üçüncüye kemik düşmez derler mi?Size de beğenmediğiniz soruya yorum yapınca ödül mu veriyorlar?
Üslubuna uslubunla karşılık vermicem :)Sizde de begenmedıgı konuya yorum yapanın yorumana cevap verene üçüncüye kemik düşmez derler mi?
Sıvıyı değil ama eşimin kasılmasını kesinlikle hissediyorum içimde.Merhaba .. Hiç uzatmadan direkt Sorumu soracağım Kızlar Açık ve Net eşinizin içinize Boşaldığını hissediyor musunuz? Bunu biraz araştırdım internet sitelerinde verilmiş bazı cevaplar var aslında ama kafa karıştırıcı kimi o andaki vücut sıcaklığı hemen hemen aynı olduğu için hissedilmez demiş.. kimisi de tabi ki hissedersin gibi gibi cevaplar vermiş bahsettiğim şey o andaki ses mimik kasılma rahatlama ifadeleri değil .. içinize meninin sıvının herneyse aktığını hissediyor musunuz? Aslında böyle bi konu açmak istemezdim ama buraya da sormayacaksak nereye soralım dimi yani cevaplarınızı bekliyorum ..
Bende isterdim acaba çok derinde olunca mı hissetmiyoruz bi yerde de öyle okumuştum biraz daha yüzeysel olursa yani hepsi değilde mesela yarısı içerdeyken fışkırıyor ya hani..o zaman anlar mıyız acaba denemek lazımHissetmek isterdim ☺☺☺ Ama bende titreşim hissediyorum
Benim düzenli bir cinsel hayatım yok siz deneyip yazarsınızBende isterdim acaba çok derinde olunca mı hissetmiyoruz bi yerde de öyle okumuştum biraz daha yüzeysel olursa yani hepsi değilde mesela yarısı içerdeyken fışkırıyor ya hani..o zaman anlar mıyız acaba denemek lazım
Adamın halinden anlaşılıyor zaten tamamen farklı bir boyuta geçiyor o an
Sıvıyı hissettiğim de oldu hissetmediğim de oldu.